Gå til innhold

Strumsen

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Strumsen

  1. Raptor' timestamp='1326728410' post='18840835']
    Den beste måten å få til endringer, er å presse de selskapene som bruker Foxxconn til å stille krav.Denne gangen er det Apple som bør få kraftig beskjed av sine forbrukere.
    Så hvorfor kun Apple, og ikke alle andre som også bruker Foxxconn?

     

    Hvorfor skal Apple få masse gratisreklame om neste generasjon iProdukt den påfølgende dagen at det siste iProduktet er blitt lansert?

    • Liker 2
  2. Jeg har 4S og har ingen problemer med å se hvor mye jeg har brukt. Dette er integrert i innstillinger så man slipper apps som gjør jobben. Riktig nok ikke like pent som bildene antyder i ICS, men dette er ikke nytt i iOS. Man kan se hvor mye man har brukt og sendt.

     

    Problemet er bare at når du går og skrur av datatrafikken så tror ios du tuller og fortsetter oppkoblingen

  3.  

    Fair nok. Du uttalte deg som "erfaren android (1.x/2.x/3.x) og 4 dager iPad bruker", så derfor tenkte jeg at du uttalte deg i hnehold til personlig erfaring. Google det kan jeg forsåvidt gjøre selv.

     

    Geir :)

     

    Som du kansje forstår så er det en grunn til at min erfaring med ipad begrenser seg til 4 dager.

    Itunes skydde jeg allerede som pesten i.f.m. ipod, og nå ble jeg tvunget til å installere det for å få startet denne padden.

    Deretter prøver jeg å installere noen apper, men dritten går tilbake til skrivebordet for å vise meg hvor ikonet havner, mellom hver eneste installering.

    Prøver jeg å gå på nettet så kommer det opp noen forkrøpplede mobilsider uten videoer og jeg må hoppe mellom apper for hver enkelt ting jeg skal foreta meg.

     

    Dette var et stort steg tilbake fra min Android mobil, og da ipaden ble erstattet med Acer iconia var det et kjempehopp frem igjen.

  4. Du kan jo for eksempel selv velge om du vil ha en masse ikoner på skjermen din eller om dei skal aksessere de kun via en snarvei, der kan du selv velge om du vil ha horisontal, vertikal eller vanlig liste visning. Det er helt opp til deg hva du ønsker.

     

    Du kan selv legge til en stor og tydelig klokke på skjermen din som kan vise været dersom du ønsker det. et søkefelt kansje?, eller kansje sporingsinformasjon fra posten? eller så kan du la være. Det er helt opp til deg hva du ønsker.

     

    Du kan enkelt flytte musikk og bilder med en hvilken som helst filbehandler som aksesserer filene, en PC, en Mac, android. Det er helt opp til deg hva du ønsker.

     

    Egentlig så gidder jeg ikke å google hvilke flere begrensinger iOS har så jeg skal oppsumere med en setning: Det er helt opp til deg hva du ønsker.

    Hele poenget var å tilbakevise en påstand om at forskjellene var teoreiske og filosofiske, de jeg ramser opp her er i aller høyeste grad praktiske ting.

     

    Når det gjelder innstilling så mente jeg at det virket som du ønsket et apple produkt med en annen logo på, DET ER'KE MULIG DET!

  5. Man kan si mye rart om iOS og Android, men forskjellene er i praksis marginale slik situasjonen er i dag.

     

    Som erfaren android (1.x/2.x/3.x) og 4 dager iPad bruker så kan jeg si at forskjellene er flere og betydelige.

     

    Hvilke apps er det som finnes på ios som ikke finnes tilsvarende på android?

    Det er jo nettopp her forskjellen er utvisket nesten helt totalt.

    • Liker 1
  6. Hvis du kun vil betale for en tjeneste du ikke selv råder over, så er du vel fasiten på en iPhone bruker.

     

    Det som forbauser meg er at du kommer å spør etter alternativer med den innstillingen.

     

    Hvis du vil fortsette å ta bussen resten av livet, på busselskapets premisser og dets rutetider så gjør gjerne det,

    Jeg som har kjørt bil selv i 10-12 år kan ikke tenke med å gå tilbake til det, da vil jeg heller huske hvilket drivstoff bilen min går på.

  7.  

     

    Hvem moderne menneske kopler seg trådet til annet utstyr. Har du hørt om DNla, bluetooth, Sonos, Wifi. Det er det som brukes per 2011.

     

     

    Ja JEG har hørt om dette og bruker det daglig.

     

    Derimot så har de fleste Apple brukerene ikke hørt om trådløs streaming før de hørte om airplay, og det er like låst som apple pluggen er.

  8. Flere innlegg snakker om at Kontakter, sms og musikk kan flyttes og at du derved ikke er fastlåst til apple.

    Software kan konverteres og byttes ut.

     

    Det er ikke problemet, problemet er om du har gått til innkjøp av ny bil(stereo) med iPhone docking for å kunne spille musikk, har flere docker rundt forbi i huset og på hytten, om du har stereoanlegg som ble kjøpt fordi det støttet airplay eller har kjøpt deg apple tv for å vise feriebildene på skjermen din hjemme.

     

    Dette er hardware som koster penger og fungerer som en infrastruktur rundt det ene produktet i verden som det passer til. det vil over natten bli ubrukelig eller miste funksjoner dersom du skal gå over til en hvilken som helst annen mobiltelefon.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...