Gå til innhold

pcp160

Medlemmer
  • Innlegg

    6 918
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. pcp160's innlegg in [Løst] VW Passat -98 startproblemer ble markert som svaret   
    Kommer klikket du hører når den ikke starter fra motorrom?
     
    Isåfall foreslår jeg slitt/defekt innslag på startmotor, dårlig kontakt/løs jordledning til motor, pluss-kabel på starter, eller oppe ved batteriet.
  2. pcp160's innlegg in Audi A3, Clutch ble markert som svaret   
    Høres ut som innvendig lekkasje i clutch-masterpumpen (hydraulikkdelen oppe ved pedalen). For å være helt sikker kan du sjekke at bremsevæske-nivået er riktig, og det ikke er lekkasje/svetting. (Noen biler har egen beholder for clutch, men vanligvis er det felles reservoar for brems/clutch)
  3. pcp160's innlegg in [Løst] Påkoste gammel bil nytt eksosanlegg? ble markert som svaret   
    Jeg vil tro det er flexirør og katalysator som drar opp prisen, bare dette blir fort vekk 5000 i Norge.
     
    Uansett, til det du spør om finnes det neppe noe riktig eller galt svar på, og det kommer vel også litt an på hva alternativene dine er når det gjelder eventuelt ny bil. Mange koster på sine gamle biler mye, og det avgjørende slik jeg ser det, er hva som kommer til å skje, eller ikke skje med bilen fremover. Dersom den surrer og går, og du fyller din jevnlige oljeskvett i ny og ne, så skal det vel godt gjøres å komme økonomisk bedre ut av en nyere bil, enn å bruke 7k på den du har. Problemet er at det er vanskelig for noen her å svare deg på det, for alt vi vet ryker toppakningen på vei ut fra eksos-service, og pengen er tapt. Eller ikke...
×
×
  • Opprett ny...