Gå til innhold

TippTopp83

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TippTopp83

  1. Om man er ny eller gammel medlem har nok lite å gjøre med om man er scalper eller ikke, men kan forstå skepsisen. Selv ble jeg medlem her i september i fjor og har fulgt tråden jevnt og trutt uten å ha fått kloa i en konsoll ennå, men er først i dag jeg har slått på varsling. For nå er jeg lei av å komme minutter for sent til X antall salg som blir annonsert her🙉 Så får se om det hjelper med varsling🤞🏼 Vil uansett si tusen takk til alle dere som deler salgsinfo og holder oss oppdatert. Skulle det mot formodning være en som har en kode å gi bort så tar jeg, som mange andre, gladelig i mot den med åpne armer og stor takknemlighet🙏🏼😃

    • Liker 3
    • Hjerte 2
  2. Agentspoon skrev (7 timer siden):

    Da ville jeg nok selv ha valg Q90T hvis du har mye vinduer og håp om å få den ned til under 30 000. Forgjengeren Q90R gikk vel for 27 000 på sitt laveste, mens LG C9 OLED har gått for 40 000 som laveste. Dette skjer som regel på Black Friday eller lignende. Det sagt, hovedkampanjen i fjor var LG C9 65 tommer til 16 000. Så du må spørre deg selv om 10 tommer forskjell er verdt mer en dobling i pris. Jeg kan forstå begge utfall av konklusjonen, men ville selv ikke brukt så mye ekstra, med mindre jeg var passe rik. 

    Nei, det er nettopp det. Så godt mulig det blir en 65» isteden. Sony sin 65XH95 ligger til 18000,- nå. Hvem er det beste valget av den og Q90? Sony har jo Dolby Vision mens Samsung ikke har det.

  3. Hei.

    Er på jakt etter å oppgradere den gamle Samsung 55» jeg har, den er noen år gammel nå og har kun full HD. 

    Ønsker å gå opp til 75» og har ikke satt noe budsjett, men vil helst holde meg under 30000,-. 

    Har lest side opp og side ned med diverse tester osv og har fortsatt ikke helt klart å bestemme meg. TV’n skal stå i stua og blir mest brukt til film og serie titting gjennom Netflix, HBO og andre streaming apper hovedsakelig på kveldstid, men vil uansett aldri få det helt mørkt i rommet pga store vinduer langs den ene siden av TV’n.

    Ønsker jo en mest mulig fremtidsrettet TV og mtp lyskontroll i rommet så vil kanskje LED være det beste valget, eller vil det funke greit med OLED her også? 
    Siden Netflix blir flittig brukt så er det fordel å ha støtte for Dolby Vision. Men hvor stor forskjell er det å se på Netflix på en TV som har DV og en som ikke har det? 

    For å spørre litt mer konkret. Hvor stor forskjell er det å se på Netflix på Sony sin XH95 og Samsung sin Q90. Og Hvilken TV anbefales av de 2? Og om man ikke skal utelukke OLED, hvordan ender LG sin CX opp i denne duellen?

    Alle de TV’n ligger godt over 30000,- idag, men har et håp om å se noen av de på tilbud utover høsten, hva tenker dere om det? Eller vil det være mer «bang for the bucks» å gå for 65» isteden da spriket opp til 75» fortsatt er i overkant drøyt?

×
×
  • Opprett ny...