Gå til innhold

Inhovik

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Inhovik

  1. Jeg stod på verandaen og så dette. Jeg bruker ikke briller. 
    På bildet har jeg prøvd å tegne inn «banen». Det er vanskelig å tegne inn dybda, men den kom fra nr. 1, langt bak på himmelen. Den gikk så bak treet. Deretter kom den fram igjen ved nr. 2. Den var da helt lik som før den gikk bak treet. Da den hadde kommet til der 1-tallet står, fikk den fart på seg og lyste sterkt, og ved nr. 3 var den borte. Retningen fra 2 til 3 er som på bildet. Helt rett, mot vest.
    Halen jeg snakket om, var ikke så stor/ lang at det gjorde noe. Litt som på et stjerneskudd. Har mine tvil på at det kan ha vært meteor. Var for liten til det, tror jeg.

    4AC20440-FD3D-4DF7-A604-91DDD7D97387.jpeg

  2. Her om dagen så jeg noe som var tilsynelatende nærme. Pga lyset, kunne det se ut som den var nærmere enn et fly langt opp er. Dette lyset gikk først ganske sakte over himmelen, fra sør mot øst (som et fly). Deretter fikk den en veldig stor fart, og fikk en slags «hale». Det forsvant bak et tre, så jeg forventet å se det igjen på andre siden, men i stedet gikk det som en kule i motsatt retning (mot vest). Lyset ble da ganske kraftig og større, og kunne virke som sollyset reflekterte så sterk at det blendet meg. Dette sterke lyset varte maks et selund. Deretter forsvant det i det blå. Jeg så den ikke igjen noen plass.

    Hva i all verden kan jeg ha sett?

×
×
  • Opprett ny...