Gå til innhold

Jar

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jar

  1. Diami skrev (22 minutter siden):

    Fikk dette her, så det er fortsatt håp ser det ut som. Først så skjønte han ikke hvor jeg hadde fått 5.1 fra og så litt senere så fikk jeg meldingen under. Når på onsdag ringte de deg?

    "Ser på en post i vårt intranett fra 02/12 at det nevnes at kunder lurer på om PS5 kommer i Januar, men svaret her er fortsatt at disse kommer før jul".

    Husker ikke tidspunktet, men det var etter lunsj. Krysser fingrene at de har mottatt mer info etter samtalen og sender før jul, selv om jeg har slått meg til ro at jeg ikke mottar den før i 2021. Tar kontakt med de igjen til uken, så får dere høre status

    • Liker 1
  2. Diami skrev (11 minutter siden):

    Skal prøve å ta kontakt med de nå og oppdatere dere . Hadde ordrebekreftelse kl 10:05, fikk samme beskjed som deg på mandag, men ingen ekstra håndkontroller. Ba du om det eller fikk du det sånn helt uten videre? Makan til forskjellsbehandling, skal minimum sikre meg en ekstra kontroller nå.

    Ringte de på fredag, snakket med en på kundesenteret som opprettet en sak hun sendte videre. Ba om en kontroller i med at noen her har nevnt at de fikk kompensasjon, noe jeg fikk da de ringte meg tilbake på onsdag. Samtidig fikk jeg beskjed om levering 5.1, så hold oss oppdatert! :) En kollega som bestilte 10.03 fikk foresten digital til lansering

  3. lakris skrev (3 timer siden):

    Hvilket klokkeslett bestilte du? Jeg skrev nettopp med Elkjøp og han sa først at det stod 5.1. Det viste seg å være feil og sa tilslutt at den vil bli sendt neste uke.

    Har du en samtalelogg du kan poste? Snakket med de senest på onsdag. Fikk en kontroller i kompensasjon fordi de ikke kunne levere før 5.1. Ordrebekreftelse kl.10.06

    • Innsiktsfullt 1
  4. lakris skrev (18 minutter siden):

    Kom omsider igjennom på chat hos Elkjøp nå og de forespeilet 12 eller 16 des. men lovet ingenting. De hadde ikke bekreftet dato fra Sony. Antok at de ihvertfall kommer før nyttår.

    Jeg har fått en håndkontroll som kompensasjon etter at jeg ba om det. Var noen tidligere i tråden her som skrev at de hadde fått tilbud om det. Så her sitter jeg med kun en kontroll og ingen maskin... 😆

    Veldig rart hvis de ikke får levert varen før jul når de påpeker det i en SMS til oss, så regner med de har noe på plass etterhvert. 
     

    Rått, får ringe de i morgen å be om kompensasjon selv. Ikke dumt med ekstra kontroll, men hadde 10 av 10 dager valgt konsollen til lansering.

  5. Gojira90 skrev (44 minutter siden):

    I samme situasjon selv. Forhåndsbestilte Digital Edition 18. september.
    Hørte med Elkjøp på chat nå, og siste info derfra var 06.01. Håpløst når de selv etter forsinkelsen bekreftet den skulle bli levert før jul...

    Jeg er i samme båt. Når jeg snakket med de har jeg tidligere fått opplyst 04.01. Fikk deretter sikkert samme SMS som dere, at alle vil som forhåndsbestilte vil få før jul. Regner med de holder ord, men vi får vente å se... Har dere hørt noe eller fått kompensasjon for forsinkelsen?

  6. Lush skrev (52 minutter siden):

    Slik jeg forstod den samtalen, så sier de at ja han skal få før de som bestiller nå den 19.

    At det er lang leveringstid på de som forhåndsbestilte.

    Og den estimerte leveringsdatoen er 4 januar for han. 

     

    Så da vil jeg tro de åpner for en ny gruppe som kan bestille nå den 19, men at de havner i kø bak, dem som allerede venter. 

     

    Og det bør ikke være noen som, nå bestiller den 19, som får den før de som allerede er i kø. Det blir bare for dumt. 

    Korrekt oppsummert, slik jeg har forstått det selv. 

  7. Iki skrev (23 minutter siden):

    Du har ikke fått noen leveringsdato enda... Dessverre.

    Som du selv skriver så avsluttet Elkjøp salget for å forsikre at alle som bestilte ville få den til lanseringen.

    Jeg håper du har rett, for all del. Men jeg forholder meg til datoen jeg har fått på chat og telefon. Jeg blir heller positivt overrasket om jeg mottar den ila 2020. Derfor kan jeg si at jeg blir meget skuffet hvis Elkjøp sender ut konsoller som blir bestilt på lanseringsdagen, uten at alle som forhåndsbestilte har fått tilbakemelding om forventet leveringsdato. 

  8. Iki skrev (30 minutter siden):

    Bildet sier ingenting om når du får PlayStation...

    Det viser kun at du har bestilt den.

    Dette ville alle som har bestilt gjennom Elkjøp motta.

     

    Det eneste vi vet er:

    Ifølge Elkjøp selv avsluttet de salget for å være sikre på at alle som bestilte ville få en på lanseringsdagen.

    Riktig. Bildet viser at kun at jeg har forhåndsbestilt og sier ingenting om når jeg mottar den. Eneste vi vet fra offisielt hold er at de avsluttet salget etter ca. 15min, for å være sikre på at alle som bestilte ville få rundt lanseringsdagen. Som 0laf skrev tidligere gjelder det flere enn meg som har fått leveringsdatoer frem i tid fra Elkjøp, altså ikke på lanseringsdagen. Selv om vi rakk forhåndsbestillingen. 
     

    Takk for meg.

  9. Iki skrev (22 minutter siden):

    "Vi har ingen informasjon."

    "Du vil motta før dem som får den den 19."

     

    Hele samtalen er bare tull...

     

    Ordredato 18.09.2020. Ref med levering 04.01

    Bildet under gir deg kanskje siste brikken i puslespillet. 
     

    Samtalen er kanskje tull for deg, men dette kan være greit for andre å vite når de ikke kommer med informasjon. 

    4568C586-7527-47B9-9AB6-C9AE56EA0D77.thumb.jpeg.c196bfc31f20a1eaf88508dbefe61aa8.jpeg

  10. Iki skrev (1 minutt siden):

    Det som vises her er jo når de forventer at du får den om du bestiller den nå, etter at de er utsolgt.

    Bildet nr 3 fra toppen har jeg sladdet mitt ordrenr. Se igjen. 
     

    Siste bildet skriver hun <Ser ut til at det blir rundt 04.01. *du* vil motta den, men fortsatt usikkert>

    Men for dere som er usikker, ta kontakt med de. Da får dere svar hva som evt. gjelder for dere

  11. Iki skrev (På 5.11.2020 den 22.37):

    Om jeg forstår dette rett.

    Du har bestilt gjennom nettsiden deres, men har valgt at du ønsker å motta varen i en butikk?

     

    Har du bilder av samtalen med Elkjøp som du kan legge ved her?

    Hvor finner man dette egne systemet?

    1. Bestilte fra nettsiden med levering til post i butikk. 
     

    2. Ja, såklart. Se under

     

    3. Elkjøp som leverandør regner jeg har dette systemet, som ingen av oss har tilgang til. Du må ringe til de selv. 
     

    Iki skrev (På 5.11.2020 den 22.50):

    Jeg vil advare mot å tro på alt personen skriver før vi ser noe bevis... Det at en tilfeldigvis lager en ny bruker kun for dette kommentarfeltet er litt mistenkelig...

    Du bestemmer selv hva og hvem du vil tro på. Til syvende og sist handler det om info og dokumentasjon fra oss forbrukere siden elkjøp ikke har kommet ned en kunngjøring selv. 

     

     

     

  12. Mauro skrev (11 minutter siden):

      

     

    Står det noen dato på bestillingen din, siden du ringte de?

    Trodde alle som rakk å bestille hos elkjøp før de stengte for flere forhåndsbestilliger, var garantert en konsoll på release.

    Nei, det står <reservert>. De har et eget system hvor det står når man kan forvente en levering. Derfor er det ganske håpløst hvis de sender ut konsollene som skulle selges over disk til de som bestiller ved lanseringen.
     

  13. Jeg bestilte fra Elkjøp og mottok bekreftelse på mail kl.10.06 - altså 6min etter de åpnet for forhåndsbestilling.

    Jeg har vært i dialog med de flere ganger både på chat og telefon. Fått bekreftet at jeg ikke får min konsoll før 04.01 (eller før om de får inn fler). Var også i dialog med de når nyheten om at Sony blokket muligheten for å selge over disk, hvor de sier at jeg vil få før de som bestiller på lanseringsdagen. Jeg tar det ikke som god fisk, så jeg har tatt vare på dokumentasjon. Mildt sagt blir jeg forbandet om de sender ut til noen som bestiller på lanseringen den 19.

    Det står «reservert» på ordren på min side og jeg betalte med kort. Det som Ezio skriver er faktisk et problem. Verken Elkjøp eller Power har gått ut med offentlig informasjon (som jeg har sett) om at de som forhåndsbestilte mottar produktet ved lansering. I såfall vil jeg gjerne se det. Om mulig ønsker jeg at noen som bestilte ETTER kl.10.06 har fått bekreftelse at de mottar konsollen ved lansering.

×
×
  • Opprett ny...