Gå til innhold

Cmil

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cmil

  1. Hei, jeg skal kjøpe min første elsykkel og siden jeg er helt grønn vil jeg gjerne høre fra erfarne mennesker om dette :) 

    Har lest litt om motor, og nm, men greier ikke helt å forstå hvordan det relaterer til mitt behov så tar gjerne i mot tips. Jeg sykler nå til jobb og er i god form, det er bare snaue 5km, men har en litt drøy oppoverbakke, og når dattera starter i bhg så jeg må lesse på sykkelvogna i tillegg tenker jeg litt motorkraft kommer godt med. Det blir også en del innkjøp så blir litt å trekke for sykkelen. Maks sykkelturer blir vel 20km t/r og tåler å lade hver dag. Trenger ikke all verdens fart opp bakken, men må ha en effekt. Er selv 55kg og  sykkelvognen med ungen og kanskje litt last blir vel 35-45kg, så blir rundt en 100kg pluss sykkelens vekt. Hva slags batteri, motorstørrelse og dreiemoment tenker dere man trenger til et slik bruk? Ellers noe som bør tenkes på? Tenker å kjøpe en sykkel med krankmotor, ellers er jeg usikker.

    Skal innom en sykkelbutikk i løp av uka for å prøve og høre hva de har å si, men vil gjerne ha litt tips fra erfarne folk i bakhodet så jeg ikke ender opp med å kaste bort mye penger for en sykkel som tar mye mer enn mitt behov.

    Har et budsjett på ca. 20-25 000, men desto billigere desto bedre så lenge det dekker mitt behov.

×
×
  • Opprett ny...