Gå til innhold

Laffen2011

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Laffen2011

  1. Hei! Har tidligere skrevet om denne "kalibreringen" på siden her. I ettertid sendte jeg en mail til Samsung for å få hvite hva de som vet mest om TV mener. Her er svaret:

    Hej ####, Du behöver absolut inte kalibrera din tv, detta är något Elkjop gör som egentligen inte är nödvändigt. Bilden på tvn ska vara jättebra från fabrik. Tyvärr verkar det som att de får göra såhär, de ändrar egentligen bara bildinställningar i tvn utefter hur en annan tv hade sina inställningar".

    ringte jeg et lokalt servicesenter og spurte hva de ment, og svaret var helt klart: Skulle de hat noe ekstra fra El-kjøp utover TV'en, så måtte det ha vert en skriftlig garant på at esken aldri hadde vert åpnet!

    Nå var jeg så forbannet at jeg ringte Politikammeret og fikk snakke med en jurist. Hun hadde fått henvendelser om dette noen ganger, men all den tid jeg ikke betalt, eller inngått en avtale om kalibrering, kunne de ikke gjøre noe.

  2. Jeg var også så dum at jeg bet på det selgeren sa og betalte Kr.1000,- ekstra og lot El-kjøp kalibrere. Noen dager etter kjøpte naboen akkurat samme TV, men uten kalibrering. Vi har nå sammenlignet i times vis, og hanes bilde er i hvert fall ikke dårligere. Tok så kontakt med et service verksted og spurte hva de mente, og svaret var krystall klart: "Bare tull".  Konkurransen blant TV produsentene er så tøff at ingen av de sender ut en TV som ikke er "optimal". Han kunne fortelle meg at jeg var blitt grundig lurt. Har nå kontaktet en advokat for å få klarhet i om denne type "salg" er lovlig. 

×
×
  • Opprett ny...