Gå til innhold

Skelet

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skelet

  1. Walkyrje skrev (3 minutter siden):

    Må si meg imponert over komplett og Postnord i forhold til bring. xbox,en ble sendt fra komplett den 10 med Postnord. Dagen etterpå på morgenen var den her på Lillehammer. Pakker som blir sendt med Bring bruker jo 3-4 dager. 

    Denne gangen er det ikke Postnord som har vært trege nei... sendt i går, på vei til utleveringsstedet nå :) Hatt mine dårlige erfaringer med Postnord tidligere, så var litt bekymret... heldigvis ser det ut til at det ikke var grunn til det nå. 

    Men Komplett selv derimot... argh!

    • Liker 1
  2. Mazeking skrev (5 minutter siden):

    Veldig enig med deg. De stakkarene som sitter på helpdesk kan ikke gjøre så veldig mye, men i det minste så har de kanskje litt mer innsikt inn i prosedyrer og leveranser og kan kanskje se mer detaljer på leveranse og frakt enn det som er tilgjengelig på nett. 

    Det er alltid lurt å sette seg inn i mottagerne sitt "hode" før man gjør en henvendelse og tenke på hvordan vedkommende vil oppfattet deg 😉 Er jo elementær psykologi men lett å glemme i kampens hete....

    Helt enig i det, de som sitter med kundekontakten har ikke skylden for eventuelt rot... de gjør som regel så godt de kan og man må behandle de med respekt (som man skal med alle mennesker).

    Men når det er sagt, er det ganske utrolig at når man har bestilt bare noen få minutter etter det ble åpnet for forhåndsbestillinger hos Komplett, så har man ikke engang sendt ut boksen dagen etter lansering... mens flere som har bestilt i begynnelsen av mai allerede har boksen på vei til utleveringssted. Det gjør at man blir litt oppgitt... lanseringer er seriøse saker for enkelte:D 

    Glemmer ikke at jeg sto som førstemann på Elkjøp Storo da Xbox 360'n ble lansert... vill jubel fra alle oppmøtte, applaus fra Elkjøp-ansatte, gratulasjoner fra butikksjef osv osv. 

    Heldigvis har jeg blitt litt mer tålmodig med årene.... :D 

×
×
  • Opprett ny...