Gå til innhold

Hans123456

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hans123456

  1. jegerdesp skrev (På 8.2.2020 den 18.47):

    Hei.

    Jeg prøver å finne en barne-/ungdomsserie fra 2010 eller litt senere som handler om noen barn som prøver å finne grønne steiner som er formet som forskjellige dyr. Jeg husker ikke mye av serien, men jeg husker at de drar på et museum med klassen og på en eller annen måte ender opp et annet sted der de må finne disse figurene. De kommer til forskjellige riker, men jeg husker spesielt at en av steinene fantes i et aperike. Det var ekte mennesker/ikke tegneserie hvis det er til noe hjelp.  Håper noen skjønner og husker hvilken serie jeg snakker om. 

    Det er spirit warriors.

  2. LissI skrev (På 12.4.2020 den 8.54):

    Hei. Dette gjelder en ungdoms TV serie fra 90-tallet. Den kan minne om Power Rangers. Dette finner sted i en typisk middelalder, der en ungdoms gjeng har forskjellige steiner(?) Og de brukes for å tilkalle drager eller å få drage egenskaper. Det er trolldom og magi og slott, tror jeg. Kongeriker og trollmenn/heks. Husker ikke helt. Den var ikke en tegneserie, men med ekte mennesker. Når de sku tilkalle de dragene, var det en typisk Power Ranger intro hver gang. 

    Er det spirit warriors du tenker på? Men det er ikke 90 talls serie... vet ikke helt?

  3. Hei. Jeg fikk plutselig tilbake minner om en serie/tv-show som jeg har helt glemt navnet på!

    Det eneste jeg husker fra serien er at den kan ha gått på nrk super rundt 2008-11??. Én av episodene var at en gruppe med ungdommer oppdager at ett tannlegekontor har åpnet i byen, mange av barna liker tannlegen siden de får mye godterier av han. Husker at ungdommene i episoden kom tilbake hele tiden for å få mer godteri, men til slutt viser det seg at alt godteriet de har spist er små mark og insekter? (Vet det høres sinnsykt ut, men husker det så indelig!)

    Showet var med type 3d figurer, animert? Kan også hende at det var noe som kun ble vist rundt halloween tider? Kanskje noe lignende på goosebumps?

    På forhånd takk om noen greier å finne ut hva showet heter, har brukt evigheter på å finne det:((

×
×
  • Opprett ny...