Gå til innhold

grillprinsen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grillprinsen

  1. Jeg har også Nest røykvarslere, og vil absolutt anbefale dem. Men de har ganske dyre batterier som skal vare opptil 6 år. Vet ikke om du kan sette inn vanlige AA. Jeg måtte bytte batterier i en av røykvarslerne etter et år. En stemme maste om batteriskift i et kjør midt på natten. det var da jeg oppdaget at batteriene var dyre, og ikke lett tilgjengelig i vanlige butikker. Bortsett fra det, tror jeg at Nest er de beste på markedet pr i dag.

  2. Det er ikke knapphet på strøm, eller tilgang på vann i magasinene. Hele den situasjonen vi er i nå med rekordhøye strømpriser er en villet situasjon av våre politikere. Politikerne er ikke interessert i å gjøre noe med situasjonen, noe de selvfølgelig kunne ha gjort. Hvis de ville!

    Det dette egentlig handler om er penger, og grådighet. Masse penger og masse grådighet!

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  3. Blir ikke helt klok på disse reglene.

    Hvis jeg fjerner pedalene på min elsykkel, og får sperret den på max 20 km/t, kan jeg da montere gasshåndtak så jeg slipper å trå?

    Blir jo som en elmoped.

    Jeg har en lang rett sykkel/gangvei inn mot byen. Sykler i 20-25 km/t og blir stadigvekk forbikjørt av sykler, elmopeder og segway. Virker som de ligger i minst 40 km/t. Jeg har sågar sett elmoped med sete, og kurv foran, hvor sete var festet på en stang/rør festet til platen du står på.

    Har hørt at hvis jeg vil ha gasshåndtak på elsykkelen, må jeg registrere den som moped, med skilt bak, og kun kjøre i veibanen.

    Og hvordan er bremsene på en ståhjuling i 40 km/t.

    Skjønner jo at det er ulovlig å kjøre så fort. 

    Hvordan er det med el skateboard og el rulleskøyter. Kan de også kjøre i 20 km/t?

×
×
  • Opprett ny...