Gå til innhold

Jazzlass

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jazzlass

  1. 5 hours ago, Kenny Bones said:

    Det er ganske interessant å trille terningkast på noe så omfattende som et slikt spill. Et enklere spill som feks Zelda Breath of the wild kan få 10/10, mens et langt langt mer komplisert spill som Cyberpunk får 8. 

    Jeg mener det ikke som kritikk som anmeldelsen, men det sier litt om kost/nytteverdien i å lage så kompliserte spill. Hvor mye ekstra får man egentlig når man forsøker å dra spillmediet i en ny retning?

    Som alltid er det ikke pionerene som trekker det lengste strået. Det er de som kommer etter og lærer av feilene av de som kom før. Sånn har det alltid vært. 

    Så langt synes jeg dette spiller fremstår som GTA6, satt i en moderne steampunk-verden. De store forskjellene må være humor blant annet, da GTA sitt sterkeste kort imho er den satiriske tonen som preger absolutt alt. 

    Grafikkmessig ser jeg også at nyere spill kan settes på low, som tilsvarer ultra på feks GTA5. Vi kan ikke skru av TAA, eller redusere lyseffektene osvosv. Så spillet kjører som skit på min «en gang så bra maskin». Kanskje vil vi se mods som tillater spillet å kjøre ok på 6-7 år gammel hardware. Sånn er det jo alltid, men det får meg til å tenke på kost/nytteverdien, når det egentlig er storyen og karakterene som betyr noe. 

     

    T.O: Breath of the Wild fikk 6/ 10.

    https://www.gamer.no/artikler/anmeldelse-the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild/377909

     

  2. 13 hours ago, Steve0 said:

    Hentet min nettopp hos Power! 😀

     

    Jeg hentet også min i går. Det sto ikke at den var mottatt av butikken på trackingsiden, men jeg dro ned for å spørre om de kanskje ikke hadde pakket den ut.

    Da sa vedkommende i kassen at «Det er så mange som venter på de, og PlayStation 5»

    Sjekker på dataen:

    «den er dessverre ikke kommet inn.»

    Samtidig oppå kassen sto det to Xsx, så jeg pekte på den og sa, «det er den jeg skal ha».

    «Å, er den der. Jøss, den så jeg rett og slett ikke».

    Det er altså ikke så rart  at den hentemeldingen lot vente på seg. 🤦‍♂️

  3. 20 minutes ago, Steve0 said:

    Jeg bestilte med henting i butikk, og min står som 'under transport' til butikken siden i går kl. 11. Ingen epost, dog. Skal ifølge chat'en få hentemelding så snart butikken har mottatt og rukket å pakke ut leveransen. Skal visstnok være til i kveld eller i morgen.

    So close, yet so far!

    Jeg er i akkurat samme situasjon. Det er helt katastrofalt system. Aldri igjen..

  4. 1 hour ago, Mookie said:

    Noen som har erfaringer med Power? Forhåndsbestilte 22.09. Ikke fått noen info på mail eller sms. På ordrebekreftelsen står det ingenting om levering. Siste gang jeg handler noensomhelst på Power!!!

    Jeg fikk beskjed i går om at jeg kunne vente å få noe denne uken. På telefon ista fikk jeg beskjed om at jeg kunne få noe i slutten av månedeen, da det ikke så ut som det var noen konsoller som var kommet inn i Sverige.

  5. 6 minutes ago, Steve0 said:

    Er i samme situasjon som deg, og ringte dem for et kvarter siden. Fikk beskjed om at dem "ikke hadde fått inn like mange som de ble lovet" (les: dem oversolgte allokeringen sin) og at de driver å bekrefter ny leveransedato hos leverandør før de sier noe til kundene. Ga uttrykk for at det ikke holder, og at de burde ha kontaktet alle pårørte for lengst, selv om det er uklart ny leveransedato.

    Er bare så utrolig skuffende å måtte finne ut av dette på selve lanseringsdagen.

    Javel ja, de maskerte det bedre da jeg pratet med dem. Herlig opplegg.

×
×
  • Opprett ny...