Gå til innhold

joachimgre

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joachimgre

  1. 9 hours ago, Svein M said:

    gen6/7 er ikke kompatibelt med gen 8/9. Viktig å ikke mikse disse.

    I den oversikten står det at bios ver 0311 skal være nok for å bruke G4560 på B250 Mining Expert hovedkortet. Så da skal det i prinsippet virke om du har den eller nyere versjon.

    Skjønner! Er det noen måte å se hvilken bios-versjon man har fysisk på hovedkortet? Jeg får jo ikke start på maskinene, så umulig å komme inn i bios. 

  2. Ok, takk for svar. Jeg kan vel heller ikke da sette 9900K i Asus B250 Mining Expert for å teste?

    Jeg har en mistanke om at det er noe inkompatiblitet mellom CPU og hovedkort, selvom det ifølge denne siden skal være kompatible. https://www.asus.com/us/Motherboards/B250-MINING-EXPERT/HelpDesk_CPU/

    Men muligens er BIOS-versjonen utdatert og det fører til problemer? Hvordan kan jeg i så fall oppdatere BIOS i en maskin som ikke kan starte?

  3. Hei alle sammen! For første gang jeg har kommet over et dataproblem, jeg ikke aner hvordan jeg skal løse. Jeg bygger for øyeblikket en PC med en Intel G4560 (LGA 1151) prosessor og Asus B250 Mining Expert hovedkort og Corsair ax 1600i PSU. Hver gang jeg prøver å starte, begynner PSU-viften og CPU-viften å spinne, men slås av etter ca. 3 sek. Jeg har byttet alle deler av systemet. Dette er feilsøking jeg har gjort så langt:

    • Byttet hovedkort til Asrock h110 pro btc + (det samme skjer her).
    • Prøvde to andre PSU-er (Corsair RM 650x og Corsair RM1000x). Disse er bekreftet å fungere i andre datamaskiner.
    • Byttet RAM
    • Tilbakestilt CMOS (også tatt ut batteriet)
    • Testet totalt 3 nye CPUer (2x G4560 og 1x G4400), ingen starter
    • Forsøkte å sette CPU-ene i en datamaskin jeg vet fungerer (hovedkort ASUS ROG Maximus X Hero). Det samme skjer her (ingen oppstart), men når jeg kobler Intel 9900K til denne datamaskinen, starter den som normalt.

    Datamaskinen slås av før post-pip, så jeg får ingen melding eller feilkode å følge.

    Kan dere hjelpe meg med dette problemet? Som sagt, er dette første gang jeg har kommet over et problem som dette, hvor jeg ikke finner noen løsning.

  4. Min er nå i Oslo, forventet levert i dag. Spørsmålet er om de på den lokale butikken scanner den inn raskt, eller om jeg bør bestille hjemlevering (som er et alternativ i Posten-appen). Flere ganger har jeg opplevd at pakker blir scannet inn sent på dagen i nærbutikken. Bestiller jeg hjemlevering er det kanskje en risiko for at den kommer bakerst i køen for omdistribuering, og dermed blir levert i morgen eller senere. Hmmm.. vanskelig valg det der...

  5. 8 minutes ago, Claus3000 said:

    378978xx. Registrert kl 1510. 🙂

    Samme ordrenummer her, men kun gul firkant og forventet dato 1. november. Det er riktignok ASUS GeForce RTX 3080 ROG Strix, og ikke en OC-variant, så det er vel ikke så lovende med tanke på ASUS sine prioriteringer. Bittert å velge "feil", og dermed måtte vente flere uker/måneder lenger. 

    Hadde du en bekreftet dato i det siste, eller har det bare stått "forventet inn på lager.."?

    • Liker 2
  6. 9 hours ago, MikeDaUnicorn said:

    Skjønner ikkje ka som er morsomt eller underholdende med andres frustrasjon. Men men, whatever floats your boat.

    Bestilte nettopp LG 48CX OLED fra Power med supertilbud, med min flaks blir vel det utsatt også 🤞😂 får eg TV'en, skjermkortet og Zen 3 før Cyberpunk 2077 så blir det en bra avslutning på ditta shiiiiit året 😅 worst year ever (må vel de fleste være enig i utenom kanskje de folkene som ler av andres frustrasjon da selvsagt) 🙄

    Mulig jeg ikke følger med i timen her, og litt OT, men hva var Power sitt supertilbud på denne TVen? Prisen ligger på 14.990,- nå, det samme som de fleste andre nettbutikker. 

×
×
  • Opprett ny...