Gå til innhold

Elin36

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elin36

  1. Hei! Sønnen min på 16 (ca 190 og 90 kg) ønsker seg nye skøyter. Han gikk på bandy noen år og liker å spille på isen med kompiser om vinteren. 
    håpte jeg kunne bestille noen på nett i str 44, men ser at det er noen få til 500 og 1000, mens resten ligger ganske mye over. 
    Har noen et godt tips til en skøyte som kan passe til lek, evt hvilken prisklasse bør vi legge oss på? Familien kan spleise, men tenker at vi er ikke ute etter profesjonelle skøyter.

    og vi kan jo selvsagt gå og prøve dem også, hvis det er viktig. 

  2. Hei! Har en Haibike med Yamaha motor som jeg er veldig fornøyd med. Men etter at tenåringen har lånt den, girer den av seg selv. Først trodde jeg at det var brudd på ledning slik at den hele tiden byttet over, men nå er det et mønster at den slår på eko i nedoverbakker og High i oppover bakker. Men er usikker... noen som vet, eller har noen råd? Jeg liker egentlig å bruke motoren i de bratteste bakkene og få trødd litt på ellers, slik at det kan bli litt trening på turen også😊

  3. Hei! Vi har fått Disney+ og hadde planlagt å se Mulan i kveld. Vi er klar over at det koster ekstra for å se den, men vi finner ikke ut hvordan vi skal gjøre dette. Kommer bare til den norske siden når vi søker etter «DisneyPlus.com». Vil det si at vi kan få den via norsk IP-adresse? (Eller norsk bankkort?). Sitter i kø i livechat, men det er 134 min til det er vår tur. 
     

×
×
  • Opprett ny...