Gå til innhold

Nicpsy

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nicpsy

  1. Trondarg skrev (På 20.7.2021 den 21.46):

    Ok takk Dolan. Ja bare sjipt å være så nærme og allikevel kanskje ikke komme inn. Holdt på dette evige løpet i 4 år med dysleksi. Stod det noe om hvor mange fra venteliste som kom inn på våren allerede i sommer/starten av høst semesteret? Eller er det først i januar at det rykker seg. 

    Surfer dette forumet for å se etter psykologistoff, men havner av og til innom andre tråder. En stor honnør er på sin plass når jeg ser hvilket snitt du har fått til med dysleksi. Går selv profesjonsstudie så jeg har kjent på den kampen selv, men uten dysleksi.  Uansett hvordan det måtte gå så har du gjort en fantastisk jobb.

  2. p4cko skrev (1 minutt siden):

    De som fikk forhåndsmeldt hos posten fra cdon. Står det  «cdon postnord tpl ab» hos dere?

    Jeg tror det er kanskje postnord som hentet dem hos cdon og leverer det til posten i norge. Derfor er det ikke noe oppdatering hos posten. Men det er bare noe jeg tror 

    Står det samme hos meg. Hvis jeg har googlet rett så har cdon hovedlager i Malmø, og alle er sikkert sendt samlet til Norge derifra. Plutselig tikker oppdatering inn for samtlige 

    • Liker 1
  3. Endte opp med å handle, og i dag ble den sendt fra hovedlager. Når jeg ser på priser på Finn for 3060ti så ser det ut til at grafikkortet alene koster like mye å få tak i nå som hele pc’en gjorde (9600,-).

     

    og nå koster den 14000

    https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/stasjonaer-pc/hp-pavilion-gaming-tg01-1442no-stasjonaer-pc/p-1139359/?q=Tg01

     

    Veldig fornøyd. Takk for svar.

  4. Jeg blir fulltidsstudent fra høsten av, og behøver i den forbindelse en laptop som kan være min følgesvenn de neste 6 årene. 
     

    Den vil stort sett bli brukt til tekstbehandling, notater, Officeprogrammer og surfing. Ønsker allikevel at den skal holde seg rask i lange økter der det helt sikkert blir avsporinger med både YouTube og Netflix. 
     

    En rask maskin, høyoppløselig skjerm og batteritid er mine viktigste kriterier, i den rekkefølgen. 
     

    Har dere datakyndige noen tips til hvilken maskin jeg skal kjøpe? Brukt eller ny, men prisen bør ikke ligge stort høyere enn 10000,-.

     

    Takk for hjelpen!

×
×
  • Opprett ny...