Gå til innhold

Madixa

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Madixa

  1. Gjest 5a982...244 skrev (2 timer siden):

    Eg har ikkje vore i situasjonen din, men hatt store spare-mål. Noko som kan samanliknast? Uansett, for meg hjelpte det å utforska ein minimalistisk livsstil. Det er faktisk ganske gøy, så det vil eg ambefale til alle!

    Anonymous poster hash: 5a982...244

    Kan så absolutt sammenlignes, har levd på veldig lite i enkelte perioder hvor jeg har hatt lite penger, dessverre har jeg hatt mine tilbakefall.

    Selv om det kan være litt kjipt til tider så har det sin sjarm, satte virkelig stor pris på ting som jeg vanligvis tar forgitt. 

  2. Har vert en skikkelig idiot de siste årene og litt arbeidsledighet kombinert med mye stress og dårlige avgjørelser har ført til at jeg nå sitter på ca 570 000 i gjeld. (Forbrukslån og kredittkort). Har nå fast jobb og tjener 500 000 i året, har dessverre ikke noen egenkapital og ingen fast bostedsadresse for øyeblikket. Har snakket med banken min for å høre om det er noen som helst løsninger whatsoever, men jeg skjønner jo det at her må en nok bare bite i det sure eplet og få bort gjelden. 
     

    Grunnen til at jeg poster her er vel at jeg er desperat, lurer på om noen andre som har vert i lignende situasjoner vil fortelle litt om hvordan de kom seg ut fra dette her. Jeg er nok ikke den første, og dessverre ikke den siste heller

    Har såklart en plan om å få betalt ned så fort som jeg klarer og samtidig prøve å få banken med på boliglån, men banken er jo forståelig nok ikke så veldig overbevist 

×
×
  • Opprett ny...