Gå til innhold

Greffen

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Greffen

  1. Mmmmmarte skrev (På 12.9.2020 den 23.24):

    Hei,

    Til de av dere som ikke kom inn i år, hva var karakterene/poengscoren deres? Jeg skal søke neste år, men har per nå 50 i snitt og må vel få karakter 6 i fire fag for å klare å karre meg opp til 53/54 i poeng, selv da er jeg under poenggrensen som var 55 i år på PHS i Oslo. Tror dere den kommer til å øke mye neste år? Snittet i 2019 var jo 51,1. Helt sjukt hopp det har vært.. 

    Mener jeg lå på rundt 53 karakterpoeng, så var innenfor Bodø og Stavern, men gikk ikke "veien" på intervjuet.. Hvor mye det øker (eller ikke øker) blir jo bare spekulasjoner, men det å ta opp noen fag hvis man har muligheten til det er jo smart. Så får man jo også alderspoeng som er helt gull! I tillegg har man jo også førstegangstjeneste eller folkehøgskole som gir 2 ekstra poeng hvis man vil ofre ett år til det (kan anbefales på det varmeste). 
    Vet om en del som trodde at snittet skulle nå en høyde i fjor (2019 opptaket), men gikk jo ikke slik! ? Personlig bryr jeg meg ikke om hvor jeg kommer inn, med tanke på hvor høy konkurransen er nå til dags. Hørt mye bra om alle skolene, så tror ikke man kan ta "feil"!

  2. Heisann! Lurte på om det er mulig å få litt tips til intervjuet til PHS opptaket. Søkt i år (2020), men kom ikke inn. Ble jo spesielt med telefonintervju i år også, hvor muligheten til å se ansiktsuttrykk og kroppspråk samt "se" søkeren ble eliminert.
    Har også søkt tidligere og har dumpet på intervjuet fordi jeg scoret svakt på enkelte kompetanser. Har ringt inn for å få en utvidet begrunnelse, men fikk da et vagt svar tilbake. En bekjent  som går på phs ga meg tipset om å "bare være seg selv" som ikke hjelper stort til personlig utvikling.
    Politi er målet og gir meg ikke før jeg kommer inn, men skal jo innrømme at det begynner å bli kjipt..

    Har sett her at enkelte skriver at man "ikke snakker" om det man får på intervjuet fordii enkelte søkere pugger spørsmål og svar. Det syns jeg også er dårlig, fordi det hjelper jo lite når man faktisk skal stå i en situasjon! 

    Vil prøve å forbedre det jeg er svak på så om noen har noen tanker rundt om de forskjellige kompetansene, hva som er spesielt viktige ting å fokusere på, eventuelle fallgruver?
     

    Hilsen en litt skuffet og nedfor gjentatt phs søker

×
×
  • Opprett ny...