Gå til innhold

DrTeraflops

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DrTeraflops

  1. LarZen skrev (15 minutter siden):

    Null aktivitet på min hverken på Elkjøp eller Post appen. Så jeg kontaktet dem nå, ga dem ordre nr mitt og fikk da beskjed at denne allerede var på posten og at det var 100% for at jeg får den i dag. 

    Aldri vært borti det her før så er veldig skeptisk. Men du kan tro at om det ikke stemmer så har jeg den chat loggen klar til å trykke ned i halsen på noen 😄

    Samme situasjon her. Det er direkte løgner og oppdiktede historier i Elkjøps kundesenter/support, og det er ganske ille. Jeg fikk fortalt både i går og i dag at maskinen allerede var fremme på postkontoret av kundesenteret. Der ble samtalen avsluttet med at jeg får SMS innen 20 minutter, og garantert maskin i løpet av dagen. 
     

    Ringte kundesenter etterpå, ettersom jeg ikke fikk sporingsnummer, som forteller meg at maskinen «pakkes nå». 

    jeg la inn bestilling 09:00, 22. September, pengene ble trukket samme dag.

    bekreftet lagerdato var 3. november, så her har Elkjøp god tid til å forberede og planlegge logistikk.

    dette har vært en helt forferdelig kundereise fra Elkjøp, med manglende informasjon, misinformasjon, løgner og villedning.

    • Liker 2
  2. Måsadåtten skrev (48 minutter siden):

     

    Da kan man kose seg med masse reviews av maskinvaren til kvelds. Dette gjelder xsx, uvisst om xss har samme embargo. Playstation 5 har embargo k morgen, blir spennende å se hvordan de blir vurdert ifht hverandre

    Blir spennende å følge med klokken 15:00. Ettersom MS mangler eksklusive titler til lanseringen denne generasjonen, håper jeg Digital Foundry har fått gjort analyse på enhancements til Sea of Thieves og Horizon 4, ettersom jeg hoppet over Xbox One. 
     

    Også spent på hvor bra ray tracing series X leverer på Legion, i forhold til high end skjermkort til PC.

    Vet vi ikke får se Valhalla på series X for der er embargo 9. november.

    • Liker 1
  3. MrCradock skrev (5 minutter siden):

    Jeg bestilte hos Elkjøp 09:01. Fikk bekreftelse på e-post 09:02. Så er nok blant de første. Snakket med kundeservice nå og de sier at min blir sendt 10.11. De sier det gjelder alle som får nå. Ingen som har bestilt hos Elkjøp får den på lanseringsdagen :(

    Hvis det er tilfelle, så er det ganske tragisk. 😟

  4. Er det virkelig sånn at Series X ligger på Elkjøps hovedlager i Sverige nå, også skal de vente til den 10. med å sende ut??? 🤯

    Embargo for Series X review er i dag eller i morgen, så burde ikke gjøre noe om maskinen kommer tidligere.

    Også gikk penger ut fra konto samme dag som jeg forhåndsbestilte.

    bekreftet lagerdato var 3. november, med 5 – 10 dagers leveringstid. Elkjøp burde sendt konsoll i går, med andre ord. 😑

    • Liker 1
  5. Halla, dudes! Dr Teraflop her. Forhåndsbestilt klokken 09:00 22. september, siden jeg er helt konge (og litt nerd), og burde da være blant de første som får maskinen. Men det irriterer meg at Elkjøp ikke har bedre kommunikasjon rundt logistikken.

    Ettersom hvert minutt og sekund er smertefull frem mot lansering, for en hardcore gamer på førti, skulle jeg ønske de kunne dele litt mer info rundt dette.

    ikke bare bullshit om at «vi gjør alt vi kan for at du skal få maskin til lansering, men pga corona så bla bla bla»

    hei Elkjøp, vet dere hva dere kan gjøre? Sendt meg den forbannede maskinen!! Hvis dere vil at jeg skal få den til lansering, hva med å kanskje *kunstpause* bare sende den?
     

    Aaaaaa, frustrerende. Eneste info foreløpig er at den er reservert. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...