Gå til innhold

Eirzik

Medlemmer
  • Innlegg

    213
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eirzik

  1. Har en Desire HD, men dessverre er den øverste sideknappen ødelagt, noe som resulterer i at det er umulig å få opp igjen samtalevolumet på et anstendig nivå! Hvordan fikser jeg det!??!

     

    Jeg har samme problemet på min Desire HD. Har vært sånn siden den var ny omtrent. Innstaller VolumeControl som du finner gratis på market. Den løste problemet bra for meg iallefall.

  2. Hei!

     

    Har nettopp kjøpt HTC Incredible S og skal føre over data fra min Nokia6700.

    Når jeg skal synk. fra Nokiaen står det at HTCen ikke støtter det (det kommer opp i Nokia displayet).

    Er det noe jeg kan laste ned til HTCen som tillater at det blir overført fra Nokiaen til HTCen?

     

    (På nokiaen står det at jeg kan føre over kontakter, kalender, tekstmld., mms og notater.)

  3. Det var uten forskuddsleie ja, og når jeg ser nærmere etter så er det faktisk 3031,- inkl mva. i mnd jeg betaler. Og dette har ikke noe med at jeg ikke har råd til å kjøpe en ny bil, men jeg vil ikke ta verditapet på en ny bil, da må jeg skyte inn egenkapital ved kjøp og det gidder jeg heller ikke. Kjører heller safe og vet hva jeg har å forholde meg til hver mnd angående bilutgifter. Iflg. BMW forhandleren er over 50% av alle biler som blir registrert i Norge leasingbiler... syns det hørtes litt mye ut.. men men..

     

    Angående verditapet så er det større om jeg skulle kjøpt bilen ny, jeg får ca 250 000 igjen for denne bilen etter tre år, i tillegg kommer det ny modell senere i år så det vil føre til ytterligere fall i verdi på min bil.

     

    Om jeg hadde kjøpt brukt hadde det vært en HELT annen sak, men nå kjøper jeg nytt for å unngå overraskelser - som jeg har hatt mer enn nok av før.

  4. Ser det er mange bedrevitere her, jeg har i alle år kjøpt meg bil med finansiering gjennom feks. elcon og andre banker. Ved salg har jeg sjelden fått igjen noe på konto, i flere tilfeller har jeg måtte betale ned mer på lånet enn terminbeløpet for å klare å holde følge med verditapet. Noen ganger har det gått bedre, men for ola nordmann kan dette være en stor risikofaktor ved kjøp av bruktbil. I tillegg kommer jo reparasjoner som har ruinert meg de siste fem årene.

     

    Nå har jeg fått en god leasingavtale:

     

    60.000km

    3 år

    3250,- mnd inkl mva.

    BMW 116d M-Sport,Skinn,++

    Bilen koster rett under 400.000,- ny.

     

    Om du tar et billån på 400 000 over 5år betaler du 7845,- pr mnd hos elcon..Og knytter deg opp med gjeld på papiret. Ved leasing har du mye mer frihet som var nevnt i tråden tidligere..

     

    Meget forutsigbart, ingen overraskelser, du vet hva du får - og det er akkurat det jeg trenger nå. Skulle jeg kjøpt tilsvarende bil helt ny med full finansiering? Det hadde ikke vært lønnsomt, da er det å sammenligne me 2-3 år gammel bil og da er du på`n igjen mtp garantier osv.

     

    Leasing er et supert alternativ som flere burde benytte seg av. Dette er forøvrig noe ingen her inne kommer til å bli enige om, jeg er bare fornøyd med å endelig kjøre en ny bil uten å tenke på verditap som har vært mitt store problem ved bruktbilkjøp.

     

    TIPS: www.bilia.no har Ford Focus STV til 1999,- + mva med 60 000 km og 0,- i innskudd. Bra tilbud!

  5. Holder på å starte opp et selskap som skal drive med utleie av biler. I den

    sammenheng lurer jeg på om noen her vet litt mer om det.

     

    Vet dere hvor jeg får tak i dataprogrammer som er rettet mot bilutleie administrasjon?

    Og et kredittkortsystem for forskuddsbetaling etc! Har planer om å finne ut dette

    selv men tenkte jeg kunne høre her om noen vet litt om temaet.

     

    Er også intr. i å vite firma som er gode på leasingavtaler på bil..

     

    På forhånd takk:)

  6. Hei

     

    Det er jo en veldig kjedlig situasjon du er i. Barnevernet er jo noen du kan ta kontakt med for å hjelp om du sliter hjemme. Men ver obs på at det kan ende med at du i verste tilfelle "mister" foreldrene dine. Utplassering i fosterhjem er vel alternativer for barn som har det vansklig hjemme. Vet om flere som er fosterforeldre der barn har fått en ny sjanse og har det kjempebra - så det vil jeg tro er et godt alternativ. Ellers vil jeg anbefale deg om å oppsøke annen familie (slektninger etc)/ noen du stoler på eller har god kontakt med før du eventuelt kontakter barnevernet.

     

    Lykke til

  7. Bare ha is i magen folkens.. 2008 blir etterhvert en hard kamp på fastpris.. NetCom hiver seg snart på bølgen, samtidig som MTU kommer med fastpris på 2000 ringeminutter for rundt 299/ mnd...

    Jobber i NetCom så jeg får litt hint derifra!:)

     

    Forøvrig så har jo netcom allerede fastpris på bedrift. 249/mnd for 3000 ringeminutter det gir oss en ringepris på ca 9øre minuttet om du ringer for alt...! + aboet på 54,- mnd...

     

    Er ikke alltid lurt å hoppe på det første toget.. alle kommer med fastpris skal dere se.. se bare i sverige, der koster jo det ingenting å ringe! Tele 2 har vel abo helt ned i 19 øre min.

  8. Som topicen sier.. brodern skal ha seg ny bil, og budsjettet er relativt stramt..

     

    Kriterier:

     

    - Stasjonsvogn siden barn nr 3 er på vei

    - Det beste hadde vært en 6 eller 7 seter, men det kan gå med en stor 5 seter

    - Åpen for alle merker utenom chrysler

    - Ikke over 110 000..

    - Aircondition / Klima er et must...

     

    Tips? Har sett på Peugeot 406 og Opel Zafira... Vil gjerne ha flere forslag:)

  9. Har lest litt rundt på forumet her å fått mange gode tips på hvor jeg og madammen kan reise i sommer. Vi tenkte å finne oss ei strand i frankrike eller italia.. noen som har forslag til solfylte plasser? Tenkte å ta veien innom munchen etter å ha lest en overbevisende tråd her.. hehe..

     

    Men som sagt:

     

    de "beste" plassene i frankrike og nord italia med tanke på sol og litt strandliv:)

     

    Er også usikker på hvilken bil jeg skal bruke

     

    1. Mitsubishi Grandis DID 06`mod (2 seter) (fatterns)

    2. BMW 528iA 97` mod (min) :ph34r:

  10. Hvis lengden og kraften står vinkelrett på hverandre, blir Newtonmeter et mål for dreiemoment (kraft ganger arm).

     

    Når betegnelsen Nm brukes i fysikken eller i forbindelse med ingeniørvirksomhet, er det vanligvis i betydningen dreiemoment.

     

    Newtonmeter øker som regel i takt med hestekreftene på bilen.. i mitt tilfelle så har jeg 150hk @ 215nm når bilen er orginal

     

    etter chiptrim har jeg 196hk @ 326nm

     

    Dette resulterer i mye bedre trekkraft og aks! Bilen kunne også kjøres på mye lavere turtall på høyt gir..

×
×
  • Opprett ny...