Gå til innhold

Nico877

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nico877

  1. Alt det andre er allerede besvart med fornuft, men ser at begrepet "dyre vaner" går igjen. Det spiller liten rolle hvor billige eller hvor dyre vanene dine er. Bankene opererer med tabeller for ditt estimerte forbruk på frisør, kollektivt, mat, klær, strøm, internett, mobil og alt mulig annet oppå en antatt worst case renteøkning. Kanskje fellesutgifter også. Deretter kommer de til en beslutning om du vil takle dette økonomisk eller ikke. Det spiller ingen rolle om ditt faktiske forbruk er mye lavere eller mye høyere enn det tabellene sier. 

    2,6 millioner er ikke noe stress med din lønn. Jeg sitter med det samme med 540 000 i året. Betaler rundt 9300 i mnd. Tipper du vil få lånt ~3 millioner, spesielt med tanke på at du ikke har bil eller barn. Kjøpesum på alt fra 3,5m - 3,7m hvis du bruker hele egenkapitalen.

    Det høres ut som at det du egentlig vil gjøre er å bruke 3-400 000 på egenkapital og stille leiligheten til faren din som sikkerhet for resten. Dette er fullt mulig, og du vil da sitte igjen med en grei buffer selv etter innkjøp av møbler, osv.

    • Liker 3
  2. CaZpeR skrev (På 17.2.2021 den 0.29):

    Rakk å bestille her også. Syns de så greie ut og mtp. Dolby Atmos støtte for den prisen der så var det ikke gale. 
     

    Microsoft får også til trådløse headset uten dongle (jeg ser på deg Sony 3D Pulse headset).

    Absolutt alle stereo-headset har støtte for Atmos

    • Liker 1
  3. µT. skrev (17 timer siden):

    Jeg fikk beskjed om at jeg måtte ta en soft reset av systemet etter at de har aktivert det. Spill og innstillinger forblir installert/uendret, men man kjører igjennom oppsettet i starten igjen, og da skal All Access-biten dukke opp der. Det var hvertfall det han karen hos Xbox sa. 

    1. Vent til Elkjøp har aktivert abonnementet
    2. Gjør en soft reset av Xboxen (vet dog ikke hvor man gjør dette)

    edit: lol, det er kun en såkalt reboot

    Soft Reset MICROSOFT Xbox Series X, how to - HardReset.info

     

    Jeg har ikke hørt noe som helst fra Elkjøp enda etter at han kundemedarbeideren hadde sendt meldingen til min lokale Elkjøp. Regner med de er litt opptatt i disse dager, men får se om de aktiverer det før de går hjem for dagen. I mellomtiden har jeg kjøpt 1 mnd med Game Pass Ultimate.

    Hei, i ditt tilfelle har ikke Elkjøp registrert All Access riktig. De har sannsynligvis glemt å registrere serienummeret til konsollen. Jeg måtte mase på dem 3-4 ganger før en fornuftig sjel ringte meg opp igjen og registrerte serienummeret opp mot All Access.

  4. raab skrev (25 minutter siden):

    Stemmer ikke i mitt tilfelle, men håper du har rett og det vil bli sånn som standard.

    Det stemmer naturligvis ikke. Det funker dog for spill med Quick Resume, som garantert er tilfelle her. Disker i 2020 fungerer bare som en nøkkel, og så lenge man ikke avslutter spillet så behøver man heller ikke å "låse opp" det opp igjen. Quick Resume ville vært ganske bortkastet om det bare funket på digitale spill, eller om man måtte opp og bytte disk uansett.

    • Innsiktsfullt 2
  5. V2876 skrev (54 minutter siden):

    Trenger Xbox-nødhjelp!

    Fikk series X i dag (fra CDON) og skrudde den på. Koblet til mobilen og den gikk i gang med å laste ned en ca 800 mb update. Så skrudde den seg av. Og nå vil den ikke skru seg på igjen! 

    Det kommer en *bleep* og lys i knappen når jeg skrur den på, men så kommer det et *bleep* igjen etter noen sekunder, og så skrur den seg av. 

    Har prøvd 30 sek power reset og bytta stikkontakt. Fungerer ikke :(

    Tips?

    Ville tatt kontakt med Microsoft kundeservice. Det er sannsynlig at konsollen din er bricked

  6. ray001 skrev (8 timer siden):

    Det jeg tenkte på var stereo vs surround 😃

    Men ja, tror jeg går for SteelSeries Arctis 7x men den er ikke kommet ut i butikkene??? 

    Må bestilles fra hjemmesiden til Steelseries. Sendes fra Danmark så vidt jeg vet. Endte opp med Arctis 1 Wireless for Xbox selv, men bestilte det fra Amazon UK.

  7. ray001 skrev (45 minutter siden):

    Denne var interessert

     

     

    Jeg ville personlig spart en tusenlapp og kjøpt Steelseries Arctis 7x i stedet. Eventuelt har du Audeze Penrose X i samme prisklasse som de over. Begge disse fungerer også til PS5, Switch, osv.

    Misliker Bluetooth og Microsoft Wireless sterkt.

  8. Jeg var også rimelig tidlig ute med å bestille fra Komplett, men strategien deres rundt konsollslipp er ren idioti. Man kan si hva man vil om de andre kjedene, men de lot ikke folk kjøpe noe de ikke hadde. Selvfølgelig har noen oversolgt, og har måttet kansellere ordre i ettertid, men dette skyldes IT-relaterte ting, og kan ikke sammenlignes med det Komplett holdt på med. I stor grad har disse kjedene visst hvilket antall konsoller de fikk og tilpasset deretter.

    Absolutt ingen kjeder åpnet for forhåndsordre etter den offisielle kunngjøringen av PlayStation 5. 99% av alle butikker verden over ventet til Sony sa "kjør". I USA og England fikk dem ikke lov. Det var ikke engang mulig å reserve en konsoll før Sony sa at det var greit. Komplett sitter igjen med en venteliste med sikkert flere tusen irriterte kunder.

    Jeg innså heldigvis dette tidlig nok. Tittet innom NetonNet i 16-tiden den dagen Sony åpnet for forhåndsordre, og den kom på slippdato.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...