Gå til innhold

Bruker-55860

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruker-55860

  1. Standard prosedyre ved oppstart sentralstimulerende med rustester over 3 uker. Dette fordi det er stort misbruks- og salgspotensiale blant medikamenter som Ritalin. Prøvene skal gjøres "observert" i større eller mindre grad for å forhindre juks. Det er alskens muligheter for dette. Mange har med seg en pose med urin på kroppen (som da vil holde kroppstemperatur) og lar denne gå i koppen. Andre bruker penisetterlikninger i tillegg til en slik oppvarmet pose. Derfor er det, om man skal være helt sikker, anbefalt med observert prøve.

     

    Antok det var noe slikt ja, men mener fortsatt det er unødvendig for min del som har blitt såpass tett oppfulgt. Høres ut som det er lokale variasjoner på dette, så det virker ikke som det er faste regler som alle skal følge. Hørt noen trenger bare å levere prøvene. Jeg sendte epost til pasientombudet igår for å høre om dette er nødvendig.

     

    Høres ut som det hadde vært mer effektivt å sjekke pasienter om de har noe på seg før testing, altså en lett ransaking, men det er kanskje ulovlig. Jeg hadde værtfall valgt det, om mulig. Jeg tok testen med tykk jakke på, så det hadde ikke vært vanskelig å gjøre det du beskriver, bortsett fra at jeg hadde fått panikk bare ved tanken på å prøve lure til seg dette.

  2. Uten at jeg vet noe om regelverket rundt dette syns jeg at dette høres veldig rart ut. Jeg går dessverre selv på et A-preparat som er svært vanedannende, men det har aldri vært snakk om dopingtest verken før eller etter jeg ble forskrevet det. Jeg får mine resepter fra fastlegen.

     

    Skal du få ritalin via fastlegen, eller er det via spesislhelsetjenesten?

     

    Hm.. det er jeg faktisk ikke sikker på. Har blitt sendt fram og tilbake mellom mange forskjellige plasser, så jeg blir aldri helt sikker på hvem som gjør hva.. Snakket med en dame på psykiatrisk poliklinikk på sykehuset, og det ble sent hendvisning til fastlegen for å ta diverse prøver. Vekt,ekg,puls,blodprøver og "urin misbruksdiagnostikk 3 påfølgende mandager "basispakken" i hendhold til rekvisisjonsskjemaet til avdeling for klinisk farmakologi St. Olavs Hospital" Resultatet av dette skal sendes tilbake til sykehuset. Om dette er spesialisthelsetjenesten eller ikke er jeg ikke sikker på. Vet ikke hvem som skal drive oppfølging heller.

  3. Hva er best og kjøpe av dissse brikkene?

     

    1 http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=314879&cks=PLS

    -

    2 http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=6151

    -

    Har:

    DFI Lanparty UT NF3 Ultra-D

    AMD64 3500+

    Corsair CMX512-3200LL (2x512)

    -

    har tenkt å bruke det hovedsaklig til gaming (bf2).

    Kjører og tunge programmer som photoshop og 3dmax

    -

    Om jeg skal overklokke kommer ann på om de fra komplett kommer til og yte bedre med overklokking enn de fra netshop kommer til og yte uten, da disse brikkene ikke egner seg særlig til det (har jeg hørt) Kommer de fra komplett til og yte bedre enn de fra netshop med overklokk? de første er jo billigere og

  4. Jeg har planer om og oppgradere ganske snart og lurer på om jeg kan støte på noen problemer om jeg kjøper et 2GB sett i tillegg til de 2x512MB brikkene jeg har?

     

    Er ikke helt sikker, men jeg tror jeg kommer til og kjøpe dette hovedkortet: https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=34944

    med mindre noen vet om noe bedre.

    (har et 6800GT med agp)

    Ganske sikker på at det blir en AMD Athlon 64 3500+ (Venice) CPU.

     

    Minnet jeg har nå er Corsair XMS3200LL TWINX DDR400 1024 MB (2x512)

     

    dette minnet tror jeg ikke finnes i 2GB sett, så jeg må vell kjøpe noe som ligner mest mulig? som disse: https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=25200

     

    kan jeg bruke et annet merke som disse?: https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=34985

    eller: https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=35456

     

    Spørsmålet blir da om jeg kjøper et 2GB sett, og setter det sammen med de jeg har i dette hovedkortet, blir alt da kjørt i dual channel? vil det fungere i det hele tatt?

  5. Bare lurer på om de som har peiling syns dette ser greit ut..

    Er kansje ikke hardware relatert enda, men vist noen ser noe galt så blir det vell det.

     

    Klikk på bildet..

     

    cpuz8zp.th.jpg

     

    Siden det ikke står hvilke minne-brikker jeg har så kan jeg si at det er Corsair TWINX1024-3200LL (2x512) (2.2.2.5)

  6. Velkommen til meg selv... jo takk takk!

     

    (Håper jeg ikke postet feil)

     

    Hei å hå til du som leser dette.

     

    Jeg har noen problemer med bittorrent (NAT!) (som altfor mange har)..

     

    Greide å forwarde porter når jeg bare hadde adsl modemet, men nå har jeg fått en SMC Barricade ruter tilkoblet 2 pc'er i tillegg. Og nå har jeg ikke peiling!

    Sjønner ikke helt om jeg skal forwarde portene i modemet til ruteren og fra ruteren til pc'n... ruteren har egen ip og... Hvilken ip skal jeg forwarde til? Den som står under status på lokal tilkobling?

     

    Bruker Azureus.

    Telenor 704/128. ( :cry: )

    Thomson Speedtouch 510i adsl modem.

    SMC Barricade 7004VBR V2.0.

     

    Har prøvd portforward.com, men de forklarer ikke slikt der.

     

     

    Greide og krasje hele internett koblingen min og! Så jeg spør her før jeg gjør det igjen..

    Fikk en på kundeservice sur :!: men det ble fikset.

     

    Håper det er noen som har satt opp no lingnende og kan hjelpe meg.

×
×
  • Opprett ny...