Gå til innhold

subutai

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av subutai

  1. Det er tydeligvis en gammel CPU, men du har rett i å anta at den vil fungere for light gaming. Jeg ville ikke brukt mer enn 800 kr på et brukt grafikkort. Se etter noe i GTX 680, GTX 770, GTX 960-serien vil jeg si. Du kan være i stand til å finne noen deals fra gamle crypto mining maskiner f.eks en GTX 980 eller 1080. Disse er sannsynligvis litt over 1000 kr (kanskje 2000 kr), men kan holdes for fremtidige oppgraderinger.

    Når det gjelder RAM, må du ikke bruke mer enn 400 kr (brukt) hvis du vil ha 16 GB. Jeg ville bare oppgradere grafikkortet for å starte og holde på RAM-oppgraderinger.

  2. 4 minutes ago, oophus3do said:

    What? De var villig å betale mest for fabrikken. Det alene er subsidier for å eventuelt få merverdi senere. Om Tesla trekker seg ut nå, så er det ekstremt lavmål. 

    Tilskudd er mer kompliserte enn folk tror. Regjeringer vil subsidiere store fabrikker og arbeidsgivere fordi det skaper arbeidsplasser i deres område. Fabrikken i California sysselsetter over 10 000 personer.

    • Liker 2
  3. Høres ut som et godt bygg. Jeg vil anbefale å gå for et hovedkort med integrert Wifi i stedet for å bruke penger på et separat Wifi-kort siden du kjøper et nytt hovedkort uansett.

    Hvis det er penger å spare, kan du sannsynligvis hoppe over grafikkortet eller kjøpe et brukt (selv om jeg forstår støyen)

    Slik gjør jeg det. Jeg oppgraderte RAM til 3200 Mhz siden RAM er så billig i disse dager. Jeg vil hjelpe deg med forskjellige alternativer, men jeg la merke til at du ikke ser ut til å ha et budsjett?

    huzSK.png

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...