Gå til innhold

Droppern

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Droppern

  1. 9 minutes ago, Max123 said:

    Godkjent livredningshopp, svømme 50 m med klær, ta av klær i vann uten muligheter for pause/å stå, dykke ned 4-5 m uten hjelpemidler, hente dukke opp til overflaten, svømme med person 50 nye meter, få person opp av bassenget og starte HLR. Alt dette gjøres i ett (ingen pauser mellom) 

    Noen peiling på om det blir stå/stryk på den? Altså at man MÅ stå den

  2.  

    29 minutes ago, NiWh said:

    Det henger ikke helt på grep. Selv om jeg slapp unna fysiske tester på opptaket i år syntes jeg det er underlig at det ikke kjøres fysiske tester med krav i begynnelsen av B1 feks. Burde gjort noen endringer ift tidligere kull.. men det er min mening

    De burde ikke innføre tester for å stryke folk som er tatt inn. Det de kan gjøre er å ha obligatoriske treningsøkter, feks morgenjogg osv. Egnethet er vanskelig å fikse om man ikke er Egnet, men fysisk form kan de påvirke på andre måter enn å straffe folk for å ikke være i toppform midt under en pandemi.

    • Liker 1
  3. Hei!

    Hva tenker folk om forskjellen mellom å gå i Oslo og i Stavern? 

    Er jo de vanlige greiene med dyrere leie i oslo osv, men tenker kanskje mer på miljøet i oslo? Henger folk mye etter skolen, er det kultur for at man blir en sammensveisa gjeng? I stavern har man jo nesten ikkeno valg, er vel nesten bare phs studenter der hehe. 

    Henvender meg vel i hovedsak til folk som har gått i oslo. Er jo spesiellt at det blir minste studiestedet mtp anntall studenter i år og, kanskje noen refleksjoner rundt dette?

    svar mottas med takk :)

×
×
  • Opprett ny...