Gå til innhold

Opptaksguru

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Opptaksguru

  1. Krimt3k skrev (10 timer siden):

    Det er vel en drøm for mange - men også fjern for mange.

    Det som starter med en drøm må du redefinere og gjøre til et mål. Det eneste målet som betyr noe. 

    Så setter du deg delmål som tar deg helt til målet. 

    Basert på disse legger du en plan for hvordan du skal nå hvert enkelt delmål. 

    Så er du plutselig ansatt i Delta

    -

    Svein Erik 

  2. Wophs skrev (4 minutter siden):

    Vil tro de sikter til godkjenningsprøvene. Det at man ikke møter akkurat samme oppsett (som man ville gjort på opptaksdagen) er jo en ting, men man bør ikke bli overrasket over lignende øvelser i utdanningen. Man får uansett som regel litt tid på seg til å øve mot godkjenningsprøver. Ville ikke bekymret meg så mye for dette egentlig, og tror de fleste klarer det! 👍

    Hvis dere ikke klarer testene er det bare -1- ting å gjøre

    • Liker 1
  3.  

    Kumhlen skrev (16 timer siden):

    Hei alle sammen :)

    Jeg har alltid hatt veldig lyst til å søke meg inn på PHS men jeg har et spørsmål når det gjelder vandel.

    For rundt 6 år siden ble jeg tatt for å ha kjøpt en liten flaske med cannabisolje på Internet, det skal sies at det var snakk om en olje som inneholdt CBD og ikke THC. Jeg kjøpte den på bakgrunn av at den skulle fungere på smerter.

    Den gangen var jeg under 18 år gammel så jeg fikk en betinget påtaleunnlatelse. Jeg er absolutt ikke en "kriminell type", så jeg har selvfølgelig ikke begått nye straffbare forhold.
     

    Jeg snakket med en fra vandelskontoret på PHS gjennom telefon og jeg forklarte situasjonen min. Han mente at jeg fortsatt ville være kvalifisert for opptak mtp at dette var en bagatellsak, at den var tilbake i tid, at jeg ikke har begått nye straffbare forhold og siden jeg fikk en påtalunnlatelse. Han sa at jeg hadde fått et såkalt "gult kort" som man gir i fotball.


    Denne saken vises ikke på min uttømmende og utvidede politiattest, så spørsmålet mitt er om jeg fortsatt kan være kvalifisert for opptak til PHS, hva tenker dere?

     

    Takker så mye for svar :)

    Klink til. Du må søke for å få både ja og nei. Legg en plan, sett deg del-mål, nå hovedmål, kom inn. 

    🔥

  4. Karim F skrev (7 timer siden):

    Hei, jeg dekker alle kravene med styrke, utholdenhet, karakterpoeng, førerkort etc. Men mitt største problem er angst for svømming, mer spesifikt dykking. Er det mulig å lære seg dette fra januar fram til selve opptaksprøven? Noen som har erfaringer de kan dele?

    Ikke noe problem. 

    Sett deg delmål og ta det gradvis, så kommer det av seg selv. 

    Det starter med at du faktisk VIL klare det. 

    - Svein Erik

    opptaksguru.no

  5. Greffen skrev (På 18.8.2020 den 14.28):

    Heisann! Lurte på om det er mulig å få litt tips til intervjuet til PHS opptaket. Søkt i år (2020), men kom ikke inn. Ble jo spesielt med telefonintervju i år også, hvor muligheten til å se ansiktsuttrykk og kroppspråk samt "se" søkeren ble eliminert.
    Har også søkt tidligere og har dumpet på intervjuet fordi jeg scoret svakt på enkelte kompetanser. Har ringt inn for å få en utvidet begrunnelse, men fikk da et vagt svar tilbake. En bekjent  som går på phs ga meg tipset om å "bare være seg selv" som ikke hjelper stort til personlig utvikling.
    Politi er målet og gir meg ikke før jeg kommer inn, men skal jo innrømme at det begynner å bli kjipt..

    Har sett her at enkelte skriver at man "ikke snakker" om det man får på intervjuet fordii enkelte søkere pugger spørsmål og svar. Det syns jeg også er dårlig, fordi det hjelper jo lite når man faktisk skal stå i en situasjon! 

    Vil prøve å forbedre det jeg er svak på så om noen har noen tanker rundt om de forskjellige kompetansene, hva som er spesielt viktige ting å fokusere på, eventuelle fallgruver?
     

    Hilsen en litt skuffet og nedfor gjentatt phs søker

    Fått noen gode svar? 

  6. heiphs2021 skrev (På 19.7.2020 den 18.33):

    Hei! Gratulerer til alle som kom inn! Ble veldig gira på å prøve å komme inn til neste år, men jeg lurer på en ting. Hvordan er dette med synskrav? Jeg bruker linser og har -3.50 på begge øyene. Er dette diskvalifiserende for opptak eller er det mulig når man bruker linser? Er det noen her inne som har hatt opptaksprøvene i vann hvor de har brukt linser? Og eksamen i livredning på skolen? Gikk dette fint da mtp linsene? 

    Jeg tok ikke noen sjanser, så jeg laser-opererte før opptak..

×
×
  • Opprett ny...