Gå til innhold

Creeping_Death

Medlemmer
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Creeping_Death

  1. Poenget er ikke kun at det tar kortere tid å skaffe det beste gearet (kontra level 70), men også at gearet varer myyye lenger før det blir "utdatert", nærmest evig... Jeg orker rett og slett ikke begynne å skaffe pvp gear på mainen da det tar alt for lang tid for meg, tenker da på gladiator items ol.. Vil også legge til at jeg ikke twinker kun for å banke driten ut av en level 21 kar med grått gear, det blir fort gammelt, men twink vs twink er også kanon morro... da gjerne 2v2 ol...

  2. Jeg var med på det forgje FSR-kurset, hadde det drit morro i kurs perioden jeg... mye fine folk da, så de 9 ukene gikk relativt fort. Hadde du kanskje oss i fysisk og da Wh1te? Vi oppførte oss eksemplarisk! Nå sitter jeg på KV Stålbas, sjøforsvarets stolthet :D Vært her i 3 dager, og koser meg. Nett på båten :p kan skrive litt senere om hvordan det er her etter litt mer erfaring, men jeg anbefaler sjøen allerede på det høyeste. Maten her er ekstremt mye bedre enn på haakonsvern ;)

  3. quoter en som spiller på Burning Blade som posta på grim batol forumet, serveren alle flytta fra BB til.

     

    /who Orgrimmar 11 people found

    /who Stranglethorn vale, zanita lv 34 rogue found

    /who plaguelands 2 people found (including me)

    /who 60 31 people found (busy hours)

     

    dette burde svare deg :thumbup:

  4. Noen som har et begrunnet forslag til talent build på en lvl 29 wsg twink?

     

    Frister veldig med Piercing Howl til å bremse huntards/druids som hopper av sted med flagget mitt. Hva med imp overpower? er jo kos å få inn det ekstra harde slaget iblandt.. eller hva med overlevelse talents, som f.eks Deflection (5% parry) eller Anticipation (10 defence)? målet er jo å leve lengre enn fienden :)

    post et mer eller mindre begrunnet forslag, er morsomt å se hva folk mener, gjerne slike med twink erfaring...

  5. kommer selfølgelig litt ann på hva du og hvor du skal heale, om det er stratholme eller bwl, men jeg antar strat :p da er det ikke så viktig med full healing build, og med en dyp disc build vil du kunne gjøre litt skade solo, samtidig som du har masse mana, noe regen og billigere spells til instancer. noe ala http://www.wowhead.com/talent/?bxrhsVVqofxt00b kanskje? syns jeg ser gøy ut :p kanskje tilogmed spirit tap kan være grei, essensen er power infusion og divine fury mener jeg... :)

×
×
  • Opprett ny...