Gå til innhold

Santiano

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Santiano

  1. Her sitter omtrent alle å venter på når det store sommereventet skal skje fra Sonys side, også kommer de med en liten State of Play? Virker som Sony er helt "out of touch" med hva fansen faktisk vil ha. Personlig bekymrer det meg om fremtiden til Playstation. Ledelsen forstår ikke kundene sine. Og griskheten begynner å ta overhånd. Det er en dårlig kombinasjon.

    • Liker 1
  2. Ta det værste aspektet fra de tidligere spillene (dop med hallusinasjoner) og gjør det om til et eget lite spill via season pass. Jeg virkelig hater alle disse tingene i Far Cry serien, og at det har blitt en slags tradisjon. Kommer virkelig ut av spillet hver gang, siden grunnprinsippene i serien er basert på virkelig blir det litt dumt for meg å plutselig se masse skit som bare er fantasi. Gir null mening annet enn at utviklerne får leike seg. Håper de har droppa det i Far Cry 6,og da heller gir de som vil ha det et valg i form av DLC.

    Og btw, fy fankern å stygge alle karakterene er i spillet. Alt fra NPC til hoverpersoner ser ut som de er fra et spill sent i PS3 perioden. Er det ingen i Ubisoft som ser at de ser helt for jævlige ut? Hvor er kvalitetskontrollen? Kanskje på tide å bytte motor, eller gjøre en total renovering av den?

  3. Jeg har hatt The Last of Us en stund men ville vente å spille det til nummer 2 var ute. Sånn at jeg kunne gå rett fra det ene til det andre.

    Men etter at lekkasjene kom ut og alt av hvordan histories til noen av karakterene ender så mista jeg helt lysta på å spille nummer 1. Og jeg veit det er mange som deler de samme meningene.

    Litt som med Game of Thrones, siste sesongen ødela lysten til å se på de andre sesongene som jeg har sett så mange ganger fra før av.

    Kan ikke forstå Sony sin vurderingen av å lage en remake av et spill som for mange har blitt ødelagt av en merkelig og utrolig deprimerende oppfølger. De ressursene kunne virkelig gått til andre spill, eller ny IPer.

    Sony har så mange andre og eldre spill som kunne trengt bytt liv. Veit ikke om det er Jim Ryan som roter det til, men det virker som ledelsen er ganske ute å kjører for tida.

    Som å sette opp prisen på spill. Ja, det er lenge sida det ble gjort sist gang, men er ganske så tonedøft når Xbox har Game Pass.

    Personlig vil jeg ha Jim Ryan ut og vil gjerne ha tilbake de som ledet Playstation i PS4 perioden. De kunne sakene sine.

    • Liker 1
  4. Samsung S21 Ultra i Europa har ikke snapdragon. De har Samsung egne brikker som ikke er i nærheten av å være like bra. Det er kun i USA de selger med Snapdragon.

    Men når det kommer til rammer på telefon. Jeg har en Samsung S20 Ultra, og er det noe jeg virkelig hater med denne telefonen så er det den buede skjermen på siden. Altså null kant som gjør at jeg absolutt hele tiden trykker andre steder enn jeg skal. Går inn på linker som jeg ikke skal. Begynner å skrive så plutselig kommer jeg borte sånn at jeg skriver på toppen i stedet for bunnen av teksten. Er helt høl i hodet at Samsung fortsatt lager telefoner med bua skjerm. Sliter med å forstå hvordan de kan være så dumme.

    Det pluss at vi som ikke bor i andre land ikke får like bra telefon som de andre, men betaler enten det samme eller mer. Sånt burde ikke vært lov. Burde I hvert fall ikke kalt dem det samme. For de blir på en måte 2 forskjellige telefoner.

    Rant over :p

  5. OFF TOPIC:

    Hvorofr er det ingen som skriver om de latterlige nye prisene på spill i Norge? Må jeg virkelig dra til Sverige, eller vente flere måneder med å kjøpe nye spill?

    Går ut ifra at de fleste veit hva Uncharted: Lost Legacy er. Altså et mindre spill, til en mindre pris. Det koster også deretter.

    Nå er Miles Morales til salgs, og det er akkurat samme type spill. Men prisen i Norge sjokkerer. Og kan gi folk et feil inntrykk av hva spillet fakritks er. Det står heller ikke noe om at det ikke er et nytt stort Spider-Man spill. Jeg vil ikke si prisen her. Jeg vil dere skal gjette før dere klikker på linken å ser selv. Jeg fikk vondt i magan når jeg så det. Og absolutt ingen snakker lm det, eller spør hvorfor det er sånn.

    https://www.komplett.no/product/1161518/gaming/spill/spill-til-playstation-5/marvels-spider-man-miles-morales

×
×
  • Opprett ny...