Gå til innhold

Gfriend

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gfriend

  1. omBratteng skrev (35 minutter siden):

    Jeg er 23, og selvlært, og tenkte det kunne vært greit å bygge ut på kompetanse, så jeg kom meg inn på Noroff Nettverk & IT Sikkerhet, men følte det var mye repetisjon, og bare for å skrive en oppgave på minst 2 500 ord for hvert "kapittel" var ikke helt noe for meg.

    Det som fikk meg til å hoppe av det skole løpet var når jeg skulle skrive en oppgave på 2 500 ord, hvor oppgaven gikk ut på å installere en linux server, distro var 4 forskjellige å velge mellom, installere apache og sette opp to brukere i apache gruppen som kun kunne redigere sin egen hjem mappe via ftp. Det er noe som tar meg 5-10 min å sette opp. Klarer aldri å skrive 2 500 ord på det.

     

    Men er godt mulig jeg har gått glipp av mange jobb muligheter pga. mangel av utdannelse. Men de som har ansatt meg hittil har vært fornøyd med kunnskapen og erfaringen min, selv om jeg bare har jobbet i totalt 4 år nå (men laget min første side når jeg var 13, men de kunne ikke telle det som arbeidserfaring)

    Det er av samme grunn til at jeg startet på Noroff Nettverk & IT Sikkerhet også. Både nettverk og sikkerhet er noen av emnene jeg er mest interessert i innenfor IT. Er derimot veldig skuffet over opplegget til Noroff. Utrolig mye repetisjon og passer bedre til de uten noe forkunnskaper. Har derimot ikke sluttet, men har vurdert det nesten hver gang vi har fått en oppgave. Slet med akkurat det samme på Linux oppgaven, fylte opp med tomme ord...

    Gikk IKT på vgs, men fikk ikke lærlingplass. Etter noen år med jobbing fikk jeg tak i en lærlingplass pga. arbeidserfaring. Per nå er den eneste utdannelsen min fagbrev, og jeg har kommet meg langt med fagbrev og arbeidserfaring. Jeg anbefaler alle som har muligheten til å ta fagbrev/fagprøven. Har enda ikke tatt noen sertifiseringer selv om jeg har lest gjennom bøkene...

×
×
  • Opprett ny...