Gå til innhold

crazyeraser

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av crazyeraser

  1. over 800 er jo dyrt da.vent litt prisen går ned!  dere har lurt dere selv gutta hahahah   :lol:

     

    Du kan alltid vente når det gjelder datautstyr. På sikt vil det alltid gå ned i pris, men du vil også alltid ha en ræva maskin i forhold til min "speedygonzales". Luringen.

     

    vel har 1024 som kosta 1200, hmm skal vi se var det rææva? nei tror ikke det. men siden du liker å skryte av at du har mye penger så er det vel greit. får nok brukt for det på forumet her skal du se. mange som liker å skryte her.

  2. ]zeOx[: Er det med vilje at du skriver innlegg som dikt, eller er det fordi du ikke vet at du kan skrive helt ut som i Word og alle andre tekstbehandlere? Er litt slitsomt å lese, og det hadde vært fint om du skrev normalt.

     

    Er det med vilje du klager å syter for den minste ting eller er det bare for det du er en xxxx? er litt slitsomt å lese teite klage poster over alt. hadde vært fint om du kunne sluttet å komentere andres skrivemåte/feil.

     

    takk

  3. trenger en Cheats for å komme videre i spillet.. er kommet til garasjen der jeg skal hente sprit.. kommer selvfølgelig aldri ut levende ,å nå gidder jeg ikke mere. noen som har en Cheats

    å gi meg? lett på de vanlige stedene men ikke noe brukbart der.

  4. Til alle dere som er lei cs, prøv strikeforce i stede da vel. helt gratis det. bare legg inn unrealturnament først....

     

    å dere som spiller cs fortsatt kan jo prøve dere også.. har selv helt dilla på sf, men er ikke dårligere en at jeg har prøvd cs flere ganger men uten hell .. :smile:

     

    Viking 1 er en bra norsk server som bør prøves.

     

    last ned 1.75 versjonen og kart herfra:

    http://www.strike-force.com/ eller http://www.strikeforce.dk/

     

    1 norsk clan: http://www.irfclan.org/

     

     

    1.80 (kommer snart) http://www.strike-force.com/gibs/sfgib.gif

×
×
  • Opprett ny...