Gå til innhold

Zoo20

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zoo20

  1. Grunnen til at det er ulovlig er nok ganske sikkert for å verne dyr mot misbruk og ikke at det er direkte farlig. Eller at det er ganske ekkelt og umoralsk.

    Når det er sakt nevnes det også sex med barn her fra flere av dere som også er samme grunn tenker jeg meg for hvorfor det er ulovlig. Det er ikke pga deg er farlig (det kan jo være) men for å verne mot misbruk. Men så driver jo ikke vi med baby fabrikker til å lage kjøtt heller da.

    Det er det ingen som vil svare på. Hvorfor er det egentlig en selvfølge å drepe dyr men grusomt å ha sex da?

    Når det er sagt. Selvfølgelig skal vi straffe de som misbruker andre mennesker og dyr. Selvfølgelig må vi ha lover som beskytter mot misbruk og tvang men... Som sagt er virkelig sex såå mye mer grusomt enn drap OM! Det er gjort ordentlig og tydelig samtykke er med? Det lurer jeg på. Ikke misforstå når jeg skriver samtykke. Si at en dame sprer bena og hunden kan velge selv da... Null tvang.

    Noen linka den medie saken og selvfølgelig når det er snakk om tvang og misbruk som det så er det ikke greit. Selvfølgelig fortjener jo de straff.

    Virker litt som at noen av dere trur jeg er for dyresex uansett. Det er jeg absolutt ikke. Jeg er bare nysgjerrig og lurer på hva dere her tenker. Og ha en ordentlig diskusjon uten opphisset holdninger hehe.

     

    • Liker 2
  2. On 10/21/2020 at 7:57 AM, nacario said:

    Først vil jeg si at sex med dyr er noe mitt begrensede sinn ikke støtter da det ikke er naturlig, "not meant to be", i motsetning til homofili hvor det hvertfall er to mennesker/samme art.

    Vil gjerne trekke en sammenheng med politisaken hvor instruktørene hadde sex med studentene, som med dyr er det en maktubalanse som lett kan misbrukes, i tillegg til at dyrene har en annen intelligens og kan lettere agere på instinkt som begge kan påvirkes i menneskets, eller overgriperens, favør. Det blir litt som en voksen mann på 40 som utnytter et uutviklet jentebarn på 15, også påvirket av kontekst.

    Generelt uavhengig av temaet så har samfunnet stadig gått fremover ettersom nye grenser sprenges, ting langt tilbake som var utenkelig har blitt mer akseptert - men personlig mener jeg at dette emnet alltid vil være betent og en uting samfunnsmessig.

    Ja helt enig med makt-ubalansen. Mennesket er jo mye mer intelligent.

    Det er jo ikke mange år siden homofile faktisk kunne risikere bli drept bare ved å være åpen om sin legning. Selv er jeg bi og er gammel nok til å vite hvordan ting var før.

    Og ja er mange nye ting idag som sprenger grensene over hva som er galt og ikke. Som før ville ført til å bli drept.

    Så jeg vet ikke jeg om det er bra ting eller ikke. Men en god ting er at man vertfall kan diskutere det nå uten å bli hengt ut. Eller. Bli drept da.

    Tenkte si hengt ut men den andre kommentaren motbeviste meg der gitt hehe.

     

    Men ja jeg er heller ikke for sex med dyr for samme grunn som deg egentlig. Det er jo ikke akkurat så naturlig. Og bare tanken alene er jo litt ekkel for å si det mildt.

    Grunnen til at jeg spør her er egentlig pga det er mye i media om temaet nylig og virker ikke akkurat som at det er et veldig fåtall som er gira på detta her. Så for meg virker underlig.

  3. On 10/21/2020 at 3:40 PM, Guest 49e0d...3aa said:

    Du mista meg på at dyr kan gi samtykke. Det er det mest konstruktive jeg kan komme med. Har du sex med dyr og prøver å rettferddigjøre det ovenfor deg selv? I så tilfelle håper jeg IP adressen din blir plukka opp og at du blir anmelet. Du kan få barn til å samtykke til sex, men det gjør ikke det greit. Med din logikk kan man kommunisere seg frem til et samtykke. 

    Anonymous poster hash: 49e0d...3aa

    Wow ro deg ned haha. Jeg har faktisk aldri hatt et kjeledyr engang xD.

    Men trur du misforsto innlegget mitt. Prøv les det igjen før du skriver tull. Vet emnet er sårt men det må vel gå ann å diskutere uten en sånn aggressiv tone?

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  4. Virker som mange gutter idag ikke bruker nok tid på å lære om sex og går ut ifra det de ser på porno. Og trur at alt skal bare gå hardt og fort for seg. Mange ganger kan det faktisk være bedre å bruke ekstra tid å ta ting i et roligere tempo.

    Men når det kommer til slikking av mus så har jeg selv fått som kommentar mange ganger at de aldri har fått orgasme av slikking før meg.

    Har nok noe med at jeg er mer erfaren og gidder investere tid i å lære og forstå økten og hva parten faktisk tenner på og gjøre og endre ting under økten og forstå kroppsspråket.

  5. Det jeg lurer på er. Hva mener dere om dette? Altså sex med dyr feks hunn, hest, gris, hest osv... med mennesker.

    Selv om dyr ikke kan prate kan de jo kommunisere på andre måter og dermed "samtykke" akkurat som at du trenger jo ikke akkurat skriftlig samtykke fra din partner at nå skal vi ha sex når feks damen sprer bena og det renner fittesaft mens mannen har verdens største boner.

    Så hva er egentlig samtykke da når det kommer til sex? Er det visuelt, muntlig eller skriftlig? Eller er det en kombinasjon. Isåfall hvilken er godkjent?

    Og hvis man kun tenker logisk og legger moralen på hylla. Hva er egentlig galt med sex med dyr da?

    Greit. Ikke alle dyr er egnet til dette men om vi kun ser på de som faktisk er det da. Det jeg mener er om vi ser bort ifra eksempler der det faktisk er enten umulig eller er til skade for mennesket og eller dyret.

    Og la oss si at samtykke er i boks. Dyret har det greit og nyter det. Mennesket nyter det. Det er ingen fare for skade til hverken dyret eller mennesket. Er det da greit logisk men ikke moralsk?

    Hva med samtykke for å bli drept til å bli gjort om til en hamburger på McDonald's. Det er jo akseptabelt men ikke å nyte en handling som sex?

    Tenk om reglene hadde vert omvendt. At et dyr kan fint drepe et menneske om det skal bli til mat men ikke lov til å koses med.

    Vet at dette er super taboo å prate om. Så jeg ber dere tenke litt før dere skriver. Og heller kommer med noe konstruktivt.

     

×
×
  • Opprett ny...