Gå til innhold

TrondVD

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrondVD

  1. Hei! Bli med i gruppa Prismatch strøm på Facebook. Her er tema akkurat dette med prisgaranti (prismatch). Det er en enkel og fin måte å spare penger på ved stadig å matche mot de beste tilbudene i markedet. Flere aktører tilbyr prismatch men med varierende vilkår. Fjordkraft og NorgesEnergi er mest brukt. Krever per nå aktiv oppfølging hver måned, men håpet er å kunne utvikle en tjeneste som tilbyr en grad av automatisering. 

    Mvh Trond 

  2. Vifta sluttet å blåse etter noen dager med ulyder og dårlig effekt. Har hørt med ett verksted som skulle ha over 5000 kr for jobben. Noen som vet om det er lett å bytte denne selv? 

    Jeg ser de koster rundt tusenlappen på nett. Har googlet litt men finner ikke noen videoer eller forklaringer. Hvis det bare er snakk om noen deksler og skruer så skal jeg klare det selv. Men hvis mye må demonteres og det er kronglete så sliter jeg litt. Min biltekniske innsikt stopper omtrent ved luft og kupefilter.. (disse er byttet nå, men det er vel sannsynlig at det var nettopp tette/gamle filtre som gjorde at vifta tok kvelden..)

     

×
×
  • Opprett ny...