Gå til innhold

777

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 777

  1. buitre skrev (6 timer siden):

    Så det er best du utdyper litt om det.

    Ja det burdet jeg!

    takk for at du gidder å bruke tiden din på dette! 🥂

    Her er greien. jeg har ett nettside som jeg vil vise frem forskjellige produkter. så i steden for å lage en side for hvert produkt, så var håper å kunne lage en database med alle produktene i å bare "hente" den dataen som brukeren leter etter. 

    så har jeg lastet ned 2 mapper med alle disse produktene og informasjonen om det. Men anner ikke hvordan jeg kan bruke de filene. jeg ligger ved en av filene så du kan se selv.

    Jeg bruker Wordpress. det kan godt være det fins en plugin som gjøre mye av jobben for meg, men vet liksom ikke helt hva jeg leter etter. og er helt alene om dette prosjektet så går ikke veldig fort akkurat.. veldig urutinert også😅  😪

    abusive-og.p

  2. Halloen folkens. 

    Har en kompis som for ett par år siden «utviklet/har fått» Epilepsi, og har regelmessig anfall. Mistet jobb, sitter mye aleine og har sosial angst. Og angst for å få anfall og utfallet av det. Anyways. 

    Han får valium av legen for å dempe disse angst anfallene når han trenger det. Men nå det siste 6mnd har han gått tom på et par dager. Noen ganger samme dag. Tror han får 25stk, usikker på MG. 
     

    uansett, han misbruker disse for rusen og det ett problem. Som han selv ser.  Men kan gå i gal retning om han blir tilbudt lignende piller på bussen for eksempel. 
     

    det jeg lurer på er om jeg kan varsle eller på noen måte få de til å slutte å gi ut disse medikamentene til han? Han bruker de jo ikke riktig uansett. Og det ødelegger vennskapet til alle rundt han, han er en herlig fyr. Og trenger egentlig bare hjelp. Men det blir bare ord, og ingen handling.

    Takk på forhånd. ☺️✌️

    Vet egentlig ikke hva svar jeg forventer å få men fant ikke noe relevant på Google. 

    • Liker 1
  3. Dubious skrev (1 time siden):

    Så, om jeg ikke liker deg, så registrrerer jeg et navn på din adresse, og gjør noe ulovlig, så kommer de å tar deg?

    Det er politiet som må bevise at han bor der, og det er ikke nok å bare si at de har fått denne adressen..

    Tror ikke du skjønner helt. Om en person har sitt navn registrert på en adresse og gjør noe kriminelt. Er det jo logisk, at politiet sjekker der da de ikke har noe annet å gå etter. Og det var snakk om rassia. Da har de jo lov å sjekke de stedene i huset den personen kunne eventuell disponere. 
     

    la oss si personen ikke har ett rom. Greit. Da vil de søke på bad. Kjøkken. Stue. Men ingen rett til å søke på fks eier sitt soverom.

  4. Hei.

    Jeg har fått ett problem der når jeg ALT-TABBER ut av CS.GO og andre spill så flirrer skjermen rosa og grønn. og det går ikke vekk når jeg lukker spillet. 

    det har bare plutselig oppstått. jeg husker ikke om det skjedde etter en oppdatering. Alle drivere er oppdatert.

    pc spesifikasjoner på bildet under.

    har 2 GTX 1080

    sitter stor pris på all hjelp!

    pc spesifikasjoner

      

    1E32D714-32BB-4694-97FE-DCBCF9AA96C5.png

×
×
  • Opprett ny...