Gå til innhold

Rotteronny

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rotteronny

  1. Frontmontert suger ny kald luft inn på radiator montert rør ned med pumpe lavere enn radiator:

    + Kaldere CPU

    - Varmere GPU

    Toppmontert suger varm luft inne fra kabinettet ut gjennom radiatoren:

    + Kaldere GPU

    - Varmere CPU

     

    Jeg ville tatt frontmontert med rør ned og pumpe lavere enn radiator om mulig. Dette er og sikrere mtp at toppmontert må ha luftstrøm øverst som eksponerer PC for mulige uhell med søl av væske (øl osv). 

  2. Pop skrev (30 minutter siden):

    Vurderer et gaming headsett (som gjerne også funker med musikk) da jeg bruker jobbheadsett i dag. 

    Ser det er bf-tilbud på både Logitech G935 (990,-) og Steelseries Arctis Pro (1780,-) og begge får ok tilbakemeldinger, men begge får også noen som virker utrolig dårlig.

    Har jeg egentlig noe igjen for å velge gaming headsett (til fps-spill) i forhold til andre typer dyre sett for hjemmekontor og møte? Veksler nå mellom et Plantronics 725 til rundt 2800,- og et Jabra Evolve til omtrent samme pris. Tanker?

    Som med de aller fleste "gaming" -ting så vil jeg anbefale å ikke kjøpe det. Kjøp heller et hifi headset og en modmic, da får du udiskutabelt bedre lyd inn i ørene dine og de du kommuniserer med over nettet. 

    https://www.komplett.no/product/1160347/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/philips-fidelio-x2hr-hi-res-over-ear-headphones

    Dette virker som et meget godt tilbud nå. 

    • Liker 1
  3. Pc Lynet skrev (Akkurat nå):

    Hvis ikke du spiller i 4k oppløsning er vel RTX 3070 godt nok i massevis. Du kan heller selge RTX 3080 videre for 11k+ når du får det.

    Nu vel, det kan hende at det er det. Men for 1440p 240hz og futureproofing så er det vel ikke noe spørsmål om hva som er best.

    Dog skal vi ikke totalt bort i fra at jeg selger min 3080 -når enn den kommer- om jeg er fornøyd med 3070.

    • Liker 1
  4. Straits skrev (48 minutter siden):

    Hei

    Bestilte Asus TUF 3080  (Ikke OC) på komplett 19/9. Det står forventet inn på lager 2. Januar. Er det noen av dere som har snakket med dem og eventuelt veit om dette er reelt? Eller vil det komme inn kort før den tid?

    Bestilte mitt 14:57 på launch. Står levering 2.jan.21 her og. Ser nok ikke lyst ut for oss så ender opp med et ventekort.

  5. SIR WOLFIE 87 skrev (9 minutter siden):

    Er det en liste med tredjeparts-kort som viser hvilke som kjøler best, er mest stabil osv? Når Komplett åpner for salg av Zen3 i morgen kommer de også til å legge ut Komplett-PC'er med 3080-kort, så er greit å vite hvordan jeg skal konfigurere alt før de åpner.

     

    Ser de har en Komplett-PC med Zen3 som ligger med Asus TUF OC som standardvalg, dette vil nok ikke være det beste med tanke på levering. Tenker at MSI er et alternativ da jeg er veldig fornøyd med mitt MSI Gaming X 1070.

    Forhåpentligvis blir det en tidlig julegave, dog til rundt 33000kr.

    Tror nok ikke du skal satse på å få PC med 3080kort med det første i og med supply til 3080 er non existant akkurat nå. Så til hvilket 3080 som er best så svarer jeg; det kortet som er tilgjengelig. 

  6. muuha skrev (1 minutt siden):

    ser at kortet jeg bestilte på lanseringsdato ASUS GeForce RTX 3080 TUF GAMING for 7200,- inkl rabattkode når koster 9600,- hos komplett, med levering 2.januar. Konspirasjonsteori; komplett vil heller levere ordrer som har betalt full nåværende pris og bare dytter gamle ordrer framover og håper på kanselleringer

    Kan greit debunke den ganske kvikt i og med at ASUS kjørte kampanje på TUF kortene ved launch ved å love prismatch på Founders Edition kortene i kommende 5 uker etter launch.

    • Liker 2
  7. 0l3M skrev (2 minutter siden):

    Ser ut som en burde valgt noe annet en Dustinhome og Multicom ja. Ser ikke ut som de klarer og levere et eneste kort. 
    Har ventet i 6 uker på FTW3 Gaming fra Dustinhome. Så har jeg ventet 4 uker på Rog Strix fra Multicom, de har i tilegg trukket pengene fra kontoen for kortet, men kort har de ikke klart og levere. 

    Tror ikke du er alene om dette, hvis det er noen trøst. Kortet mitt er kjøpt og betalt men kommer i 2021 :) :) :)

  8. Aetius skrev (2 minutter siden):

    Til sammenligning har jeg ordrenummer 37925xxx på et 3080 TUF OC som står som 12. desember. Men jeg forventer ikke å få det før jeg går av med pensjon av den grunn.

    Angående disse ordrenummerene så er det noe jeg ikke forstår. Min ordre ble bekreftet 10 min før en kamerat av meg fikk sin bekreftelse, 15:06 vs 15:16. Men han sitt ordrenr er 800 foran meg. Tror virkelig at komplett sitt system fikk rundjuling på launchdag. Lurer og på - etter hva jeg har fått inntrykk av via komplett chat - om "køen" de har er etter bekreftelsestidspunkt fremfor ordrenr, siden ordrenr ikke gir mening.

×
×
  • Opprett ny...