Gå til innhold

Stjernen

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stjernen

  1. Som tittelen sier får jeg ikke koblet opp mot Everquest sin server via skolens nettverk. Alt annet fungerer så jeg "er på nett" for å si det sånn. Kan virke som om serveren er " blokkert" fra skolen sin side, ikke vet jeg. Er litt grønn når det gjelder data. Noen som har et forslag om hvordan jeg kan koble meg opp, eller om det rett og slett ikke vil fungere. På forhånd takk.

     

    Er koblet opp med egen maskin via trådløst nettverk.

  2. Hei alle guruer! :)

     

    Har et spm. Har en intel 1600 Mhz. I bios er multiplikatoren låst til 16. Altså 16*100. Har også 2*256 Mb Twinmos PC2700 Ram. Siden fsb er 100, vil ikke rammen da kjøre på 200 Mhz? Er ingen overklokker, så det er ikke aktuelt. Den skal jo tåle 333 Mhz....

  3. Hei!

     

    For ca 2 mnd siden bygde jeg en pc til onkelen min. Alt virket perfekt og han var fornøyd. For to uker siden sluttet pc-en plutselig å virke. Jeg måtte selvfølgelig fikse problemet. Sjekket om harddisken er gåen og det er den ikke. Psu-en funker den og. Alt av kontakter har jeg sjekket. Saken er den at når jeg slår den på, så går viftene en gang rundt og thats it. Ingenting. Ingen lyder som indikerer hva som kan være feil. Noen som har vært borti lignende, eventuelt har en mulig løsning på problemet.

     

    Hardware:

    Amd duron 1Ghz

    Asus a7v133-c

    128 Mb ram pc133

    300w psu

  4. Har nettopp fått en gammel pc med intel Advanced/ml hovedkort. Prosessoren er en pentium 133. 16 Mb Edo ram. Skulle legge inn win 98, men maskina vil ikke starte setup fila......Noen som vet hvorfor....for lite ram kanskje??

  5. Heisann!

     

    Etter at pcèn har gått over i hvilemodus, får jeg den ikke "ut" av hvilemodus igjen. Har de nyeste driverne, men det hjalp ikke. Skjønner ikke hva som er problemet. Noen som har opplevd det samme, eventuelt har en løsning.....

     

    Win98

    Asus a7v133-c

    Asus GF2 GTS 32Mb

  6. Heisann!

     

    Min stakkars eizo f55 avgikk med døden her om dagen. Gikk inn på kottet og blåste støvet av en gammel olivetti av type cdu 1435se/gs11. Problemet er at jeg ikke har skjermdriverne til den gamle skjermen. Win98 sine standarddrivere funker dårlig på den skjermen. Vil gjerne kjøre skjermen i 1024*768. Var inne på olivetti sine hjemmesider, men no drivers. Prøvde også driverguide.com m.m. No such luck. Lurte på om noen hadde en link eller to til meg hvor jeg kunne være så heldig å finne den rettet driveren.

  7. Kjøpte nettopp en athlon 1400, som kjøles av en taisol 760. Medfølgende program pc-probe...et eller annet sier at prosessortemperaturen er 62 grader. Er ikke dette litt mye. Taisol skal jo være en bra kjøler. Kabinettet er "åpent", da jeg ikke har anskaffet kabinettvifter ennå.

  8. Heisann!

     

    Har nettopp kjøpt meg ny pc.

    Har følgende oppsett:

     

    Athlon 1400, 266 fsb

    Asus a7v133-c

    Asus v7700pro GTS

    IBM 40GB 60GXP

    256MB PC133-Ram

     

    Har lastet inn de nyeste driverne til via chipsettet og skjermkortet. Fikk da en score på 3952. Ingenting er overklokket. Er dette et bra resultat? Ønsker gjerne svar fra folk med lignende oppsett, som ikke overklokker.

×
×
  • Opprett ny...