Gå til innhold

Questfornothing

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Questfornothing

  1. Måsadåtten skrev (19 minutter siden):

    Jeg syntes eksklusiver er flott. Det setter maskiner opp imot hverandre, og skaper en sunn konkurranse som drar spillverden fremover. Men mener jo selvfølgelig det motsatte de gangene spilltitler jeg ønsker meg kun er tilgjengelig til maskiner jeg ikke har🙃 Mangelen på crossplay derimot, på spill som er til ulike konsoller, syntes jeg er ødeleggende. Her vil alle tjene på å dra i samme retning.

    Apropos game pass som du spør om, er vel styrken at de lansere nye spill der. 2 gode spill ila året du ellers ville kjøpt der, og vips så er prisen «rettferdiggjort». Personlig mener jeg 800kr for et nytt spill er for dyrt, og når jeg ser tilbake på forrige konsollgenerasjon kan jeg telle på en hånd antall spill som personlig kunne føltes verdt den summen. Altså ikke utifra kvalitetsprinsipp, men utifra egen opplevd kos med spilling. 
     

    Game pass og inntjening. Det ble sagt et sted at de nå har over 15 millioner abonnenter. Gitt at hver av de gir 125 kr per mnd gir det nesten 2 milliarder i måneden. Over 20 milliarder i året. Når de da satser på vekst, samt potensielt kan gå opp noe i pris etterhvert som de legger ut større ip’er, så bør det være gode muligheter for å betale utviklere for å lage nytt og spennende innhold. I tillegg blir jo disse pengene bunnlinja, og man vil også kunne tjene penger på dlc o.l. Se til filmindustrien, musikkindustrien o.l for lignende eksempler. Det er bærekraftig! 

    Takk for utfyllende svar.

    Det er nok bærekraftig i filmbransjen.Men ser litt til musikk bransjen der vist du ser bort fra de største.Sier flere artister at salg av musikk og streaming kun 10%av inntektene.Nesten kun som promotering.

    Men uansett kanskje jeg ikke skal se så mørkt på det.

  2. Leflus skrev (14 minutter siden):

    Spillselskap vil fortsatt konkurrere mot hverandre selv om man bare har én felles plattform å forholde seg til. De må fortsatt lage gode nok spill til at forbrukerne ønsker å kjøpe dem. De må fortsatt tilby spillene til en konkurransedyktig pris.

    Når det gjelder maskinvare vil man fortsatt kunne ha forskjellige produsenter som baserer maskinvaren på en offisiell standard. Ikke helt ulikt hvordan bluray-maskiner produseres i dag. I teorien, i hvert fall. Men da måtte Microsft, Sony, kanskje Nintendo og diverse andre selskaper gått sammen og forhandlet frem en felles avtale.

    Ja den kan jeg gå med på er grei ang.spill .Ser bare ikke helt hvorfor de store selskapene skulle gi ifra seg det de har bygget opp til nå.Så lenge det enda er store forskjeller i salg.

    Men som sakt,jeg er på tynn is.Jeg bare lurer da jeg ser disse temaene gå igjen i de fleste artikler om neste generasjon

    Heiti skrev (22 minutter siden):

    Vil eksklusivitet føre til kortere utviklingstid?

    Mente vell heller det motsatte at eksklusive titler blir tatt vare på og som regel leverer,om du sikter til mitt innlegg.

  3. Kan noen forklare meg hva som er så  bra med gamepass(litt mere en at du får alle spill til en billig penge)og hvorfor eksklusiver ikke er bra?

    Er nok litt ps fan så kan være jeg er litt trang synt men,Xbox 360 vs PS3 syntes jeg de fikk en halv generasjon hver. Denn generasjonen har ikke Xbox hatt noe særlig som interesserer.

    Er 129 kroner i måneden nok til at alle utviklere får sin del til å levere kvalitets spill,vist ikke gamepass blir på størrelse med netflix?Eller vil vi se enda mere til microtransaksjoner.Det moderne Pokemon kort.Nå skal jeg ikke ta opp minne meninger om det her en at det skaper ett voldsomt press på foreldre fra barn der spill som fortnite og rocket leauge fort koster 2000-3000 og barn blir avhengig av å ha bedre en klassekameraten.

    Hvorfor er ikke eksklusiver bra.På kort sikt ser jeg det bra for forbrukeren at alle konsoller har alle spill,men på lang sikt er jeg redd for at dette går ut over kvaliteten.Er ikke Sony der de er idag fordi de har brukt tid og penger på å levere de beste spillene?

    Mitt spørsmålet er vell egentlig,er dette bra kun på kortsikt?Hvordan vil spillmarkedet se ut om 5-10år.Jeg betaler heller full pris for ett godt spill en å få pøst ut halv ferdige spill for 129 i måneden.

    Sitter enda litt på gjerdet ang.kommende generasjon,men holder en knapp på Sony pga spill jeg vet kommer.Men er åpen for Microsoft vist de leverer.

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...