Gå til innhold

Tor190

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tor190

  1. Gøy at du fløy o er Kjerringøy hver jeg er oppvokst og jeg er helt enig i konklusjonen din i at VfR ikke er noe særlig å skryte av i Nord Norge. Når har jeg fløyet mye rundt Bodø og her håper jeg en oppdatering/addons kommer.

    Jeg har spilt dette spillet i snart et år da jeg har vært en del av inside programmet og jeg er litt skuffet med tanke på at det ikke har forandret seg noe særlig på det året vi har vært en del av det. Jeg har mange timer i nåde fsx og xplane10 og 11 så har mange tanker om fs2020.

    Til å begynne med må man forstå oppsettet av spillet at dette krever en del både av nett og prosessor/grafikkort. Bugs og lav fps kommer så klart om du velger å fly med live atc, live weather og live multiplayer. Et lite tips her er å fly uten disse og samtidig stille ned hvor mye biler/fly osv du vil skal Vises under flyturen. Jeg flyr selv på et 1080ti kort og er fornøyd med det.

    Nå er det også viktig å huske på at det vil komme oppdateringer og at alle spill så og si har nybegynner problemer. Men jeg har tro på at blir bedre. Jeg ser hvertfall fram til 3parts utgivere kommer til med addons både av fly og flyplasser. Gleder meg mest til å sette meg i en 737 igjen (skuffet over at den ikke var med fra start).

    Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Og en ting til, her bør du koste på deg en joystick og throttle da det gir spillet en helt annen opplevelse.

×
×
  • Opprett ny...