Gå til innhold

Radar911

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Radar911

  1. Kjøp OCZ 1024MB Dual Channel Platinum Ed. R.2 2x512MB, ram med lavest timing gir best ytelse. Per i dag har 2x512MB DDR brikker bedre timinger enn 1x1024 brikker.

     

    Kan ikke svare for Intel plattformer, da jeg ikke har brukt dem siden de kjørte DDR som standard (nå kjører de jo DDR2, som har elendig latency, der jeg vil tro at båndbredden har mye mer å si for ytelsen).

  2. Ettersom IP ikke har noe med maskinvare, eller operativsystem, er det ikke mulig, som sagt.

    IP har mye å gjøre med begge deler. Uten IP protokollene i operativsystemet ville du ikke komme langt med å "få en IP av en ISP". Og IP'er har alt å gjøre med maskinvare, IP'en bindes tross alt til et NIC, og IP'er traverseres også igjennom annet hardware som routere, hub'er, switcher, og andre NIC'er i headere.

  3. Når mener DU at tiden er inne for å bytte til 64 bit ? selv så er jeg ganske ivrig på å få gjort det fort men er jo delvis gamer da og bruker en del programmer fast og sånt. Skulle gjerne vist mye mer om xp64 bit enn jeg gjør i dag. ja vist google it :cool:

    Bytt til Windows64 om et halvt års tid. Det er et lite fåtall av drivere, programmer, og ikke minst; det er så godt som ingen spill som støtter 64-bit i dag. Til og med Office er ikke ferdig i 64-bit versjon enda! Hvis du er hardcore gamer tror du vel SLI er tingen i 64-bit fordi alle benchmarkene bruker 64-bit når de skal teste det? Nei, ikke engang SLI driverne til nVIDIA funker bukbart i 64-bit Windows enda. Det er lite vits i å bytte enda.

  4. Ok folkens, jeg tok kontakt med Xerox, og dette er hva de sa om pipelyden:

     

    In the past during a cold startup the soft peeping sound could happen until the monitor is warmed up. This was caused by the integrated power supply in the XA7 series. The chipset  has now however been modified preventing this to happen and if you do get a display making noise beyond the normal, it will be covered by warranty.

     

    Kind regards,

    Xerox-displays Europe

  5. Takk for det raske svaret! Har et par spørsmål til:

     

    Sett at man har domene#1 og et webhotell, og man har noen email-adresser der. Så vil man at domene#2 skal peke til webhotelle, men ikke lenger domene#2 - men, man vil fortsatt at email-adressene skal fungere. Hvordan vil det gå?

  6. Ok, så gjelder dette kanskje ikke direkte web-design, men det er hvertfall relatert til temaet.

     

    Er det mulig å ha to domene-navn som peker til samme webhotell? F.eks om man har www.mittdomene.com og et webhotell, men vil også ha www.mittdomene2.com som skal lede til samme webhotell?

  7. Byttet fra Internet Explorer til Opera fordi:

     

    -Mye bedre sikkerhet, malware og andre fy-saker installerer ikke seg selv uten at den spør deg først.

    -Pop-up blokker med flere alternativer.

    -Mouse-gestures og bedre keyboard shortcuts.

    -Tabbed-browsing, såklart

    -Raskere enn IE

    -Tolker kode korrekt

    -Brukerdefinerte oppsett av browseren

     

    -Valgte Opera fremfor FireFox fordi Opera har mye mer av valgmulighetene som jeg behøver, FireFox føles som om det har strippes vekk alt bortsett fra selve browsingen.

×
×
  • Opprett ny...