Gå til innhold

Brillemannen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brillemannen

  1. Synd.. Men dem skal vel selge mange av dem i sin psn store.. Heldigvis er nye xbox enda med støtte for de eldre modellene (ihvertfall en del spill), så gamle plater kan enda brukes  og samles (omsettes ;)).

    Kunne tenkt meg full bakover kompatibilitet, med slike kraftige prosessorer burde en fullstendig offisiell  innebygget emulator vært mulig i software for de eldre konsollene ..

  2. Samme som skjer her.. USPS viser at pakken har ankommet: "Your item departed a transfer airport in METROPOLITAN AREA, OSLO, NORWAY" - 24. August.. Men posten.no siden sier ikke noe, den nevner enda L.A (som den ble sendt fra)... Har hatt det samme med 3 pakker nå, pakken ligger opptil 3 uker i Oslo før den plutselig har ankommet Norge og blir sendt til meg ... Utrolig at dette kan skje, og uten at posten informerer om sine problem og mangel på rapportering hvor pakken er!! Det neste som skjer er også ganske rart, dem bytter nr på pakken, så usps siden vil aldri få beskjed om pakken er mottatt, henger jo ikke på greip !!

×
×
  • Opprett ny...