Gå til innhold

osoerebo

Medlemmer
  • Innlegg

    176
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av osoerebo

  1. Hei

    Jeg lurer på å kjøpe meg en Fractal Design Newton R2 650W. Ut i fra hva jeg kan se så er alle uttakene like (6-pins). Betyr dette at jeg kan bruke akkurat de kablene jeg måtte trenge?

     

    Under Cable configuration på produsentens nettsider står det blandt annet: "2x PCI-Express". Er den da begrenset til max 2 PCI-Express uttak, eller kan jeg egentlig bruke så mange jeg PCI-E kabler jeg bare ønsker siden alle uttakene på PSU'en er like? Eller er det som regel forskjellig spenningsnivå på PSU uttak som gjør at bare noen få egner seg som PCI-Express uttak?

     

    Håper noen kloke hoder kan forklare dette for meg :)

  2. Hei

    Jeg har nett kjøpt ny PC og installert windows 7 på en SSD disk. Det jeg har hørt om SSD disker er at de blir tregere jo flere ganger det skrives til disken. Det som slo meg var at det kanskje kan være smart og flytte diverse kataloger ut på en annen disk. F.eks AppData katalogen som inneholder alle temp filene. Det vil i såfall redusere ganske mye skriving til disk fra alle programmene som er installert.

     

    Noen som vet om det er smart å gjøre eller om det egentlig ikke har noe for seg? Disken jeg har er en 80GB Intel X-25M.

  3. Hei

    Jeg er ute etter et trådløst headset med mic. Har funne frem til disse som som ligger i den prisklassen jeg ønsker:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=365975

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=595067

     

    Er det noen som har erfaringer med disse? Det jeg lurer mest på er om øreklokkene omslutter ørene eller om de ligger utpå ørene. Jeg kan ikke fordra de som ligger utpå ørene...

     

    På forhånd takk!

  4. Det er forsåvidt fornuftig det du skriver, men det er ikke alle som har mulighet til dette. Selv har jeg tidligere alltid holdt meg oppdatert på de nye produktene som kom på markedet. Jeg leste alle testene og reviewene på nye CPU'er, GPU'er, HK og RAM. Så når det var tid for oppgradering så visste jeg nøyaktig hva jeg skulle kjøpe. Det var den gang da jeg var student og bare hadde meg selv og tenke på.

     

    Nå er jeg en travel familiemann som ikke lengre har tid til å holde seg oppdatert på nye produkter, derfor har jeg endel spørsmål jeg trenger svar på. Den gang visste jeg hva jeg ville ha, men hadde ikke penger. Nå vet jeg ikke hva jeg bør ha, men jeg har iallefall nok penger til å kjøpe det :laugh:

  5. Jeg kom nettopp på det samme. Grafikkortet er AGP så det kan ikke brukes. Jeg kommer derfor til å bestille nytt når jeg bestiller de andre delene. Da vil jeg ende opp med å bytte ut hele systemet utenom kabinett (Lian Li), Mist vannkjøling, strømforsyning og HDD.

     

    Jeg kommer til å legge litt penger i det når jeg først oppgraderer, ca 5-6.000kr.

  6. Jeg spiller ikke så mye nei, men det hender at jeg kjøper et spill i ny og ne. Har tenkt til å kjøpe Mafia II når det kommer. Forøvrig så redigerer jeg litt videofilmer, men det går egentlig fint med det systemet jeg har pr i dag.

     

    6800GT kortet mitt skal fornyes til høsten. Ettersom jeg må bruke det frem til høsten så er jeg jo ganske låst til å køpe et system hvor jeg kan bruke NVidia kort. Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å trenge SLI støtte. Min tanke var bare at dersom jeg skal spille, la oss si, Mafia III når det engang kommer så kan jeg bare kjøpe grafikkort nr 2 (som da vil ver ganske billig) istedenfor å kjøpe det nyeste på markedet. Håper du skjønner tankegangen min her.

     

    Er det forresten noen HK som støtter både ATI og NVidia nå? Det hadde passet meg utmerket. Da kunne jeg brukt kortet mitt en stund til og likevel hatt muligheten til å velge mellom ATI og NVidia når jeg skal ha meg nytt grafikkort.

  7. Nei, du har nok ikke gått glipp av noe, men som jeg skrev tidligere: "Jeg har et GeForce 6800GT kort som jeg kommer til å bruke litt til". Med andre ord: Jeg skal ha meg nytt, men det blir ikke enda.

     

    Brukte PC'en mye til spill før, men har ikke så mye tid til det nå om dagen. Ønsker egentlig bare å ha en kraftig PC som takkler det meste de neste 3-4 årene før jeg skal oppgradere på ny.

     

    Jeg kunne egentlig godt tenke meg å ha støtte for SLI, selv om det ikke blir aktuellt å kjøre 2 grafikkort i nærmeste fremtid. Men kjøper jeg et kort til 2000kr til høsten så koster det meg kanskje 500kr å kjøpe et likt kort om 2år. Da har jeg jo en ganske billig oppgradering dersom jeg trenger mer kraft.

     

    Hvilke andre chipset er det som støtter SLI?

×
×
  • Opprett ny...