Gå til innhold

Ghost53

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ghost53

  1. Spørsmål angående legeerklæringen.

    I 2015 hadde jeg en episode med panikkangst utløst av lite søvn og hard festing på en festival. Jeg endte opp på rusakutt, ble utskrevet etter et døgn. Dette er selvfølgelig noe jeg angrer bittert på, men som jeg nå ser på som et avsluttet kapitel. Jeg har ingen varige mén, jeg fikk aldri noen offisiell diagnose, jeg var aldri til behandling i spesialisthelsetjenesten (DPS) eller medisinert i ettertid.

    I legeerklæringen står dette: "Ved kryss i JA-rute ovenfor MÅ det gis nærmere opplysninger om diagnose, behandling, behandlingstid, eventuelle medisiner, samt resultat av behandling. Det kreves uttalelse fra lege og/eller spesialisthelsetjeneste."

    Jeg kan teknisk sett krysse av for "angst" eller "annen psykisk lidelse", men jeg har ingen nærmere opplysninger å gi om diagnose, behandling, behandlingstid og medisiner fordi de ikke finnes. De eneste sporene finnes inne på kjernejournalen min og omhandler besøk på akuttpost.

    Siden den gang har jeg bla. tatt en krevende bachelorgrad og jobber selv innenfor et felt der jeg til daglig utsettes for stressende situasjoner og en krevende arbeidshverdag der jeg bla. jobber tverrfaglig med politiet. En hverdag jeg trives godt i og mestrer bra. Per dags dato er det som det aldri har skjedd.

    Jeg er litt småfortvila fordi jeg i det lengste vil være 100% ærlig, samtidig er jeg redd for at noe som skjedde for over 5 år siden og som ikke plager meg det grann i dag, vil ødelegge for drømmen min om å bli politi hvis jeg velger å nevne det. Jeg trenger litt perspektiver utenfra. Hva synes dere?

×
×
  • Opprett ny...