Gå til innhold

Espen Prestø

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Espen Prestø

  1. Mange som har peiling her inne. Tok B for 40 år siden, kjørt moped hele livet som praktisk fremkomstmiddel i by, har jobbet som mororsykkelbud ulovelig i 2 år mens jeg studerte , Honda cb 120, vinter som sommer. Har kjørt  mellomtung KTM cross sykler på privat vei og cross. Kjørt Harley 1200 på lange ferier i Florida. Er fornuftig, trenger ikke vise meg holder fartsgrensen på moped, kanskje ikke så jævlig vanskelig heller pga. av myndighetenes fanatiske plomberingsparanoia. Å kjøre moped på riksvei med 60-70 er livsfarlig og en risikosport, stakkars 16 åringer som kjører i slakke oppoverbakker i 25 og 45 på flata. 
    Alle som tok førerkort for bil  på 1960 tallet har fått ufrivillig klasse A i førerkortet sitt. Så fru Andersen på 70 år nedi gata, som til daglig kjører en Toyota Yaris og ikke en gang klarer å kjøre inn i sin egen garasje, kan sette seg på en Harley 1200, men ikke jeg?
    Så hvorfor har ikke jeg tatt A? Sykdom og kreft, men satser nå på å få A i juni 2021. Så selger jeg en moped «Aprilia RS4» rått utseende, replika av 660 cc» som er dimensjonert for 100 km i timen i Europa men ikke i Norge, plombert og ødelagt av siraua inkompetente 65 åringer i Vegvesenet som med sin arroganse og inkompetanse ikke forstår, at når det gjelder moped, så er det farligste som finnes å ikke kunne følge trafikken på riksvei og utenfor Oslo sentrum. Nå er det på tide med en reform, kanskje et kompetanse kjørekurs for oss gamlegutta som faktisk kan håndtere en MC....Men kanskje vanskelig å få gjennomført med den arrogansen Vegvesenet i dag innehar. PS! Hadde en kompis innom i sted  tok førekort klasse B i 1979, viste ikke en gang han hadde klasse A1, han klarer ikke å holde balansen på en vanlig sykkel en gang, vi måtte begge le. Vegvesenet og Politi ta dere sammen, dette må endres.Det er helt latterlig.

     

×
×
  • Opprett ny...