Gå til innhold

noeyewar

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av noeyewar

  1. Forstår ikke hva du skal med integrert blitz. Send E-PL1-en tilbake (du blir neppe mer fornøyd med tiden), kjøpe en E-P1 + Fl-36 blitz i steden for eller kjøp en Panasonic GF1

     

    PS: Etter å ha lest hele tråden :blush: ser jeg at du har blivet fornøyd, så da er det bare å beholde det. ;)

     

    Den indbyggede blitz skal bruges til at tage bilelder med :cool:

    Jeg skal bruge det som et "udvidet point and shoot" kamera der ikke fylder alt for meget og hvis jeg klistrer en enorm blitz på toppen kan jeg ikke se nogen ide i at vælge et relativt kompakt kamera frem for et spejlreflekt, eller tager jeg fejl?

  2. Hei,

     

    Jeg vet om mange som er superfornøyd med sin Pen E-PL1 og de bildene det tar.

     

    Selv så jeg på denne modellen da jeg kjøpte min Panasonic GF1, og valgte GF1 i stedet for E-PL1 av to grunner:

     

    1. Jeg hadde på forhånd hørt at de manuelle kontrollene var lettere tilgjengelig på GF1, og det var en viktig faktor for meg

    2. Jeg syntes byggkvaliteten på E-PL1 kjentes plastikkaktig ut sammenliknet med GF1s mer solide utførelse

     

    Jeg vurderte også Olympus PEN E-P2, lekker sak med kvalitetsfølelse, men den ble for dyr, spesielt om man ønsker Panasonics 20mm-objektiv, som da måtte kjøpes i tillegg.

     

    Så jeg håper at jeg ikke hisser på meg fornøyde E-PL1-eiere, men jeg er altså enig med deg. :)

     

    Så om byggkvalitet er viktig for deg, kanskje vurdere en GF1, en E-P2 eller en Panasonic GF2 som kommer i butikkene i disse dager?

     

    Byggekvaliteten er langt fra super vigtig for mig. Havde bare forventet mig lidt mere af et relativt dyrt kamera. Jeg har prøvet pen e-p1 og var helt vild med det, men manglen på medfølgende blitz er en deal-breaker for mig.

     

    Har desværre ikke haft mulighed for at prøve panasonic gf1 og skulle gf2 ikke først komme i butikkerne engang næste år?

     

    Men overvejer lidt om jeg skal sende det tilbage.

  3. Hej

    Må hellere lige nævne at jeg er fra Danmark. Håber i kan tyde det jeg skriver alligevel

     

    Jeg har netop lige fået mit nye olympus pen e-pl1, men er meget uimponeret over byggekvaliteten. Jeg har aldrig haft et spejlrefleks og har aldrig haft kæmp krav til mit udstyr så jeg ser ikke mig selv som overdreven kræsen.

     

    Så her er hvad jeg ikke byder mig om.

    - Udløser-knappen er meget slatten og virker overhovedet ikke særligt veludført.

    - De fleste af knapperne virker utroligt billige. Bare ved at køre fingrerne hen over dem knirker og knager de som et stykke kina legetøj. Og et par af dem er ekstramt slatne.

     

    Er det generelt et problem med den model eller har jeg været meget uheldig? Man kan bare godt føle sig lidt skuffet når kameraet føles billigere end mine forældres 2 år gamle kamera som blev købt til under 1000 kr.

     

    Fortsat god weekend

    mvh kenneth

  4. hej

    har et lille prolem. har sådan set købt et nikon 8700, men er i tvivl om en ting, kan nikon coolpix 8700 fjernstyres fra en pc?

     

    grunden er at jeg er svagseende, og har idag set et specielt program som via et digitalt ixus kamera, kunne optage, køre biledet gennem et ocr reader-program og oplæse dokument. og vil høre om et nikon kamera også kan fjernstyres?

  5. hej

    nu har jeg selv kigget lidt på forskellige digicams, og var egentlig kommet frem til et fz20 (men fik dog et godt tilbud på et nocon coolpix 8700) men har kigget på både z3, men ikke mindst, et kamera, jeg synes der er meget interessant, paasonic fz3, det er vist mere eller mindre et fz20 med 3 mpix, får rigtigt gode anmeldelser på www.dprewiev.com, så tjek anmeldelsen (desuden er det mere kompakt)

     

    prisen har så vidt jeg har kunnet se (danske priser) været noget af det samme som z3

    mvh kb

  6. hej folkens.

    er blevet tilbudt sådan et panasonic kamera brugt, og det ser jo meget, ja faktisk ekstremt godt ud, med en undtagelse, manglende fokuslampe.

    nogen der har erfaringer med det kamera, som kan fortælle lidt om hvordan billedkvaliteten er i dårlig belysning? kan det bruges til at optage sport? og ikke mindst, da jeg er svagtseende, er det vigtigt for mig, at LCD-skærmen er af en god kvaitet.

     

    har også kigget på et canon powershot A95, og her kan jeg jo spare en tusse. nogen der har erfaringer med det? har haft et A40 som jeg var super glad for. er det hurtigt? hvordan med skærmen?

    og ellers bare masser af gode råd tak:)

     

    hvis nogen har ideer til andere kamera'er til maks 3,5 kilo ville det være lækkert. på forhånd tak

×
×
  • Opprett ny...