Gå til innhold

OrangeGiraffe

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

Innlegg skrevet av OrangeGiraffe

  1. Da var det utført. Var bare å trykke på en knapp og så kommer denne meldingen opp:

    Takk. Anmodningen din om refusjon er sendt inn.

     

    Min begrunnelse for hvorfor jeg benytter denne muligheten er at jeg føler spillet har en helt ekstrem politisk vinkling, til det punkt at jeg mistet all lyst. Alt retter til at spillet er skapt kun som en propaganda mot Donald Trump, og handler kun om hans periode som president. Så har de bare maskert alt med en 5th Element look for å bake inn budskapene. Jeg var uklar over dette på forhånd, og når det er så mange elementer som konstant river fokuset mitt vekk fra bare det å forsøke å nyte et spill, så mistet jeg kjapt lysten.

    Det er i tillegg så ekstremt mange mikroskopiske valg og handlinger som gjør det hele så slitsomt, og bare selve oppsettet med alt av de kosmetiske endringene rettet til karakteren, hvor man kan velge penis eller vagina, og lengde osv osv blir bare helt absurd. Det hører inget steds hjemme i et spill, og det er bare for mange elementer som gjorde at jeg bare rett og slett fikk vondt inni meg. Når jeg selv kjempet for å bare få en karakter som så ut som en vanlig mann, og så hører at det høres ut som et lite barn som tasser rundt når han skal løpe, så blir det bare tullete.

    Det er så venstrevridd, og feministisk, og fokus på homser og lesber, og transer og gud bedre, at jeg som et vanlig individ bare føler meg ekstremt utilpass. Jeg orker ikke nevne alt, men jeg må bare si at dette er rent politisk oppgulp og dette er ikke grunnen til at jeg velger å spille noen spill hvert fall. Det er så ekstremt psykologisk på toppen av kaka, at jeg blir bare kvalm.

    PS: Jeg har bevisst unngått å følge med på nyheter osv rundt spillet da jeg ønsket færrest mulige spoilere på forhånd.

     

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 1
  2. 15 hours ago, DeviantFractal said:

    Har overhodet ikke hatt problemer med hvilemodus, verken med PS4 eller PS5. Kjør på med hvilemodus, så er konsollen oppe og gå raskere, du kan laste ned spill til konsollen via PS Appen, alle spill er alltid oppdatert og oppdateringer til konsollen lastes ned og er klar til installasjon 👌

    På planeten Tellus befinner det seg ca. 7,8 milliarder mennesker. Du er kun ett av dem.

    • Liker 1
  3. Hva er i veien med å skru av tv og eventuelt lydanlegg, og kun la PS5'en stå på over natta om man absolutt skulle behøve å laste ned noe på nattestid?

    Det er jo åpenbart utfordringer til hvilemodusen per dags dato, og det har vært det tidligere ved PS4, så da gjør hvert fall jeg personlig alt jeg kan for å la være å be om problemer. Såklart KAN det gå bra, men jeg ser meg alltid til begge sider om jeg skal krysse et gangfelt selvom det KAN gå bra selv om jeg lukker både øyne og ører...

    Som sagt, jeg ser ingen grunn til å benytte modusen.

  4. Om man har ladestasjonen for håndkontrolleren ser hvert fall jeg ingen grunn til å benytte hvilemodus. Det tar meg 23 sekunder fra jeg trykker på PS logoen på kontrolleren, til jeg er fullt innlogget og systemet oppe og går, og da fra tv og konsoll var helt avskrudd. Om man ikke klarer å vente denne korte tiden, da føler jeg det kanskje er en tur ut for å trekke litt frisk luft som burde være valget i stede for. Man kan jo i tillegg skru på alt av dippeduttene og så gå på do, eller kokkelere sammen noe på kjøkkenet, eller hva som helst annet, så merker man jo ikke denne "ventetiden" overhodet. 

    Jeg hadde ingen planer selv om å skaffe ladestasjonen på forhånd, men da var jeg i den tro at man kunne lade kontrolleren uten at konsollen behøvde å stå "på". Jeg er nå takknemlig for at jeg har skaffet den, da det forenkler det hele da man jo kan skru på konsollen med kontrolleren i tillegg, så man slipper alt dette frem og tilbake greiene.

  5. Det positive i det negative, er at over de 4 neste årene kommer enhver person på venstresiden til å bli utfordret på deres egne valg enten de vil eller ei. Det blir både direkte og indirekte.

    Jeg gleder meg faktisk til å se hvilke samfunnspolitiske endringer dette vil føre til på sikt, og hvorvidt det hele vil få balansert helheten mer enn så ekstremt skjevt det totale bildet er per dags dato.

    Noe må til for å utfordre folks sannheter, og vi vet alle at folk flest utfordrer seg selv svært lite, og da får heller større innflytelser råde.

    Jeg personlig er hvert fall svært sikker på at de 4 neste årene kommer på ingen måte til å bli noen dans på roser, og at det derfor kommer til å bli veldig mange skuffede mennesker grunnet helt ekstreme selvskapte forventninger.

    Verden vil bedras denne gangen også. Ingenting nytt. Folk flest må bare slutte å ta ting så bokstavelig, og spesielt når det kommer til større emner som nettopp politikk er. Da råder ingen sannhet...

  6. Fikk prøvd Cyberpunk rundt halvannen time i natt, og jeg må si meg svært fornøyd så langt. For min del så er hovedfokuset selve open-world og hva og hvor mye man kan ta handling til, som imponerer. Landskap og design er også helt på nett, og ting flyter bra.

    Det føltes med ett som et spill jeg nok kommer til å benytte mye tid med, og da særlig til å utforske det ene og det andre. Svært godt førsteinntrykk, så får man se hvor resten lander over tid. Jeg hadde i det minste skaffet det om jeg var ute etter noe tilsvarende.

    • Liker 2
  7. 25 minutes ago, RamGuy said:

    Kan ikke helt fatte hva de tenke med når de kom opp med dette designet for å være helt ærlig. Hadde den ikke vært så gigantisk så hadde nok ikke vært like ille. Men når den først blir så stor så blir det faktisk et problem og jeg bryr meg normalt ikke så voldsomt om estetikk. Den får forsåvidt plass oppå TV-benken om vi har den liggende men da så jeg og kona på hverandre og bare rista på hodet for den ser jo regelrett overvektig og malplassert ut om den står der.

    Dette er vel første gang jeg faktisk føler et visst behov for å få en "mini" versjon i hus så fort det eventuelt blir tilgjengelig.

    Personlig har jeg tenkt litt rundt dette selv, og første plan er å vente til noen produserer noen matt-sorte deksler. Det andre jeg har tenkt på er at det må da være den enkleste ting i verden og samtidig endre den fysiske formen på dem, så man bare strammer inn og samtidig skaper en uniform look. For min del ønsker jeg bare en firkantet matt-sort dings, som tar minst mulig fokus.

    Kapp av alt som henger og dingler utenfor, og brett opp der det er klemt sammen så alt går kant i kant og er flush med selve boksen. Det må da være noen 3D printere der ute, eller annet utstyr som kan taes i bruk til slikt.

  8. Ny PS5 update + controller update: https://wccftech.com/playstation-5-system-software-update-20-02-02-30-brings-improved-system-performance/

    Kan nok tenkes at noe av innholdet er rettet mot Cyberpunk lanseringen. Virker litt for tilfeldig at den slippes akkurat nå til at det skulle ha null sammenheng hvert fall.

     

    https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps5/system-software/

     

    Update.jpg

    • Liker 1
  9. 18 minutes ago, Baranladion said:

    Hvis folk ønsker å legge sitt følelsesliv ut i verden, så er vel det greit? Det får vel være hvert enkelt individs valg? Det er mange mennesker som livnærer seg av å gjøre nettopp det, så jeg ser egentlig ikke hva som skal være problemet med det?  Om det i alle tilfeller er smart, det skal jeg ikke hardnakket påstå. 

    Mulig jeg misforstod, siden du skrev alt statlig/kommunalt, eller at det eneste dere har som er statlig/kommunalt i byen er NAV kontoret, isåfall beklager jeg! 

    Det later til at du vet mye om meg, som jeg ikke selv visste en gang, jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønner hva du sikter til, og på hvilke grunnlag du drar dine konklusjoner... jeg prøver bare å reflektere litt rundt hvorfor det er så mye krenkelse nå, og jeg er ikke sikker på at folk blir mer krenka nå enn før, men at det kommer tydeligere og enklere frem nå enn tidligere. Vi blir alle krenka, hele tiden, å bli provosert over at noen blir krenka av Espen Eckbos karakter, eller at kvinner tar over ett nav kontor, er nettopp også å bli krenka, og det er ikke noe problem for deg å blåse ut om det på ett forum, litt likt rasisme.i.norge blåser ut om nissene over skog og hei på sin instagramkonto. 

    Jeg tar i, og har tatt i mye dritt i mange mange år, men forklar meg gjerne hvorfor du mener jeg ikke gjør det.

     

    Når det blir en trend å utlevere sine følelser til så mange som mulig, så gjør det at bare færre og færre tør og ta tak i sine følelser på egen hånd. Dette er en selvfølgelighet, og blir da et samfunnsproblem veldig kjapt, grunnet rekkevidden som er benyttet.

     

    Jeg dro inn NAV som ETT eksempel, og jeg nekter å mate deg med mer ok. At du ikke gidder å legge sammen 1 + 1 for å skape en virkelighet, betyr at du ikke ønsker svarene som du nå begynner å kreve mer av. Vel, finn svarene selv.

     

    Om du ikke skjønner at andre kan skjønne mer om deg, enn du selv gjør, så viser jo det hvor ditt forståelsesnivå står. Hvordan tror du en psykolog klarer å hjelpe mennesker i sin jobb?

     

    Jeg bare føler en svært tilbakelent og nonsjalant tone fra deg, så jeg vet at du forsøker å ta del i en diskusjon her, uten å ønske noe annet enn å få. Jeg er ikke her for å mate deg ok. Det må du selv gjøre. Natta.

  10. Hva du hevder om at det kan være det er lettere å vise at man er blitt krenket, er selve nøkkelen til det hele. Saken er at flere og flere ønsker å dra sitt følelsesliv ut i det offentlige, og mener hardnakket at dette er riktig måte å gjøre det på. Det er da man møter problemer. Man bør ta sitt følelsesliv privat, for å redusere skadeomfanget. Folk flest skjønner ikke forskjellen.

     

    Din anntagelse om at jeg overdriver om at det er utelukkende kvinner på NAV f.eks her jeg bor, er feil. Jeg har i tillegg pratet med 2 menn som ble indirekte fryst ut fra den arbeidsplassen, og de ga klare indikasjoner om hva som fant sted der. Dette NAV kontoret har også vært i vinden for å si det slik, angående mye rot.

    Det blir bare for mye å nevne, og for mye privat, som jeg velger å holde for meg selv.

    Som nevnt tidligere, vi ser hva vi velger å se, og for meg er det tydelig at du av dine personlige grunner ser etter andre ting. Jeg har også helt klart helt andre mål og ambisjoner i mitt liv enn deg, og da møter jeg problemstillinger du aldri kommer til å vurdere en gang. Som sagt atter gang, vi velger hva vi ønsker å se.

    Du er inne på noe som sagt, men samtidig så ønsker du ikke helt å ta noe særlig i ekte dritt som eksisterer...

    • Liker 1
  11. Såklart er det en forskjell mellom internett/medier og ansikt til ansikt interaksjoner. Det hele kommer også ann på hvor man står i sitt eget liv, og hvor man bor osv. Saken er bare den at ting har eksplodert kun de siste 5 årene, og det er i aller høyeste grad ute i det offentlige også, ansikt til ansikt. Saken er bare at ting er mer utydelige der, men vet man hva man kan se etter så ser man det, men om man ikke skjønner stort, eller ikke bryr seg over hodet, så vil det jo gå hus forbi. Alt kommer jo ann på hva man velger å fokusere på såklart.

    Personlig har jeg sett spesielt feminismen eksplodere i byen jeg bor i, de siste fem årene. Spesielt alt statlig/kommunalt har bare presset menn ut, og nå er det så og si utelukkende kun kvinner. Det er ingen tilfeldighet, og at alt skjedde rundt hel omorganisering av alt statlige/kommunalt. Disse trendene har spredd seg virkelig, og jeg har dem rett på utsiden av døra mi her jeg bor, med x antall problemstillinger.

    Heldigvis har jeg en løsning på mitt videre liv, men det velger jeg å holde privat. Det er bare for mye drit jeg personlig har opplevd disse siste årene som ikke har noe med meg å gjøre over hodet, at jeg gleder meg stort til å flytte langt vekk fra folk å fe.

    Jeg ønsker bare å leve jeg - mitt eget liv.

    • Liker 1
  12. Ulv, Ulv er blitt fullstendig akseptert i disse dager, og det er veldig bekymringsverdig. Det skaper kun oppblåste individer med absolutt null selvtillit, og slike individer ruller seg sammen i fosterstilling bare du puster på dem, for så å innta fullstendig offerrollen.

    Det er prat om forståelse gjennom validering, men for disse menneskene så er det kun prat. De velger sympati 99,999999999% av gangene, og de er villig til å gjøre hva som helst for å få hele verden helst, til å få det med seg. Før internet var en ting, så hadde man ikke den rekkevidden, som i dag blir misbrukt ut av en annen verden. Folk flest skjønner ikke at det er ekte og virkelige fysiske mennesker som sitter på andre siden av x antall skjermer rundt om, hvor man kun trenger en internettoppkobling. Det er så ekstremt mye som blir ytret over en internettoppkobling i disse dager, som kun en mikroskopisk andel av disse hadde turt å ytre/vise ansikt til ansikt med vedkommende i andre enden, og det blir bare dratt til nye høyder hver eneste dag føler jeg. Jeg må bare si rett ut at internett per dags dato er 100% anarki, og det blir bare for mye å nevne, men jeg vet at folk flest har opplevd både det ene og det andre selv også. Denne fullstendige aksept kulturen ser jo ingen ende, og det er jo helt sinnsykt at det blir viet så ekstremt mye aksept til en trend som mener at det ikke eksisterer rett og galt. Menneskene som viser så hardt at de ønsker å bli validert, viser jo det stikk motsatte i andre retningen. Sannsynligheten for at dette fører til noe konstruktivt er jo lik null, fordi det har feilet før det ene gang har startet. respekt kan aldri tas. Det må gis, fordi vi alle gir fordi vi vil gi. Uansett om noen peker en pistol mot tinningen din, så er det kun noe man gir etter for, av respekt for SEG SELV fordi man såklart ønsker å leve.

     

    Jeg havner også midt mellom to stoler og har gjort det mesteparten av mitt liv, og jeg vet i det minste at vi mennesker er flokkdyr, så enten man vil eller ei, så er dette i vårt dna, i vår natur. Man må bare finne sine egne, og finne en måte og tilpasse seg flokken, uten at man bør legge seg på rygg såklart.

    Problemet med snowflakes er at de direkte og veldig aggressivt krever at andre skal fikse livet deres, og det er bare ekstremt skuffende i mine øyne at så mange mennesker ikke ser alvoret enda, og faktisk gir etter for dem. Noe jeg personlig har slitt med lenge, er at jeg blir fryst ut fullstendig om jeg så mye som forsøker å hevde det minste lille ting jeg måtte føle meg stolt over i mitt liv. Jeg benytter ikke sosiale medier og slike kanaler, og jeg har behov som alle andre til å prate, og at det nå er blitt en ukultur rundt det å vise ting man er stolt over, det er bare helt tragisk. Snoflakes mener at man krenker dem om man viser noe man er stolt av, og at de bør heller motta annerkjennelsen. Saken er jo at de har jo ikke gjort en dritt, og så skal kreve belønning for ingenting.

     

    Nei, pokker heller. Nå må voksne mennesker rundt om sette ned beinet, og bare nekte sympatiskrikerne noe som helst. Mennesker som er fullstendig uvillige til å yte noe, kommer til å rive deg med i dragsluket, og at så mange fortsatt ikke skjønner dette, det er bare tragisk.

    Gir du dem hånden, så river de av deg hele armen... Tenk på dét.

  13. Mennesker som unngår å ta sjangser, står alltid konstant bakerst i køen...

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Personlig er jeg bare mektig lei alt oppstyr rundt det ene og det andre, for det forsøker konstant å ødelegge alles egne personlige førsteinntrykk. Jeg ønsker min personlige opplevelse av hva det nå enn måtte være her i denne verden, og det er så ufattelig mange og store feilanntagelser rundt all hyping rundt om. Jeg gir blanke hvert fall, og jeg vet at de som tør og ta sjangser i denne verden er de som oppnår mest.

  14. Jeg har preloadet Cyberpunk 2077 på PS5. Ser at nedtellingen stopper kl 12:00 i morgen formiddag, altså 9 desember. Om det er klart til bruk da så klager jeg ikke, men det virker litt merkelig at det står 10.desember fortsatt rundt om, og at slike releaser ofte pleier å benytte en eller annen amerikansk tidssone.

  15. 15 hours ago, lada1 said:

    Det kan hende en bør skru ned forventningene om frihetstrang og ønske om demokrati i Kina. Så langt har vel de fleste kinesere opplevd framgang i livet. Og husk at fisken ikke vet om at den lever i vann. Det er ikke sikkert at en vil lykkes med aksjoner mot Kina for liksom å fremme demokrati der. Effekten kan bli motsatt av intensjonen.

    Det er også vanskelig å argumentere for mer respekt for menneske-rettene i Kina all den tid landet langt fra er nederst på rangstigen i den sammenheng. Jeg ville tro at de ligger godt over midten på treet angående menneskeretter i verden. Husk at matsikkerhet og rett til f.eks. skole/helse-tjenester inngår i menneske-retter. Da er det vanskelig å aksjonere mot Kina angående menneske-retter. Det ville lett se ut som vikarierende argumenter.

    En annen sak er at en bør være realistisk angående ambisjoner til regimet i Kina.

    Dette er kun anntagelser, og de er feil som anntagelser som oftest er. Jeg har aldri indikert noe som helst om innføring av demokrati i Kina, så den ballen er bare å droppe...

    Jeg pekte på at materialisme er kun en mikroskopisk del av hva et liv innebærer, og har ingen direkte sammenheng med lykke. Penger har null verdi. Kun levende individer holder verdi naturlig, da levende indvider kan gi tilbake.

    At et menneske smiler, er ingen garanti for om vedkommende er lykkelig. Folk flest bærer masker på masker, altså følelser flest er kun presset frem. Det er svært få mennesker selv i det landet her, som oppriktig er lykkelig. Vi har alle forutsetninger for at folk flest skulle være mer tilfreds, og hvert fall med tanke på velstand...

    • Innsiktsfullt 1
  16. Så langt, håper jeg Sony legger inn valg i selve spillet hvor man får muligheten til å lukke spillet der, og ikke kun ute i en undermeny. For meg ville det vært motstridende og måtte åpne Taskbar i windows, for å stenge alt den veien, men såklart ønsker jeg muligheten som en backup. Jeg tviler på at det er mange som går ut døra hjemme, inn igjen, kler på seg jakka, for så å gå ut igjen.

    En annen ting jeg får håpe i det minste blir fikset i en versjon 2, er en reject disc knapp på deres fjernkontroll. Jeg kommer til å benytte den en del, og føler det som en feil at en slik knapp bare mangler.

  17. 1 hour ago, lada1 said:

    Visse fysiske forutsetninger må være tilstede for et godt liv. Prøv å være lykkelig med angst for sult og kanskje hard tannpine. 

    Og husk at kineserne ikke var frie før heller. De har ikke tapt noe - bortsett fra ren luft?

    Dette er selvfølgeligheter som alle skjønner. Det alle ikke skjønner desverre, er at et liv består av så utrolig mye mer enn ting og tang. Det er bare en dråpe i havet.

    Se bare på flyktninger som kommer til et land som Norge, og mottar bolig og en oppstart for at de skal kunne starte et hvilken som helst liv de måtte lyste. Hovedutfordringen jeg ser hver eneste gang er hva folk flest sliter med, uavhengig av sosial status, legning, kjønn osv. Folk flest sammenlikner seg selv med andre, og når man som menneske gjør dette, så gjør man det alltid til et annet individ man anser som bedre enn seg selv, eller i det hele tatt har noe mer enn en selv. Ofte en kombinasjon. Mennesker som er født og oppvokst i en sterk kontrast til dette landet, velger da ofte en tilsvarende sterk motreaksjon, og da snakker vi blod på tann. Mye vil ha mer osv.

    Grådighet gjør hvem som helst blind, og har ingenting med lykke å gjøre, over hodet. 

  18. Ens rettigheter ved privatsalg gjennom finn.no er en spøk. Politiet jobber etter ressurser, og vier lite fokus til småsaker desverre. Jeg har selv blitt svindlet der av en selger som mottok penger av meg, og vips ble det bare stille. Politiet hadde fullt personalia med adresse og det hele på fyren, men bare pratet det ut i det blå... Det var heldigvis et mindre beløp for min del, men det er rimelig bittert å ha en dialog med politiet, hvor man vet at de hadde ikke en gang behøvet å knakke på døren til vedkommende, og kunne vel bare tatt kontakt via telefon, så hadde det blitt en løsning. Det gjorde det jo ikke stort bedre, når det var tydelig at vedkommende bedrev svindling i stor skala der inne, og at Finn.no er fullt bevisst av at det bare er å opprette en ny konto, om den nåværende blir sperret, så er det på'n igjen.

    Politiet ser en annen vei, og Finn.no klør seg i bakhodet. Der står man som forbruker, og...

    Hva som måtte bli luftet av garantier osv gjennom slike salg, er bare å ta i med en bøtte salt, fordi det er kun et luftslott. Som en annen nevnte her, så vil norsk kjøpslov være en god sikring for en selv, så få fatt på en gyldig kvittering fra det opprinnelig kjøpet så du kan ta garantier direkte med butikk. Det er et trumfkort som faktisk virker.

×
×
  • Opprett ny...