Gå til innhold

InfecteD

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av InfecteD

  1. Mange som kommer til å få telefoner i morgen da. Tipper komplett også vil få en travel dag i pakkeavdelingen...

     

    Men et helt annet spørsmål:

     

    Hvilket språk foretrekker dere på telefonen? En kamerat har en Hero, men han byttet til engelsk på telefonen på grunn av mange dårlige oversettelser til norsk. Er det kurant å ha telefonen på engelsk men fremdeles beholde den norske ordboken i det originale HTC-tastaturet?

     

    Jeg kjenner til scandinavian keyboard som vil gi denne muligheten, men jeg har også hørt folk som mener at det originale tastaturet er bedre.

     

    Jeg kjører min HTC magic med engelsk språk ihvertfall. Hater å ha tekniske duppedingser på norsk (platelager...). Det fungerer fint med norsk ordbok og jeg også orginal tastaturet. Det skadinaviske er litt for knotete.

  2. Vet ikke om det er noe vits i å ha noe form for ripe beskyttelse på displayet. Har hatt min HTC Magic i snart et år og det er enda ikke en ripe i den. Har gått i betonggulv mer enn en gang også. Mangler en liten flekk (0,5mm) med grå/sølv farge på en stripe så går rundt den. Sånn ellers er dekselet også helt strøkent. Men hvis de har byttet materiale eller belegg de bruker på telefonen i så er det vel en tanke.

  3. Blir forbanna om sverige og danmark får den før oss...

    Har venta lenge nok, og det hjalp ikkje akkurat elprice fyrst sa at dei var veldig sikker på at fyrste parti kom 8. mars, men så sa at alt var utsatt :(

     

    har jau allerede kjøpt spotify premium..

     

    når eg skal på spotify på mobilen, må eg ha tilgang til internett då? Slik at det kostar bare det å logge på sidan ein brukar internett, så lenge man har offline playlist?

     

    setter pris på svar :)

     

    Jeg har ikke testet uten nett, men så lenge du lager offline playlist og skrur av 3G sync så er det bare innloggingen som bruker nettet. Det står nå bare at du må ha kontakt med spotify serveren hver 30. dag for å sjekke om du enda er betalende kunde, så det fungerer sikker fint uten nett også.

     

    edit: 3 svar til deg! wee!

  4. Problemet med denne loven er at den tolkes forskjellig fra person til person. For MPX sin del er fjerning av frakt beskyttelse og installering av tredjeparts programvare forringelse av varens verdi. De må reinstallere fabrikk image og selge den som demovare. Myko og en del av dere andre kan tolke loven på en annen måte som er til hans fordel. Hvis Myko ikke har fjernet noe av denne beskyttelsen og sendt den tilbake akkurat som han fikk den hadde jeg vært på hans side. Da hadde det vært en ganske klar angrerett sak. Men siden dette ikke ble gjort er det litt mer hårete.

     

    "- Man bør være veldig forsiktig med produktet slik at det kan sendes tilbake i tilnærmet lik tilstand som da man fikk det, sier Andreas Hobæk i Forbrukertvistutvalget til VG Nett."

     

    Hva er tilnærmet lik tilstand? Hvor går grensen?

    Varierer fra person til person som sagt.

    Loven skulle hatt akkurat dette litt bedre definert.

  5. Det er jo selvfølgelig veldig hyggelig for de som jobber i nett butikker å få tilbake en laptop som all beskyttelse (plast, teip og slik) er fjernet på og at kunden forventer å bruke angreretten. Angreretten er til for å unngå impuls kjøp. At du 2 dager etter bestilling finner ut at du egentlig ikke ville ha produktet alikevel. Varen må da sendes tilbake slik som den kom og ikke en røys av plast og kabler. Og jeg tror ikke acer har null toleranse for pixelfeil, så det er heller ikke en DOA. Butikken må kunne selge varen som ny igjen. Vet jeg hørte om en haug me tullinger som en periode bestilte ett visst skjermkort som i visse tilfeller kunne låses opp til å bli noe som var en del kjappere og hvis det ikke hadde rette GPU'en brukte de angreretten. Vet det var noe slikt med en CPU også. Dette er misbruk av angreretten. Jeg husker ikke om de fikk bruke angreretten eller ikke, men bare at folk vurderer å bruke angreretten på denne måten er på tryne.

  6. Vurderer å sette sammen en ny stasjonær PC. Den jeg har nå bråker no inni s***** hæ*****, men jeg vil også at den nye skal bruke så lite strøm som mulig når den bare står idle. Jeg vil også bruke PC'en til å spille så ett skikkelig skjermkort må jeg jo ha. Hørt noe om nVidia's hybrid greier så jeg lurer på om dette fungerer som jeg tror. At når PC'en bare brukes til vanlige desktop saker så tar IGP'en seg av grafikken og når du skal spille eller drive med 3D modelering eller noe så drar skjermkortet i gang. Trenger også en CPU som ikke trenger å være siste skrik, men det hadde jo vært greit om den var kjappere enn den jeg har nå. Også lurer jeg på on throttling fungerer på stasjonære PC'er for å holde strøm forbruket og støy nivået nede.

    Det jeg har nå er en Intel E6850 og 8800GT skjermkort, resten av hardwaren er mindre viktig.

    Så jeg er på jakt etter hardware anbefalinger av folk som muligens har satt sammen ett lignende oppsett selv.

  7. Jeg tok meg råd til et Sony MDR-7509 siden ingen andre headset kom i nærheten av den lydkvaliten og trykket disse har (Av de jeg har prøvd).

    Få testa et par Grado RS1, tror nok du får deg en liten overraskelse da. ;)

     

    Men tilbake til hva jeg har: Koss PortaPro, Grado RS1, Sennheiser HD497, Koss UR40 og et par Technics RP-DH1200.

    Hehe... Litt annen pris klasse det der. Kanskje at jeg må finne en plass og få prøvd de der =P

  8. Jeg tok meg råd til et Sony MDR-7509 siden ingen andre headset kom i nærheten av den lydkvaliten og trykket disse har (Av de jeg har prøvd). Koster en plass mellom 2100-2500kr i Norge. Demper omtrent 25db av utvendig støy (som oppgitt i spec) har også fått dette bekreftet av en fyr som jobber i lydstudio. Du kan spille hva du vil med dette headsettet og omtrent så høyt så du klarer. Det spiller alt uten antydning til forvrenging. Men du vil oppdage at MP3'ene dine somregel ikke holder mål. Artifacts meg her og der.

  9. Problemet ditt er nok noen defekte kondensatorer. Ta og se over hovedkortet ditt og se om det er en eller 2 som har sprukket. Har ett par skikkelig fine liggende her etter at jeg lodda på nye. =P

  10. Var en som fortalte meg at til og med soundstorm høres ut som en blikkboks sammenlignet med ett live kort. Skummel tanke. Selv så har jeg nettopp prøvd onboard vs. creative audigy. Jeg tok ut audigy'en fordi jeg skulle teste om det var det som gjorde maskinen ustabil. Det var det ikke, men siden jeg er ganske lat når det gjelder å fikse min egen PC så brukte jeg bare VIA AC97 onboard møkka i ett par dager. I Går så gikk jeg lei av å ha dårlig lyd så jeg satt inn audigy'en igjen. Forskjellen var orgasmisk for å si det mildt. Det var vel omtrent som å gå fra knappenål med papirhorn til stereo for første gang. Også er heller ikke creative sine produkter de som er kjent for verdens beste lyd kvalitet heller. Men dårlig vil jeg ikke kalle det. Folk som har peiling på slikt sier at M-Audio sine kort visstnok skal ha den beste lyden av de billige lydkortene og driverene skal være en god del bedre enn creative sine.

  11. Gå og si til naboen at han skal gi F... i å bruke den trådløse telefonen når du laster ned =P

    Har trådløst selv og det er en D-link 614, best i test på mange sider (ikke at dette er er grunnen til at jeg har denne enheten). Men makan til møkka sak har jeg aldri vært borti. Alle feila er tilfeldige og er umulige å fremprovosere. På sitt verste kan det trådløse nettverket gå opp og ned en gang i minuttet i ett døgn. En i statene med litt for mye penger driver og tester alt av trådløse routere som ser interessane ut. Han har nå 7 routere i skapet og alle sammen har en eller annen irreterende feil. Dlink 624 tok f.eks kvelden etter han kjørte den såkalte targa3 testen på den. Skal egentligt bare resette en "dårlig" router med å sende noen merkelige TCP pakker, men 624 sa bare god natt og router ikke lenger noen ting. Fantastisk. Han har bestillt en linksys nå (tror jeg) som visstnok har firmware som ble gitt ut med GPL lisens. Det er ett prosjekt på sourceforge en plass. Slipper ihvertfall en av de forbanna ching chong firmware'ene. Får se om den funker.

  12. Den største feilen med NGT er den forbanna routeren... Telenor har såkalt bridging som jeg syns er mye bedre. Når det gjelder support har jeg kun hatt behov for dette en gang og det var når jeg fikk ADSL fra telenor og de hadde glemt å aktivisere modemet eller noe sånt. Utenom det har jeg aldri hatt behov for noe form av support. Hvis linjen er ustabil hjelper det lite om jeg ringer og syter og klager til de stakkarene som sitter og tar imot samtaler. Det er mest sannsynligvis NGT som driver med oppgraderinger eller en linje en eller annen plass i verden som har gått ned. Når jeg flytter om kort tid tror jeg at jeg går vekk fra NGT pga. den routeren, men jeg får se

  13. Skulle jeg ha kjøpt ny PC i dag hadde jeg valgt ett identisk oppsett med unntak av en ting: Chieftec PSU'en... Har hatt noe problemer med disse. Døde Skjermkort og slik sikkert pga. ustabil strøm. Det virker som chieftec fikset dette problemet i nyere modeller (De med "gull gitter"). Selv hadde jeg gått for en enermax PSU. Herlig stillegående sak ;)

     

    Edit: Skriveleif, ja...

  14. Det var noen som sa noe om en seriøs diskusjon på slashdot... Slashdot != seriøst. Er stort sett bare en haug med Linux zealots som skriver innlegg der =P

    Sånn ellers er det vel tvilsomt at noe av koden vil bli brukt i noen GPL programmer og hvis det blir brukt får de fort Microsoft på nakken. Men men... Kjøra på.

  15. Første skikkelige maskin må være Atari 1024 STE.

    Før denne hadde jeg en av de første ST'ene. Den kom i hus i 86 hvis jeg ikke husker feil. STE'en kom i 90.

     

    ST(m):

    Motorola 68000 @ 8Mhz

    512KB RAM

    20MB HD

     

    STE:

    Motorola 68000 @ 8Mhz

    Oppgradert fra 1MB RAM til 4MB (som var max)

    20MB HD

×
×
  • Opprett ny...