Gå til innhold

MsHera

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MsHera

  1. Okay, lite spørsmål... Lurer egentlig på noe så enkelt som.... Hva er egentlig okay å velge i half life, tror jeg har spilt deathmatch eller noe i den duren før... du dør og gjennoppstår, men hva er crossfire og de andre valgene du har... noen som har noen gode tips å komme med til en nybegynner i Half Life? Er mega nOOb når det kommer til half life.... :innocent::blush:

  2. En stund nå har jeg hatt problemer med en feilmelding som har dukket opp, når jeg har vært på internett.. ingen spes sider den dukker opp på. I den lille ruten som gjør meg litt irritert står det: Det har oppstått en kjørefasefeil, vil du feilsøke. Linje 71, Krever objekt. Den sier også, fortventet objekt, ett eller annet forventer den i hvertfall... Den vil at jeg skal de-bugge... det vil ikke jeg, fordi jeg roter meg ikke borti ting jeg ikke har noe greie på. Noen som kan gi meg en pekepinn på hvordan jeg skal få bort denne meldingen som dukker opp i tid og utide.... ;):w00t::hmm:

  3. Ehh... jo, begynnte å spille cs i januar engang, fikk egen pc, så istede for bare å sitte å smurfe internett måtte jeg jo ha andre ting finne på også. Og i begynnelsen synes jeg det var meget vanskelig, men etterhvert gikk det bedre, tror det var utrykk som noob og div andre ting som fikk meg litt pissed. Så da begynnte jeg å spille nesten hver dag. Har ingen spes. severe jeg spiller fast på, spiller på de som har maps jeg liker... fy maps og dust, italy etc... Er ikke kjempegod men greier meg godt og synes det bare blir artigere og artigere. Men litt kjedlig at det er så få jenter som spiller, for blir lett litt ensom jente oppi ett hav av gutter... hehe.... åhh ja, spiller mer cz enn cs... og den nye cs source.... *stili* :thumbs:

  4. Ja, jeg kunne sikket gjort det, men hvorfor dra ut i verden for å finne en makker å spille med, er jo liksom jente selv.... Så klart, jeg kunne reist land og strand, men hvorfor gjøre det så vanskelig? Jente over 20 som spiller cs-cz, svar meg gjærne... også jenter som har laget egen klan, eller om noen vet om ett nettsted hvor slik info finnes:) :grin:

×
×
  • Opprett ny...