Gå til innhold

Wik

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wik

  1. Snikpellik skrev (24 minutter siden):

    Dette er diskutert så mange ganger at jeg ikke orker en gang til. Jeg er bare helt uenig og klarer ikke forstå at noen har det synet fortsatt, over ett år inn i denne pandemien med alt vi har lært. 

    For osssom  jobbar i Oslo og no ikkje har arbeid grunna nedstenginga, så er det ganske kjipt. Eg har mista så mykje av inntekta mi at eg så sit att med omtrent null etter at utgifter er betalt. Det er lett for dei som sit heime foran PCen og arbeider å uttale seg, men for meg og andre i same situasjon så er det ramme alvor.

  2. Amored skrev (43 minutter siden):

    Noen som har testa 3.5mm jacken på kontrollen enda? Skal visst være mulig å bruke headset der, som på PS4, men jeg får ingen lyd i det heletatt!

    Erfaringer?

    EDIT: Nå funker det plutselig

    Synes lydkvaliteten er dårligere enn gjennom PS4 sin dualshock-kontroller. Har gått gjennom innstillinger osv. men blir ikke bedre. Det går helt greit men synes der litt snodig. Spiller på monitor og ikke på TV så har ikke så mye når det gjelder å samhandle headsettet mitt enn å bruke det gjennom kontrolleren. 

  3. Mazeking skrev (3 timer siden):

    Elkjøp:

    Fikk første hentemelding mandag rundt 22.30 for Xbox Series X. Først i dag fikk jeg hentekode på posten. Har vært og hentet den nå. Så regn 4 dager fra første hentemelding til dere har den i hendene om dere har bestilt fra Elkjøp.

     

    Fikk min idag òg. "Sendt" ifølge Elkjøp seint 9 November, kom til Norge i natt i følge posten. Morgenen etter var den klar for henting. Utrolig merkelig av elkjøp å sende ut sendemelding så tidlig, det tar ikke 51 timer før en vare når Norge fra deres lager i Sverige. 

  4. OyvindLille skrev (8 minutter siden):

    Jess... 17:51 kom endelig Xboxen til Norge/Oslo i alle fall. Nå skal den bare flytte seg til Stokke og ligge der en dag før de sender den videre til postkontoret i Porsgrunn. 21 timer tok det fra den ble "sendt" til den ble mottatt på terminal. ETA 13. november.

    Vedlagte er en liten samtale jeg hadde med en hyggelig jente (ikke ironi) på Elkjøp. Synes det bare var herlig naivt sagt 😛 Ingen sin feil, den er bare på vei :D

    Skjermbilde 2020-11-11 kl. 17.53.11.png

    Min ble "sendt" seint på kvelden den 9 November, og det er ingen oppdatering på at den har kommet fram til terminal eller Norge enda.  Om rundt 3 timer har det gått 48 timer siden den skulle ha vært sendt fra Sverige, så du er heldig som har informasjon om at den er i Norge iallefall.

  5. Angrer på at jeg ikke bestilte fra Microsoft nå. Samtidig så er det ikke så viktig for meg å få konsollen med engang, men det har noe med forventinger å gjøre. Når det blir forespeilet at konsollen skal ankomme på lanseringsdag eller dagen etterpå, så er man innstilt på det. Sporingen til posten er ikke blitt oppdatert, så mest sannsynlig har den ikke blitt skannet i Norge ennå. Håper å få den innen helgen, men ingen krise om jeg får den tidlig neste uke. Bare skuffende.

  6. sjekkfakta skrev (27 minutter siden):

    Ja jeg har hørt at det er sånn hos noen familier, hvor man står litt på hver sin sid. Håper det blir mere fred og ro etterhvert, det burde være fullt mulig å holde fred selv om man har valgt forskjellige trosretninger i livet ❤️ 

    I min familie har en del søskenbarn på min alder valgt å ikke være i menigheten, da de ikke synes det passet for dem. Men vi har et utmerket forhold alle sammen fortsatt. Ser dem jo litt mindre fordi de ikke deltar på menighetsaktiviteter, men ellers så treffes vi stadig. 

    Jeg tror Kåre selv hadde ledd godt av ett selvironisk meme eller to. Mer uhøytidelig type skal du lete litt etter...

    Er jo lov å håpe på bedring der, har også skjønt at det varierer litt fra lokalmenighet til lokalmenighet åssen en holder seg til de så har gått ut, eller som ikke med. Selv er jeg ikke religiøs og har ett utmerket forhold til de av søskna mine som er det, og jeg har også ett utmerket forhold til de av søskenbarna som "går på Brunstad". Er vel heller litt mer splid mellom tanter og onkler enn med barna deres.

    Og du kan ha rett at det handler om at folk kan lett bli krenka på Kåre sine vegne, uten at det Kåre selv er den som blir fornærma. Kåre kjenner jeg ikke personlig, min far hadde litt med han å gjøre for mange år siden men jeg kan ikke uttale meg om han som person. Er bare generellt skeptisk til sterke lederskikkelser.

    • Liker 1
  7. Har mye slekt i menigheten, min familie gikk ut på tidlig 90-tall. De siste årene har flere av mine tanter og onkler hatt mindre med menigheten å gjøre, mens noen har hatt mer med den å gjøre. Mye splittelse i familie innad pga dette, og det å være kritisk til o store hellige Kåre er nærmest en dødsynd. Min onkel delte ett Kåre-meme i en instagramgruppe med min tantes familie(som er veldig aktiv i menigheten) og de klikka i vinkel. Tror de har kommet seg litt over det, men min onkel irriterte seg kraftig over reaksjonene. 

  8. TheOp skrev (Akkurat nå):

    Fikk akkurat sms fra en bekjent på den lokale Elkjøp-butikken. Der lå det med ett bilde av en x-box med min kvittering på, og følgende spørsmål: "Gleder du deg til i morgen?"

    Da er det bare å rusle rolig ned i morgen ved åpningstid 😀

    Er noen som har det! Ofte en fordel med lokale sjapper framfor de store varehusa i byene på det punktet. Heldig! 

  9. samco skrev (2 minutter siden):

    Største problemet blir lagring ... selv med 1tb seagate addon så er det utrolig lite plass til spill.

    Og hvor mange spill skal du ha lagret omgangen?! Du vet du kan overføre spillene til en ekstern harddisk også bare overføre tilbake når du skal spille disse spillene igjen? 

    • Liker 1
  10. Matsern117 skrev (17 minutter siden):

    Flere som har bestilt series X på elkjøp? Står på kvitteringen min at bekreftet lager dato er 03.11.20, men på nettsiden nå står det bekreftet lagerdato 08.12.20 

    Regner med den siste daton er for de som bestiller nå, å ikke for oss som bestilte minutte den åpnet seg for pre order 😅

    Vi har tatt opp dette er par sider tidligere i tråden, og vi satser på det som du sier. Det står "reservert" på min side på elkjop.no, så vil antake at 08.12.20 er neste ladning med konsoller da første ladning er reservert til kunder og fordelt til Elkjøp-butikker. 

  11. MAG8 skrev (Akkurat nå):

    Jeg bestilte 22. September 09:02 på Elkjøp. Det står reservert på min ordre også, det er fordi en av de konsollene som er ventet inn på lager 3.11.20, er blitt reservert til meg.

    Jeg forventer og tror at de sender xboxen til meg 09.11.20. 

    Har tillit til Elkjøp fra tidligere forhåndsbestillinger. 

    Vi satser på det altså! Hvis ikke så henter jeg fram oldefar gamle høygaffel og tar kjerra bort til Elkjøp. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...