Gå til innhold

TrinitySK

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrinitySK

  1. radiohodet skrev (42 minutter siden):

    Hvorfor snakker dere alltid som om PC ikke finnes? Det er ingenting heftig med maskinvaren til konsoll, og kommer aldri til å bli det heller. Det er ingen som later som Premier League ikke finnes når man snakker om Championship-lag i fotball selv om det er billigere inngangsbilletter. til sistnevnte.

    Det er i beste fall villedende informasjon, og i verste fall er det lett å trekke koblinger til at dere får penger for å hause opp de nye konsollene uten å opplyse om det, og det er uheldig.

    Jesus nå må du slutte å være så butthurt. Det er ingen som later som at PC ikke eksisterer og absolutt alle vet at PC er kraftigere enn konsoll. Men lykke til med å finne en PC (med skjerm, tastatur og mus) som er kraftigere enn en ps5 til samme prisen. I forhold til de gamle konsollene så er den kraftig, du kan ikke sammenligne en 5 000kr konsoll med en 15 000kr+ PC. Er du også en slik person som ville nektet for at en Skoda Fabia med 400 hestekrefter er heftig fordi en Lamborghini har 800hk? Det er ikke ulovlig eller feil å si at noe er heftig selvom det finnes noe annet som er heftigere. Dessuten, gå inn på steam og se listen over de mest vanlige specsene så skal du fort se at ps5 e dobbelt så kraftig som det de aller fleste folk har i PCene sine.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...