Gå til innhold

frentix

Medlemmer
  • Innlegg

    361
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frentix

  1. Enig. General Sterk er rævva. Da liker jeg faktisk bedre General Onyx pga den sterkere aromaen. Men General ES er best smakmessig.

     

    Når det gjelder skruf , synes jeg Original Porsjon er den beste.

     

     

    Prøvde forresten Longhorn Long Cut Wintergreen i dag. Den eneste dip`en som kan måle seg med kodiak sin variant. Anbefales for de av dere som holder på med slikt ;)

  2. Long Cut snus ala Skoal etc. er ikke noen stor opplevelse akkurat. Det går fint an å pakke den som vanlig snus og stappe i overleppa, men den er ekstremt grov og du får fort sår om du bruker mye/ofte. Smaker stort sett enten tobakk eller en eller annen form for mint. Køl svart og du kan tydelig se tobakksblad strukturen i en del av bitene. Og til forskjell fra Snus (rett meg her om jeg tar feil) er Long Cut laget av stilker og store biter, mens snus er malte blader?

     

    Pleier bruke den i underleppa slik den er ment for. Det med sår og slikt er jeg enig med , du merker det etter en stund. Jeg pleier ha kanskje 2-3 bokser i året som en slags avkopling.

    Er så utrolig bra når du får den der intense sviende følelsen som man får når man ikke har brukt det på lang tid :)

    Men la meg legge til at det er et forferdelig søl når man bruker det, da man må ha spyttekopp ved siden av. Er med andre ord ikke noe for bussen til jobb f.eks.

    Ingen smak , hverken dip eller snus , kan måle seg med den amerikanske Wintergreen smaken, den er bare herlig.

    Konsistensen er omtrent som lett fuktig rulletobakk a la petterøes.Snakker da om long cut.

  3. Jeg har fått narkose en gang.Det var en mageoperasjon. Husker de ga meg noe saltløsning eller noe først (sånn pose som henger på stativ ved siden av meg). Fikk ingen tabletter eller noe som jeg husker.

     

    Deretter trillet de meg inn til operasjonssalen. Husker ikke noen maske eller noe , kun at de koplet ut saltløsningen og koplet inn noe annet i hullet som jeg hadde på høyre hånd. Så ba de meg telle til 10. Kom vel til 4 eller 5 før jeg var totalt slokna.

     

    Jeg våknet , En sykepleier spurte om jeg hadde det bra , så slokna jeg igjen. Tror de vekte meg 4-5 ganger den neste timen eller 2 før jeg var nogelunde våken. Deretter hjalp sykepleien meg til å reise meg opp slik at jeg kunne gå på do. De ga meg 2 paralgin forte så sendte de meg hjem.

     

    Jeg var utslått sikkert 2 døgn etterpå. Første natten sov jeg 20 timer. Vet ikke om alle reagerer sånn , men det var helt fint egentlig. Fikk også resept på flere sånne paralgin , men jeg hadde ikke behov for å ta mere , de neste dagene var helt smertefrie , untatt når jeg skulle le da. Da reiv set skikkelig i stingene.

×
×
  • Opprett ny...