Gå til innhold

vr

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vr

  1. Takk for nyttige svar. Jeg kikket tidligere på den clasohlson-varianten, men antok at den var for kraftig. Men nyttig å høre at amperestyrken kan være større, så lenge voltspenningen er noenlunde riktig. At watteffekten også er endel større betyr kanskje heller ikke så mye? (Det er vel kanskje en sammenheng mellom de tre størrelsene såvidt jeg husker fra fysikken...)

     

    Jeg fant forøvrig denne, http://www.24hshop.no/nb-NO/acadapter-til-hpcompaq-185v-35a-65w-p-3734-c-601.aspx , som har helt identiske verdier. Ligner gjør den også, så jeg antar at det er denne LG i sin tid bare satte navnet sitt på. Det er jo et sjansespill om kontakten passer, men størrelsen ser noenlunde lik ut, og fargen er den samme

  2. Strømforsyningen på min LG laptop er ødelagt, og jeg trenger en ny. Finner ikke original lenger, og kikker etter en universallader. Jeg klarer imidlertid ikke å se noen med tilsvarende output som den jeg har, dvs 18,5V og 3.5A (65w). Den trenger kanskje ikke være helt lik, men jeg har dårlig erfaring med universal strømforsyning til en klokkeradio som ikke helt matchet original strømstyrke.

     

    Noen tips?

  3. Hei

     

    Jeg har en pc med 32 bit CPU, men ved kjøp av win-7 pro endte jeg likevel med å kjøpe 64-bit versjonen etter råd fra selger (ikke minst mht utnyttelse av ram).

     

    Før jeg innstallerer det er jeg i tvil om det var så lurt. Vil jeg få problemer med andre program eller med å skaffe riktige drivere til diverse utstyr, slik som "eldre" skriver, skanner og slikt? Er det andre utfordringer/kompatibilitetsproblemer som kommer til å oppstå?

     

    Hadde det vært smartere å gå for 32...?

     

    mvh

     

    VR

  4. Trenger et usb-lydkort etter at lydutgangen på laptopen takket for seg. Ser at følgende OS er påkrevd på den jeg har tenkt å kjøpe:

     

    Microsoft Windows XP Media Center Edition, Microsoft Windows XP Professional x64 Edition SP2, Microsoft Windows Vista SP1.

     

    Jeg har XP Home edition SP3 versjon 2002 , men antar at jeg har 32bit versjonen. Vil dette lydkortet fungere likevel?

     

    Hvor ser man hvilket system man har? Jeg har sjekket under Systemegenskaper, men klarer ikke å se at det fremgår der.

  5. Hei

     

    Setpoint 4.60, til tastaturet Logitech DiNovo for notebooks, lot seg ikke installere. Installasjonen stopper på 93% fullført hver gang. Jeg har også prøvd å laste ned nyeste versjon fra nettet, men heller ikke dette lar seg installere fullstendig.

     

    Tastaturet fungerer uavhengig av dette, og jeg kan klare meg uten de funksjonene som programmet git. Problemet er at jeg tydeligvis ikke får avinstallert det skikkelig heller, for ved hver oppstart kommer det opp to feilmeldinger hvor det rapporteres om at systemet ikke finner noe spesifikke Logitechfiler. Utrolig irriterende.

     

    Har prøvd `Fjern programvare` i win, divers tredjeparts systemryddeprogrammer, deaktivert programmet i oppstartmenyen, og sjekket at det ikke er uninstallfil i programmet.

     

    Noen tips, eller er det kun formatering som hjelper her?

  6. Etter oppfordring fra Brusfantomet letet jeg fram kvitteringen på tross av at jeg var sikker på at reklamasjonstiden var ute. Sendte deretter skjermen til InfoCare som fikset strømforsyningen raskt og kostnadsfritt.

     

    Sitter nå med en fungerende skjerm, og sender en takk til Brusfantomet.

  7. Det er innebygd strømforsyning, så jeg får nok ikke gjort mye med den.

     

    Fant fram kvitteringen, og ser at den ble kjøpt oktober 2004 av Netshop. Det er altså noen måneder igjen av 5-årsfristen, så jeg skal høre med dem.

     

    Takker for tips :)

  8. Hei

     

    Min gamle sliter av en 20" lcd blacket ut her om dagen ved at bildet forsvant. Lysdioden sluknet også, så jeg mistenker at problemet er knyttet til strømtilførselen. Litt senere virket den igjen, men nå er den tilsvarende død.

     

    Spørsmålet er om det bare er å kaste skjermen, eller om det kan være håp om en noenlunde enkel reparasjon. Eksempelvis ved å skifte en intern sikring...

     

    Skjermen er en 4-5 år gammel Viewsonic (4:3-format). Nye skjermer er forsåvidt rimelige, men dette formatet, som er perfekt til dualscreenoppsettet mitt, er ikke så lett å finne lenger i 20".

  9. Har en nybygd maskin med et irriterende problem. Når jeg slår den av via windows går det knapt et sekund fra den er shuttet ned til den restarter seg selv. Det er med andre ord ikke mulig å slå den av på denne måten. Den eneste måten å stoppe den på er å holde startknappen inne i 6-7 sekunder.

     

    En annen kuriositet er at skjermbildet "rister" et par ganger når den nylig er slått på. En sjelden gang kan dette også vare over lengre tid. Det er ikke noe inntil skjermen som skulle tilsi interferens, så jeg antar at det skyldes pcen.

     

    Noen tips om hva som kan rette på dette?

  10. Hei

     

    Etter at en tekniker var innom og endret på nettverkskonfigurasjonen har jeg nå ikke lenger riktig passord til det trådløse nettverket for laptopen min.

     

    Er det slik at jeg må resette routeren for å få maskinen på nettet igjen? Er det problematisk å få systemet i gang igjen etterpå, og i tillegg legge inn nytt passord? Vil nødig ødelegge netttet for de øvrige som bruker det.

     

    Routeren er av merket Speedtouch.

  11. Jeg gikk for HP LP2475W og er storfornøyd. Var opptatt av god bildekvalitet, og dette ble i høyeste grad innfridd. Veldig sterke og klare farger. Jeg har i tillegg en eldre 20" Viewsonic LCD som ser blass ut ved sammenligning.

     

    Kan ikke se døde pixler eller lyslekkasje. Har såvidt prøvd den til spill, og opplever ikke at etterslep eller inputlag er noe problem.

     

    Foten er veldig fleksibel, men skjermen går ikke så langt ned mot bordplate som jeg kunne ønsket når den er riktig vinklet.

     

    Totalt sett en toppskjerm ift mitt behov.

  12. Det var store kjølere. Jeg skal ikke overklokke, så jeg tenker at noe mindre holder?

     

    På HK (Asus P45Q PRO) er det passive kjølere som såvidt går klar av den originale Intel CPU-kjøleren, så kjøleren bør ikke være større enn dette. Mulig jeg må kjøpe nytt HK pga maskinfeil som har oppstått, så da går jeg kanskje for ikke-PRO versjonen, som ikke har disse HK-ribbene. Antar det er eneste forskjell.

     

    Tips til spesielt stille CPU-kjøler med små krav til ytelse og i prisleiet 300-500/600?

  13. Hei

     

    Problemet mitt ligner det Trikrin beskriver i en annen tråd, men jeg fyrer likevel løs denne hodepinen:

     

    Nettopp bygd ny PC. I går starter jeg den opp for første gang uten problem og fikk lagt inn WIN-XP og skjermkortdriver.

     

    Da jeg skulle slå den på i dag kom det imidlertid ikke signal til skjermen overhodet. (Har testet mot en annen skjerm også - både DVI og VGA). Det kommer heller ikke lys i tastaturdiodene, og det er heller ikke liv (lys under) i musa. Når jeg plugger musa inn USB-utgangen kommer det riktignok et kort rødt glimt under den, men det forsvinner med en gang.

     

    Komponentene i PCen går likevel som de skal. Viftene snurrer og diskene/DVD er aktive. Den grønne lysdioden på HK (Asus P5Q PRO) lyser hele tiden. Det kommer ikke noe pip når jeg slår pcen på.

     

    Jeg brukte ikke antistatisk armbånd, men tok stadig på metallkabinettet under byggingen..

     

    Noen tips.?

×
×
  • Opprett ny...