Gå til innhold

Halvorsen

Medlemmer
  • Innlegg

    532
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Halvorsen

  1. edit: syntes windows xp 64bit var heelt for jævelig, og anbefalles ikke samt kjøp 32-bit versjonen av vista hvis du skal skaffe deg vista mhp programvare.

    7961754[/snapback]

     

    Kan man ikke kjøre 32 bits programvare på 64 bits Vista?

     

     

    Takk for solide svar fra Snorreh og Valent :thumbup:

     

    Til slutt, vil dere anbefale at jeg bytter ut en fullt fungerende xp pro med en vista ultimate? :hmm:

  2. Hei!

     

    Jeg er relativt ny i Photoshop og bygger nå aktivt opp litt erfaring.

    Jeg skal endre et "rent" fotografi slik at det ser ut som det er tegnet for hånd. Jeg har selvsagt tatt bort fargene slik at det er svart hvitt. Jeg har også prøvd meg frem med coulor dodge og gaussian blur, men får et litt for pent bilde, ikke grovt og ekte/rått nokk. Ikke i nærheten av noe som kan tas for å være en ekte tegning...

    Kan noen hjelpe meg med hvilke effekter jeg kan bruke? Filter, noise, blur....?

     

    Takk på forhånd!

  3. Hei!

     

    Min far har problemer med skjermen på sin Acer Travlemate. Han trenger maskin og aller helst sin egen harddisk...

     

    Jeg lurer derfor på om det vil fungere å flytte hans harddisk over til min Acer Ferrari under reparasjonstiden?

     

    Jeg vet at harddsiken passer, så spørsmålet blir vel egentlig om windows vil takle totalt ny maskinvare? Jeg har vært borti at windows har krevd re-aktivisering eller liknende etter mindre maskinvareendring, men dette...?

     

    På forhånd takk!

  4. Hei!

     

    Jeg trosset alle dårlige erfaringer med whitebox og bestemte meg for å gi dem en ny sjanse. Jeg hoppet på Aopen 3000 bølgen og fikk bestillt en. Nå har den kommet og første problem har meldt seg.

     

    Det er ikke lyd i maskinen... Under driverinstalleringen får jeg en feilmelding i denne duren:

     

    "HD - Audio buss-driveren er nødvendig men ble ikke funnet".

     

    Jeg lurer da på om det er et hardware, eller et software - problem?

    Jeg har prøvd med utallige audio-drivere, men uten hell.

    Er det mulig at det er noe i veien med xp-installasjonen, og at en reinstallasjon av operativsystemet vil rette opp problemet?

     

    På forhånd takk!

  5. Hei

    Jeg kom nettopp hjem fra ferie i California (USA). Jeg kjøpte en Ipod 20 gig foto der nede, og slengte like godt på en "camera connector", denne dippedutten gjør at en ikke trenger mellomledd mellom Ipod og digitalt kamera for å overføre bilder. Jeg knipset i vei med cirka 500 bilder som jeg slengte inn på Ipoden ettersom minnekortet gikk fullt.

    Da jeg kom hjem og endelig skulle få bildene fra Ipoden over til PCen og musikk fra PCen over til Ipoden fikk jeg den sørgelige beskjeden om at jeg måtte omformattere Ipden for å få den til å fungere med PCen. Som vi alle vet vil en formattering av Poden slette alle bildene :no:

     

    Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, kan ikke lasta bilder fra Ipod til kamera bare fra kamera til Ipod.

     

    Er det mulig at Ipoden er formatert for MAC og må derfor omformatteres for å funke med PC? I såfall vil det kanskje fungere om jeg kobler den til en MAC og får overført bildene til den :hmm:

     

    Takker for innlegg :yes:

  6. Hei. Jeg har en bror som nylig har flyttet til Bergen.

    Huset han bor i har ikke noen internettforbindelse, noe han trenger.

    Han ser nå på å legge opp bredbånd i huset.

    Kan noen tipse om bra leverandører?

    Kreteriene til forbindelsen er:

    1 Billig (pr. md)

    2 Ingen eller kort bindingstid

    3 Helst lav startpakke pris

    4 Brukbar linje til noe nedlasting +/- 1 Mbit

     

    Takker så mye for svar :thumbup:

  7. Jeg har et problem med tv-utgangen på min 3200, jeg får bare sort/hvit på tven når jeg kobler den til via en S-Video->SCART kabel. Noen andre som har samme problemet?

    Det er ikke maskinen din det er problem med ;)

    Du må bare inn på tv-instillingene og si at feks. AV1 skal være S-video ;) Har erfart dette selv

  8. Min 3400 blir så varm at jeg ikke klarer å ta på f.eks priter og vga plugg bak.. Maskinen blir så varm at det er umulig å holde hånden sin på deler av maskinen i lengre tid.

     

    Hvis jeg skal spille og ikke "løfter" opp maskinen 5mm slik at den får bedre "luft" tilgang under kræsjer maskinen etter en stund.

     

    Maskinen er ikke klokket, men brukt "godt" dog pent siden desember 2004. Jeg har idiot forsikring fra Acer.

     

    Jeg har mest lyst på ny maskin, men det er vel urealistisk at jeg får noe penger igjen for den, men er det noe jeg kan levere på service? Er forsåvidt dritt lei hele maskinen.

     

    Har oppgradert minne til 1GB, Corsair, typen Snorreh anbefaler.

     

    Det dukker stadig opp drømmer om en pentium maskin mobile da jeg har hørt den blir mindre varm... "putene" i håndflaten min blir "røde" av irritasjon pga varmen... Sikker på at jeg kan få vann til å koke hvis jeg går inn for det...

     

    Og batteri kapasiten er maks 1 time, men den regulerer ikke hastigheten på CPU lengre, det problemet løser jeg vel ganske kjapt med battery quiden men uansett... skal ikke være nødvendig..

     

    Kjører XP pro.

     

    Håper det finnes noen kloke ord der ute!

    Dette var da voldsomt :hmm: Jeg har det ikke sånn jeg? Kanskje det er mye støv i systemet, eller at viften ikke går skikkelig :hmm:

  9. GungFu. Greit nok med prøvetid, men ikke kjøp Norton.

    Det scorer dårlig i tester, krever mye mer ressurser enn andre antivirusprogrammer og er dyrt.

    Skal du kjøpe antivirus, gå for noe annet, feks. NOD32 :thumbup:

    Mitt råd.

    Kan du vise meg de testene der Norton scorer dårlig og de testene der NOD32 scorer bra, synes NOD32 virka så...dårlig. :(

    Her er en test med to forskjellige linker: 1, 2

    Dette var en stor og uavhengig test som er ganske ny. Det vil si fra 10.06.05.

    Jeg har vedlagt en PDF fil til deg Larsen hvor altom testen står, siden du er så spesielt intressert i å henge deg opp i detaljer :thumbup:

    Antivirustest_10.06.05.pdf

  10. Hei

    Etter den gamle stasjonære maskinen i huset tok kvelden sitter jeg igjen med en harddisk og en relativt ny dvd-brenner. Jeg vil spandere eksterne kabinetter på disse delene, men aner ikke hvilke jeg skal velge :hmm:

    Kan noen anbefale meg noen gode eksterne kabinetter som, ikke er så veldig dyre, støyer lite, ser ok ut og har god overføringshastighet:yes:

    Firewire er ikke et must, men koster det ikke alt for mye tar jeg det også

     

    Har tatt en titt på dette og dette

  11. Jeg kom ned kjellertrappa. Det var helt mørkt. Jeg listet meg bort til sikringsskapet og fant én sikring peke feil retning. Jeg vippet den opp og lyset stormet på igjen. Jeg gikk inn i kjellerstua i forundring over hvorfor sikringen hadde gått for første gang? Den litt eldre stasjonære maskinen min var selvfølgelig av på grunn av strømbruddet, men nå ville den heller ikke på? Jeg skiftet strømkabel, nei. Ingen lyd i maskinen. Jeg prøvde en ny PSU på hovedkortet mitt og slengte fingeren bortpå "på" knappen. LIV! Men null skjermbilde, ingen startpip eller noe anet enn surrende vifter. Bare et gult lys "tenkelys". Nei faen, ikke hovedkortet også!?

     

    Jeg vet PSU-en min er røket, det var antakelig den som utløste sikringen også. Jeg vet ikke om hovedkortet er røket, den andre PSU-en jeg prøvde var fra en eldgammel maskin, så jeg tenkte den kanskje var for svak?

     

    Trenger litt hjelp her. Hva tror dere? Er det mulig at en PSU ryker, sender overspenning til hovedkort og ødelegger det også i samme svingen?

    Har ikke fått testet ram brikker og harddisker, dvd-brenner enda.

    De siste månedene før "krasjet" laget PSU-en min litt mer lyd enn vanlig, med det var bare en billig-PSU, så jeg brydde meg ikke.

     

    Hjelp takkes for :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...