Gå til innhold

pr0xZen

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pr0xZen

  1. De aller fleste som må gjøre ekstra tiltak grunnet sykdom eller annet som gjør dem del av særskilte risikogrupper, har fremdeles en god del fysisk kontakt med øvrig omverden, selv om evt. indirekte. Ingen kan 100% sikre seg.

    Å installere og bruke appen, er så klart frivillig. Men greit å ha i bakhodet, at uten den vil man være utelukket fra den største funksjonen og hensikten; å bli fanget opp og varslet om noen du har vært i nærkontakt med, tester positivt. Manuell smittesporing og varsling er selvfølgelig også operativt, men den er 100% avhengig av at den som tester positivt, selv husker samtlige dem har vært i nærkontakt med, i flere uker tilbake, til enhver tid. Og faktisk kan identifisere alle de personene, presist nok til at dem kan kontaktes direkte. Fordi glemmer man av en person, eller lar være å inkludere dem om man har vært sammen med noen eller et sted man "ikke burde ha vært' - kan det lede til ytterligere spredning, alvorlig sykdom og død.

    Med appen, gjøres store deler av dette for deg. Det vil selvfølgelig ikke fange opp absolutt alle, men hjelper oss veldig langt på vei. Og gjør så anonymt.

  2. En ganske sen respons, men kanskje til nytte for andre som skulle fare utenfor lignende situasjoner.

     

    Om du foreviser kvittering til Paygoo, kan du få utstedt erstatningskort mot et gebyr (125kr) trukket fra saldoen på erstatningskortet. Vil anta dét var hva som skjedde her. Så aldri send (bilde av) kvitteringa på slike upersonlige visa/Mastercard gavekort til noen, *spesielt* som viser at kortet er ladet med [sUM].

  3. Nei ærlig talt altså. 200+GB under vanlig moderne mobil databruk (slik han selv beskriver dét), er overhodet ikke urealistisk.

     

    La oss nå si at jeg tar toget ca en times tid, hver morgen og ettermiddag påvei til/fra jobb. Jeg streamer Netflix-innhold til en moderne modell av tablet eller telefon i det øvre sjiktet anno 2018. Enheten velger en god kvalitet på inneholdet, som matcher enhetens egenskaper.

     

    Der alene går det 10-11GB/timen. Så om jeg omså setter mobilen/tablet'en i flymodus til enhver tid jeg ikke er på toget - altså ikke bruker -noe som helst mer- i hele hverdagen, har jeg altså toppa grovt 200GB iløpet av månedens 2 første uker. Jeg er da forholdsvis garantert å bli sparka ut av abbonnentet av Chili.

     

    Hvordan i h****** kan noen mene at dette er misbruk av tjenestene, når det faller midt i smørøyet på deres egne beskrivelser av normal bruk?? Og for den saks skyld, frata og utestenge meg fra en tjeneste jeg har betalt for, på grunnlag av "mistanke om misbruk", uten å så mye som en epost ala "hei, vi ser du bruker tjenesten vår som beskrevet og reklamert, og har høyere forbruk enn snittet - kan du legitimere bruksmønsteret slik at vi kan utelukke misbruk?"

     

    Reklamerer man for fri bruk, må man levere fri bruk. Reklamerer man for 1000GB må man være forberedt på å kunne levere dét. Om den praktiske grensa dem er villige til å levere er ca 1/5-1/4 av grensa dem oppgir, før dem hiver kundene ut uten dialog - er det påtide å stille i retten.

     

    Sist jeg sjekket, var dette ordbokoppskrift på svindel. Klarer man ikke levere produkter man selger, endrer man avtalen, man lar ikke bare være å levere. Skulle ikke tro det var nødvendig å peke ut grunnleggende prinsipper for hvordan handel foregår, for en slik bedrift, men her er vi. Om Chili Mobil har tatt seg vann over hodet her, er DERES problem, ikke kundenes (så langt dem holder seg innenfor sin del av avtalen).

    • Liker 1
  4. Når det kommer til rent eller nær-rent kosmetiske endringer som utgjør betydelige forskjeller i brukeropplevelsen, håper jeg Google vurderer mulighetene for å kunne brukerstyre valg av dette (vs. mer "classic" grensesnitt). 3.parts launchere er flott å ha, men det hadde enda bedre med littegranne valgmuligheter på disse områdene i grunnleggende AOSP-versjoner også.

  5. [...]Shure presset til også lage og utvikle sine egne som selvsagt er av topp kvalitet og ingen tap av proff lyd.

    Selv om vi omså skviser ut hver dråpe av Bluetooth 4.2, eller 5 inkludert de ikke-obligatoriske utvidelsene, og tolererer betydelig merkbare forsinkelser - sitter vi alikevel igjen med en realistisk maksimal (!) båndbredde på ca 2 Mbps i en slik applikasjon. Det holder knapt til CD-kvalitet, noe som for mange (og definitivt hva vedrører "proff lyd") er for lengst lagt bak oss. Analog lydoverføring har ingen slik hard begrensning, og kan strekke seg så langt utstyret i bruk er kapabelt til.

    • Liker 1
  6. Hvorvidt kapasitetene som følger med BT5.0 vil ha nevneverdig innvirkning på slikt gjenstår å se. Men når det kommer til de fleste av tingene som artikkelen her påpeker, er det jo som (vagt) presisert, software- og evt. hardwarefunksjoner produsentene har "lagt over" Bluetooth-standarden. Eneste måten dette da konsekvent ville endret slikt er om nyere BT-standard fjernet støtte for funksjoner dette ekstralaget er avhengig av. Noe som er relativt lite sannsynlig gitt Bluetooths nokså rimelige tilbakekompabilitet, særskilt mot de nærmeste foregående versjoner.

  7. Når skal vi få en skikkelig test av hvordan telefonen er å bruke? Jeg bryr meg lite om hvor mye den tåler. Jeg kjøper da ikke en telefon til mangfoldige tusenlapper for så å kaste den veggemellom som en sprettball.

     

    De aller fleste tester av mobiltelefoner er vel mer av den natur du etterspør, inkludert for denne modellen. Men her legges også vekt på modellens hardførhet av produsenten, så noe brutalitetstesting må man regne med. Denne YouTube-kanalens tester har en ganske spesifikk og kjent signatur, så å oppsøke gården for å klage på at hanen galer er vel litt bortkastet energi.

     

    Det er meget mulig /du/ bryr deg lite om hvor mye mobilen tåler. Men for mange andre som undersøker en modell hvor /dem gjør et poeng av hardførheten/, er det temmelig naturlig å ønske litt innsikt i hva ligger i påstanden. Sett hvor mange telefoner en del folk går igjennom, andelen folk som går rundt med knust skjerm/skjermglass og hvor mye div. forsikringsordninger punger ut på mobiler -

    er det tydelig at det er temmelig mange uhelbredelige klumser og hissigpropper der ute. Som kunne nytt godt av en hardfør modell.

     

    Skjermen /kan/ faktisk ta permanent skade om glemt i solsteiken under "rette", realistiske forutsetninger, men glemmer du den liggende på grillen må man leve med risikoen.

  8. Det er et liite knippe her som er inne på noe som veldig fort glemmes, både av de vel Android-kyndige og den mer "gjennomsnitllige bruker" likt.

     

    1. Overgangen fra Marshmallow til Nougat innebærer temmelig massive endringer "under panseret". Noen nevnte er retur med en mer sømløs, og native OS-støtte for multitasking/multiwindow, samt "portable" apps (kunne kjøre apps uten installasjon), sømløse, løpende oppdateringer av Android, helt ny API etc mm. Det er mange "mindre" endringer kosmetisk, men pga TouchWiz er det liten vits å gå inn på dette.

     

    2. En clean flash av en ny Android-versjon er som oftest en grei affære å ha med å gjøre. Men majoriteten av brukerne blir ikke å gjøre noe clean flash, ikke "gjenopprette fabrikkoppsett" engang. Det forventes at en "dirty opgrade" skal fungere (relativt) sømløst.

     

    3. TouchWiz. Samsung har en av de mest ekstensivt modifiseringene av launcher og framework som er på mainstream-markedet. Samsung trenger derfor naturligvis en god del tid for at del 1, 2 og 3 skal klaffe og klaffe godt, sammen. Etter ryktet blei sverta med Note 7-affæren, tror jeg ikke Samsung ser seg råd til å rulle ut en buggy oppgradering av siste "flaggskip".

     

    4. Mange nasjoner, operatører osv - har forskjellige løsninger, protokoller og implementeringer for sine mobilnett og operatør-baserte tjenester som f.eks. VoLTE og VoWiFi. Der er det i veldig mange tilfeller, langt fra "one size fits all" for baseband-versjonen.

  9. Noen som kan gi en kort beskrivelse på dette? Snakk om å føle seg blank, dem har ikke akkurat gått inn for å gjøre dette enkelt. Denne lista med Devices, layer 2 devices, alle kombinasjoner og alt av oppsett her - nå går det i kryss.

    Om man så bare kunne fått den til å dele WAN IP til WAN porten eller en av ethernet-portene, så hadde man iallefall vært et steg på veien.

  10. Dette er en eldre tråd, men ettersom Forkurs for Ingeniør og maritime høyskolestudier er ganske aktuelt i disse dager, kan jeg fylle på litt for andre brukere.

    Forkursets pensum er omtrentlig tilsvarende det man ville hatt av krav, om fagene var tatt på fra gymnaset. Forkurs har eget pensum-materiale, men jeg er ikke sikker på om samtlige studiesteder benytter dette pr dags dato. Undervisningen og derav arbeidskravene i norsk, engelsk og Teknologi & Samfunn - er betraktelig mer fokusert på de områdene man har større sannsynlighet for å benytte, som ingeniør(student). Litt analyse er det i Norsk og Tek&Samfunn, men det har mye større fokus på sakprosa, argumentasjon og rapporter/formelle skriv - enn lyrisk og episk diktning. Særemne blir det nok alikevel.

     

    Avhengig om hvordan man står stelt med karakterer og kvalifiserende fag fra før av, må dette med fullt forkurs eller fritak i ett eller flere fag - være en individuell vurdering. Husk at forkurs-kvoten KUN gjelder for studenter med fullt forkurs. I Matematikk og Fysikk er det såpass mange arbeidskrav, at der er det et gjerne lite slingringsmonn. I de resterende fagene, må samtlige arbeidskrav være godkjente for å komme opp til eksamen. Kjemi-biten i ordinært forkurs er blitt kraftig redusert. Husk dette hvis du vurderer studie med kjemi-krav - da må kanskje dette tas som tilleggsfag (/privatist).

     

    Forskjellige studiesteder kan ha forskjellige "opplegg", men ved HiST er det nå KUN karakteren ved avgangseksamen som teller. IKKE bruk dette til å hvile på lauvbær i løpet av studieåret. Som nevnt over, et gitt antall / samtlige arbeidskrav, må være bestått for å få ta eksamen. Arbeidskravene er lagt opp for å være pedagogisk lærerike, og gi deg en god pekepinn om hvor du ligger i terrenget. En del av disse vil du ha anledning til å korrigere, om du skulle få "ikke godkjent" - det er derfor viktig at du møter / leverer samtlige arbeidskrav - selv om det ikke holder til godkjenning. Det vil være ett oppsummerende arbeidskrav kort tid før eksamen (pr.fag), for de som mangler ett. Dette vil dekke hele studieårets pensum.

    Fullt forkurs innebærer et enormt pensum på kort tid. Man må være klar for å gi 110%, 120% av dette året. Progresjonen er såpass høy at det er lite rom for å "falle av", og ta seg inn igjen. Om det skjer - fokuser på hva som skjer "nå" i undervisningen, prøv å raskt jobbe deg inn litt, og så event. gå tilbake å få med deg det du mistet. Ettersom hele pensumet skal gjennomføres i samme studieår, er forkursets eget studie-materiell lagt opp etter emner først, foran "moduler" / vanskelighetsgrader. Man jobber seg gjerne fra A til Å med f.eks. algebra, før man går videre til neste emne. På grunn av dette, er det viktig å henge med - for det er lite tid til å beske gamle emner. Normen for Matematikk er gjerne 1 til 2 delkapitler pr dag, ved fullt forkurs. Repetisjon og mengdetrening er det fint lite tid til - så dette MÅ du gjøre, og på egen hånd. Regn med minimum undervisning 08-16, leksearbeid 3-4 timer daglig (snitt, inkludert repetisjon). Regn også med å være temmelig utmattet når "skoledagen er omme".

    Pass på å komme inn i en "nazi" rutine tidlig, og finn eller etabler en studiegruppe raskt. Fritid og alt annet, må komme etter prioriteringsrekkefølgen: Studie, Mat, Søvn, Det er ikke alltid ideelt med "kun epler av samme sort" - men pass på at alle i gruppa er deltagende og aktive - og hjelpa går alle veier.

     

    Prøv å sette av tid til noe helt uten relasjon til studiene, men fleksibelt mht timing. Uten noe utenfor studiet, blir man fort utbrent og ****** møkka lei. Og når dette skjer - være forberedt på det, og legg en "kriseplan" for hvordan å håndtere slikt.

    Pr våren 2014, er det i Matematikk og Fysikk, ca 25-30% stryk på eksamen. Brorparten av disse har stått på i løpet av året. Ha dette i bakhodet før man tar seg "ferie" i studietida, eller bare "chiller" en stund. Når eksamenstida kommer - husk at kropp og sinn må være med for både å konsumere og presentere læren. Kjenn dine begrensninger, og hvil godt like før eksamen. Det hjelper fint lite om alt er pugget og lært, om man er helt utmattet og utslitt imellom ørene når man sitter og tar eksamen. Eksamen er gjerne lagt opp slik at man må prioritere og disponere tiden riktig. Ofte blir det ikke tid til å gjøre alt helt og fullt ut som man bør. Man må derfor legge seg opp en prioritering, etter hva som teller hvor mye, hva en er sterk på og hvor tidskrevende oppgavene er.

    Husk all utregning og figurer! Man kan ofte hente en god del poeng på fullstendig og tydelig utregning, selv om svaret ble feil - om man viser at man har har forstått emnet og kan prosessen.

  11. Klarte fint å bli belastet 200kr gjennom en pop-up i Chrome (ingen klikk - rakk ikke se hva som stod på skjermen engang før "hvitteringsmelding" tikket inn) - Dette på vel oppdatert og stock Galaxy S4. Operatøren ordnet opp - men poenget er at man er langt fra trygg bare man styrer unna non-Play og/eller root-apper. Det viktigste verktøyet man har er sunn fornuft.

     

    Android burde se sterkt på å få åpnet for flere "tilgangs-kategorier". De fleste utviklere vil ikke ha tilgang til alt mulig som ikke trengs, dette åpner for svakheter i apper - og er dårlig business, spesielt for apper hvor sikkerhet og tillit er nøkkelord. Dem kunne også fått mulighet for pop-up bekreftelser når f.eks. browsere og andre apper ønsker tilgang til SMS, uavhengig av tillatelser gitt ved installasjon - iallefall ved første forespørsel.

  12. Nå er benchmarks ganske så "syntetiske", men de gir deg gjerne en viss indikasjon - iallefall over et flertall like tester, på samme eller "identiske" enheter.

     

    Selv har jeg nettopp fått oppdateringen. Etter å ha lastet ned Antutu og Antutu's "anti-juks variant" pånytt og kjørt et knippe tester, er reaultatet omtrent slik; etter oppgraderingen fra 4.3 til 4.4.2, er score i "originale" Antutu like som før (~29.000), altså denne "juksinga" er absolutt ennå i effekt. Testene med Antutus "anti-juks" variant viser i snitt et fall fra ~25.000 til ~19.500.

     

    Dette indikerer at den faktiske ytelse under ordinær bruk, spill etc - har falt dramatisk (20%) - noe som merkes og synes tydelig i ordinært bruk - ikke bare i benchmarks.

     

    Dette - er jævli skuffende.

    • Liker 1
  13. Komtroll av android har lenge fungert uten touchscreen, og med tastatur og mus / airmouse eller lignende. Ikke uten grunn at asiatisk marked flommer over av "android sticks" - fullverdige android-enheter med hardware forbi top-tablets - pakket rett i hdmi-porten. Enkelte smart-tv'er har blitt ganske fleksible over tiden - men det kan fint lite sammenlignes med fullblods root'a android.

     

    Interface-løsningene er der, selv om (forsåelig nok) det er litt kjipt, forvirrente og alt det der - å operere et slikt "medie aparat" med noe annet en fingeravtrykk.

     

    Android er jo en sandkasse i seg selv - ser ikke hvorfor det ikke utbres flere standardiserte lsninger for å ha android i samspil med "alle" eksisterende plattfomer som kan drive grunnsteinene.

  14. Eldgammelt konsept blant modderne, men flott at Lian Li prøver seg på dette. Forhåpentligvis har dem planer om ekspansjonsmoduler i form av mer overflate, skuffer etc. - kansje en sandwich-overflate (glass+akryl/polykarbonat f.eks)

     

    Her er klart endel forbedringspotensiale, men det er også "1.generasjon" for Lian Li. Har vært med på lignende bygg før, og det er en ganske klar problematikk - å få god (og spesielt stille, som er uhyre viktig her) kjøling - om "kabinettet" blir for tynt - og derav langt og bredt. Man kan ikke heve høyden altfor mye heller - og elektrisk justerbart understell er sviiiindyrt.

     

    Har troen på dette konseptet, men kommer nok ikke til å kjøpe /denne/ modellen selv.

  15.  

    Hva skal man egentlig med en slik oppløsning på en slik skjerm? På min Note 3 er det full HD, men jeg ser ikke helt den store forskjellen på Note en sin "HD ready" oppløsning og full HD på note 3.

    På S5 vil det bli noe tilsvarende 4k oppløsning?

    Begynner å bli litt for mye fokus på pixler nå, de kan heller fokusere enda mere på batteri kapasitet

     

    Tror du må se litt nøyere etter. Stor forskjell i bildekvalitet på Note vs Note 3 bildet, mye grunnet oppløsningen :). Jobb PC har WQHD oppløsning på 15.7" skjerm, dpi skalert i w8. Myyye bedre skarphet enn gamle jobb PC i fullhd.

    Dette tror jeg ikke ble helt gjennomtenkt.

    Om man tar skjermstørrelse, oppløsning og spesielt typisk avstand mellom øynene og skjermen i betrakting - skjønner man fort at disse to eksemplene lar seg ikke sammenligne på reelt vis.

    Klart du kan merke stor forskjell på bildekvalitet på mobilskjermen - men det andre faktorer enn pixel-antall som står for dette. Du må antagelig teipe Note'n til panna for å se reell forskjell (mht oppløsning) mellom "HD" og "WQHD".

     

    Utviklingen på mobil/fablet displaypaneler begynner, oppløsingsmessig, å komme langt forbi hva det vanlige øyet kan se under ordinær bruk. MEN! Det kommer mye annet flott teknologi fram underveis, så dem må bare kjøre på! :)

     

    Batterier kommer. Teknologien er der, men trenger finpuss. Det går ennå i Litium-base, og da er det lite rom for feilmargin.

  16. Har allerede pløyet pånytt igjennom både Max Payne og Fall of Max Payne. Tror mine forventninger og håp for denne filmen er WAY beyond hva hollywood kan klare å lire ut av seg selv på sitt beste. Jeg vil sitte med sinne, frustrasjon og angst igjennom filmen pga underholdningen, ikke pga dem herpa et kunstykke.

     

    Edward Norton som Max, og Monica Bellucci som Mona Sax. Hadde vært knall tror jeg.

  17. Noen ivrige hender har klikket villt på det meste av tilbud, "du er besøkende nr 100000000", msn spam-linker etc... så laptopen er litt suppete, og strør spam via MSN rundt til andre brukere. Trenger et kyndig hode til å se igjennom loggene.

     

    MBAM-logg

    Denne virker nokså ren

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    Malwarebytes' Anti-Malware 1.26

    Database versjon: 1122

    Windows 5.1.2600 Service Pack 3

     

    07.09.2008 16:41:54

    mbam-log-2008-09-07 (16-41-54).txt

     

    Skanntype: Rask Skann

    Objekter skannet: 40572

    Tid tilbakelagt: 2 minute(s), 35 second(s)

     

    Minneprosesser infisert: 0

    Minnemoduler infisert: 0

    Registernøkler infisert: 0

    Registerverdier infisert: 0

    Registerfiler infisert: 0

    Mapper infisert: 0

    Filer infisert: 0

     

    Minneprosesser infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Minnemoduler infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Registernøkler infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Registerverdier infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Registerfiler infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Mapper infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Filer infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

     

    ComboFix-logg

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    ComboFix 08-09-05.03 - Vero 2008-09-07 16:43:43.1 - NTFSx86

    Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.3.1252.1.1044.18.668 [GMT 2:00]

    Running from: C:\Viktige filer\Rens\ComboFix.exe

    * Created a new restore point

     

    WARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED !!

    .

     

    ((((((((((((((((((((((((( Files Created from 2008-08-07 to 2008-09-07 )))))))))))))))))))))))))))))))

    .

     

    2008-09-07 16:38 . 2008-09-07 16:38 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Malwarebytes' Anti-Malware

    2008-09-07 16:38 . 2008-09-07 16:38 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata\Malwarebytes

    2008-09-07 16:38 . 2008-09-07 16:38 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\Malwarebytes

    2008-09-07 16:38 . 2008-09-02 00:16 38,528 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\mbamswissarmy.sys

    2008-09-07 16:38 . 2008-09-02 00:16 17,200 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\mbam.sys

    2008-09-07 16:35 . 2008-09-07 16:42 <DIR> dr-h----- C:\Documents and Settings\Vero\Siste

    2008-09-05 16:15 . 2008-09-05 16:15 317,505 --a------ C:\Signert_Reisekonto avtale for v_05_09_08_1615.sdo

    2008-09-05 08:20 . 2008-09-05 08:20 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata\InterVideo

    2008-08-28 13:38 . 2008-08-28 13:38 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata\Clue

    2008-08-28 13:38 . 2008-08-29 15:47 <DIR> d-------- C:\Clue

    2008-08-19 00:06 . 2008-08-19 00:06 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata\vlc

    2008-08-18 23:57 . 2008-08-18 23:57 <DIR> d-------- C:\Programfiler\VideoLAN

    2008-08-18 23:55 . 2008-09-07 16:29 <DIR> d-------- C:\Viktige filer

    2008-08-18 11:37 . 2008-04-16 05:00 221,184 --a------ C:\WINDOWS\system32\wmpns.dll

    2008-08-17 21:34 . 2008-08-17 21:36 <DIR> d-------- C:\Bilder

    2008-08-17 11:13 . 2008-08-17 11:13 <DIR> d-------- C:\WINDOWS\Sun

    2008-08-17 11:13 . 2008-08-17 17:35 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Google

    2008-08-17 11:13 . 2008-06-10 02:32 73,728 --a------ C:\WINDOWS\system32\javacpl.cpl

    2008-08-17 11:12 . 2008-08-17 11:12 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Java

    2008-08-17 11:11 . 2008-08-17 11:11 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Fellesfiler\Java

    2008-08-15 11:56 . 2008-07-18 22:07 270,880 --a------ C:\WINDOWS\system32\mucltui.dll

    2008-08-15 11:56 . 2008-07-18 22:07 210,976 --a------ C:\WINDOWS\system32\muweb.dll

    2008-08-15 11:56 . 2008-07-18 22:07 29,728 --a------ C:\WINDOWS\system32\mucltui.dll.mui

    2008-08-14 11:27 . 2008-08-14 11:27 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Winamp Toolbar

    2008-08-14 11:27 . 2008-08-14 11:27 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Winamp Remote

    2008-08-14 11:27 . 2008-08-14 11:27 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\Winamp Toolbar

    2008-08-14 11:27 . 2008-08-14 11:28 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\OrbNetworks

    2008-08-14 11:24 . 2008-08-14 11:27 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Winamp

    2008-08-14 11:24 . 2008-08-14 11:31 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata\Winamp

    2008-08-14 11:21 . 2008-08-14 11:21 <DIR> d-------- C:\Programfiler\uTorrent

    2008-08-14 11:21 . 2008-09-06 20:33 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata\uTorrent

    2008-08-14 09:12 . 2008-06-14 19:36 272,256 --------- C:\WINDOWS\system32\drivers\bthport.sys

    2008-08-14 09:12 . 2008-06-14 19:36 272,256 -----c--- C:\WINDOWS\system32\dllcache\bthport.sys

    2008-08-14 08:58 . 2008-09-02 19:48 <DIR> d--h----- C:\WINDOWS\$hf_mig$

    2008-08-14 08:58 . 2006-09-06 17:43 22,752 --a------ C:\WINDOWS\system32\spupdsvc.exe

    2008-08-14 06:26 . 2008-08-14 06:26 <DIR> d--hs---- C:\Documents and Settings\Vero\UserData

    2008-08-14 01:44 . 2008-08-14 01:44 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata\Yahoo!

    2008-08-14 01:35 . 2001-10-06 13:36 12,160 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\mouhid.sys

    2008-08-14 01:35 . 2001-10-06 13:36 12,160 --a--c--- C:\WINDOWS\system32\dllcache\mouhid.sys

    2008-08-14 01:35 . 2008-04-16 05:00 10,368 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\hidusb.sys

    2008-08-14 01:35 . 2008-04-16 05:00 10,368 --a--c--- C:\WINDOWS\system32\dllcache\hidusb.sys

    2008-08-14 01:31 . 2007-04-13 11:51 321,024 --a------ C:\WINDOWS\system32\ERUpdateHidden.EXE

    2008-08-14 01:31 . 2006-03-23 12:02 258,048 --a------ C:\WINDOWS\system32\Uninstall_eRecovery.exe

    2008-08-14 01:31 . 2006-03-30 13:06 258,048 --a------ C:\WINDOWS\system32\CheckD2DSystem.exe

    2008-08-14 01:31 . 2004-11-03 09:06 159,744 --a------ C:\WINDOWS\system32\CloseProcessWindow.dll

    2008-08-14 01:31 . 2005-12-09 09:12 16,384 --a------ C:\WINDOWS\system32\ClearEvent.exe

    2008-08-14 01:31 . 2006-03-23 21:55 730 --a------ C:\WINDOWS\system32\setup.iss

    2008-08-14 01:30 . 2008-08-14 01:30 <DIR> d-------- C:\WINDOWS\JMCR_DIR

    2008-08-14 01:30 . 2008-08-14 01:31 <DIR> d-------- C:\Acer

    2008-08-14 01:30 . 2008-05-14 12:53 110,080 --a------ C:\WINDOWS\system32\JmCrIcon.dll

    2008-08-14 01:30 . 2008-07-08 03:16 96,856 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\jmcr.sys

    2008-08-14 01:30 . 2008-08-14 01:30 124 --a------ C:\WINDOWS\xUninstall.bat

    2008-08-14 01:28 . 2008-08-14 01:28 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Fellesfiler\CrystalEye

    2008-08-14 01:28 . 2007-04-20 06:30 222,382 --a------ C:\WINDOWS\Acer Crystal Eye webcam.ico

    2008-08-14 01:27 . 2008-09-07 16:33 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Yahoo!

    2008-08-14 01:26 . 2008-08-14 11:21 <DIR> dr------- C:\Documents and Settings\Vero\Start-meny

    2008-08-14 01:26 . 2008-07-17 00:30 <DIR> d--h----- C:\Documents and Settings\Vero\Skrivere

    2008-08-14 01:26 . 2008-09-07 16:37 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Skrivebord

    2008-08-14 01:26 . 2008-08-14 10:08 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata\InstallShield

    2008-08-14 01:26 . 2008-09-07 16:38 <DIR> dr-h----- C:\Documents and Settings\Vero\Programdata

    2008-08-14 01:26 . 2008-09-04 17:59 <DIR> dr------- C:\Documents and Settings\Vero\Mine dokumenter

    2008-08-14 01:26 . 2008-08-14 10:08 <DIR> d--h----- C:\Documents and Settings\Vero\Maler

    2008-08-14 01:26 . 2008-09-07 16:45 <DIR> d--h----- C:\Documents and Settings\Vero\Lokale innstillinger

    2008-08-14 01:26 . 2008-09-01 15:54 <DIR> dr------- C:\Documents and Settings\Vero\Favoritter

    2008-08-14 01:26 . 2008-09-01 17:49 <DIR> d--h----- C:\Documents and Settings\Vero\AndrMask

    2008-08-14 01:25 . 2008-09-07 16:35 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero

    2008-08-14 01:25 . 2008-04-14 09:23 16,384 --a------ C:\WINDOWS\system32\ipsink.ax

    2008-08-14 01:25 . 2008-04-16 05:00 15,232 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\StreamIP.sys

    2008-08-14 01:25 . 2008-04-16 05:00 11,136 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\SLIP.sys

    2008-08-14 01:25 . 2008-04-13 11:46 10,880 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\NdisIP.sys

    2008-08-14 01:25 . 2008-04-13 11:39 5,504 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\MSTEE.sys

    2008-08-14 01:24 . 2008-04-13 11:46 85,248 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\NABTSFEC.sys

    2008-08-14 01:24 . 2008-04-13 11:46 19,200 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\WSTCODEC.SYS

    2008-08-14 01:24 . 2008-04-13 11:46 17,024 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\CCDECODE.sys

    2008-08-14 01:15 . 2008-08-14 01:15 <DIR> d-------- C:\WINDOWS\WebCam

    2008-08-14 01:15 . 2008-04-14 09:23 91,648 --a------ C:\WINDOWS\kswdmcap.ax

    2008-08-14 01:15 . 2008-04-14 09:23 61,952 --a------ C:\WINDOWS\kstvtune.ax

    2008-08-14 01:15 . 2008-04-14 09:22 53,760 --a------ C:\WINDOWS\vfwwdm32.dll

    2008-08-14 01:15 . 2008-04-14 09:23 43,008 --a------ C:\WINDOWS\ksxbar.ax

    2008-08-14 01:15 . 2008-04-14 09:23 28,672 --a------ C:\WINDOWS\vidcap.ax

    2008-08-14 01:15 . 2008-08-14 01:15 8,192 --a------ C:\WINDOWS\REGLOCS.OLD

    2008-08-13 19:58 . 2008-08-13 19:58 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Vero\Contacts

    2008-08-13 19:53 . 2008-08-13 19:56 <DIR> d--hsc--- C:\Programfiler\Fellesfiler\WindowsLiveInstaller

    2008-08-13 19:52 . 2008-08-13 19:57 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Windows Live

    2008-08-13 19:52 . 2008-08-13 19:52 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\WLInstaller

    2008-08-13 19:47 . 2008-08-13 19:47 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\NetworkService\Start-meny

     

    .

    (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Report ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    .

    2008-08-31 22:04 --------- d-----w C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\McAfee

    2008-08-31 22:01 --------- d-----w C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\SiteAdvisor

    2008-08-31 21:58 --------- d--h--w C:\Programfiler\InstallShield Installation Information

    2008-08-28 16:27 --------- d-----w C:\Programfiler\Fellesfiler\Adobe

    2008-08-14 08:10 --------- d-----w C:\Programfiler\Synaptics

    2008-08-14 08:10 --------- d-----w C:\Programfiler\Realtek

    2008-08-14 08:10 --------- d-----w C:\Programfiler\Microsoft.NET

    2008-08-14 08:10 --------- d-----w C:\Programfiler\Microsoft Works

    2008-08-14 08:10 --------- d-----w C:\Programfiler\microsoft frontpage

    2008-08-14 08:09 --------- d-----w C:\Programfiler\InterVideo

    2008-08-14 08:09 --------- d-----w C:\Programfiler\Intel

    2008-08-14 08:09 --------- d-----w C:\Programfiler\Fellesfiler\Tjenester

    2008-08-14 08:09 --------- d-----w C:\Programfiler\Fellesfiler\InterVideo

    2008-08-14 08:09 --------- d-----w C:\Programfiler\Fellesfiler\InstallShield

    2008-08-14 08:09 --------- d-----w C:\Programfiler\Elektroniske tjenester

    2008-08-14 08:09 --------- d-----w C:\Programfiler\Atheros

    2008-08-14 08:09 --------- d-----w C:\Programfiler\Activation Assistant for the 2007 Microsoft Office suites

    2008-08-14 08:08 --------- d-----w C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\Atheros

    2008-08-14 08:08 --------- d-----w C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\{174892B1-CBE7-44F5-86FF-AB555EFD73A3}

    2008-08-14 07:33 --------- d-----w C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\Microsoft Help

    2008-07-18 20:10 94,920 ----a-w C:\WINDOWS\system32\cdm.dll

    2008-07-18 20:10 53,448 ----a-w C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe

    2008-07-18 20:10 45,768 ----a-w C:\WINDOWS\system32\wups2.dll

    2008-07-18 20:10 36,552 ----a-w C:\WINDOWS\system32\wups.dll

    2008-07-18 20:09 563,912 ----a-w C:\WINDOWS\system32\wuapi.dll

    2008-07-18 20:09 325,832 ----a-w C:\WINDOWS\system32\wucltui.dll

    2008-07-18 20:09 205,000 ----a-w C:\WINDOWS\system32\wuweb.dll

    2008-07-18 20:09 1,811,656 ----a-w C:\WINDOWS\system32\wuaueng.dll

    2008-07-16 20:48 315,392 ----a-w C:\WINDOWS\HideWin.exe

    2008-07-07 20:29 253,952 ----a-w C:\WINDOWS\system32\es.dll

    2008-06-24 16:46 74,240 ----a-w C:\WINDOWS\system32\mscms.dll

    2008-06-23 16:57 826,368 ----a-w C:\WINDOWS\system32\wininet.dll

    2008-06-20 17:49 246,784 ----a-w C:\WINDOWS\system32\mswsock.dll

    .

     

    ((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Loading Points ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    .

    .

    *Note* empty entries & legit default entries are not shown

    REGEDIT4

     

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks]

    "{57BCA5FA-5DBB-45a2-B558-1755C3F6253B}"= "C:\Programfiler\Winamp Toolbar\winamptb.dll" [2008-07-16 1266992]

     

    [HKEY_CLASSES_ROOT\clsid\{57bca5fa-5dbb-45a2-b558-1755c3f6253b}]

    [HKEY_CLASSES_ROOT\WINAMPTB.AOLTBSearch.1]

    [HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\{538CD77C-BFDD-49b0-9562-77419CAB89D1}]

    [HKEY_CLASSES_ROOT\WINAMPTB.AOLTBSearch]

     

    [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

    "CTFMON.EXE"="C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe" [2008-04-16 15360]

    "MsnMsgr"="C:\Programfiler\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" [2007-10-18 5724184]

    "Orb"="C:\Programfiler\Winamp Remote\bin\OrbTray.exe" [2008-04-01 507904]

    "swg"="C:\Programfiler\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe" [2008-08-17 171448]

     

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

    "LaunchApp"="Alaunch" [X]

    "IgfxTray"="C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe" [2008-02-28 141848]

    "HotKeysCmds"="C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe" [2008-02-28 166424]

    "Persistence"="C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe" [2008-02-28 137752]

    "AzMixerSel"="C:\Programfiler\Realtek\Audio\InstallShield\AzMixerSel.exe" [2006-07-17 53248]

    "SynTPEnh"="C:\Programfiler\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe" [2008-04-25 1044480]

    "IMJPMIG8.1"="C:\WINDOWS\IME\imjp8_1\IMJPMIG.EXE" [2008-04-16 208952]

    "MSPY2002"="C:\WINDOWS\system32\IME\PINTLGNT\ImScInst.exe" [2008-04-16 59392]

    "PHIME2002ASync"="C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE" [2008-04-16 455168]

    "PHIME2002A"="C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE" [2008-04-16 455168]

    "WarReg_PopUp"="C:\Acer\WR_PopUp\WarReg_PopUp.exe" [2007-02-20 61440]

    "eRecoveryService"="C:\Acer\Empowering Technology\eRecovery\eRAgent.exe" [2008-05-22 425984]

    "WinampAgent"="C:\Programfiler\Winamp\winampa.exe" [2008-08-04 36352]

    "SunJavaUpdateSched"="C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_07\bin\jusched.exe" [2008-06-10 144784]

    "Adobe Reader Speed Launcher"="C:\Programfiler\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" [2008-01-11 39792]

    "RTHDCPL"="RTHDCPL.EXE" [2008-05-16 C:\WINDOWS\RTHDCPL.exe]

     

    [HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

    "CTFMON.EXE"="C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE" [2008-04-16 15360]

     

    C:\Documents and Settings\All Users\Start-meny\Programmer\Oppstart\

    InterVideo WinCinema Manager.lnk - C:\Programfiler\InterVideo\Common\Bin\WinCinemaMgr.exe [2008-06-04 114688]

     

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\security center]

    "AntiVirusOverride"=dword:00000001

     

    [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\AuthorizedApplications\List]

    "%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe"=

    "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"=

    "C:\\Programfiler\\Microsoft Office\\Office12\\ONENOTE.EXE"=

    "C:\\Programfiler\\Windows Live\\Messenger\\msnmsgr.exe"=

    "C:\\Programfiler\\Windows Live\\Messenger\\livecall.exe"=

    "C:\\Programfiler\\uTorrent\\uTorrent.exe"=

    "C:\\Programfiler\\Winamp Remote\\bin\\Orb.exe"=

    "C:\\Programfiler\\Winamp Remote\\bin\\OrbTray.exe"=

    "C:\\Programfiler\\Winamp Remote\\bin\\OrbStreamerClient.exe"=

     

    R3 int15.sys;int15.sys;C:\Acer\Empowering Technology\eRecovery\int15.sys [2005-01-13 69632]

    R3 M3000Srv;Acer Crystal Eye webcam Driver;C:\WINDOWS\system32\Drivers\M3000KNT.sys [2008-05-05 254976]

    S3 JMCR;JMCR;C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\jmcr.sys [2008-07-08 96856]

     

    *Newly Created Service* - PROCEXP90

    .

    - - - - ORPHANS REMOVED - - - -

     

    HKLM-Run-M3000Mnt - M3000Rmv.dll

     

     

    .

    ------- Supplementary Scan -------

    .

    R0 -: HKCU-Main,Start Page = hxxp://www.google.no/

    R0 -: HKCU-Main,SearchMigratedDefaultURL = hxxp://www.google.com/search?q={searchTerms}&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US&ie=utf8&oe=utf8

    R1 -: HKCU-Internet Connection Wizard,ShellNext = hxxp://no.intl.acer.yahoo.com/

    R1 -: HKCU-SearchURL,(Default) = hxxp://www.google.com/search?q=%s

    O8 -: &Winamp Search - C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\Winamp Toolbar\ieToolbar\resources\en-US\local\search.html

    O8 -: E&ksporter til Microsoft Excel - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000

    .

     

    **************************************************************************

     

    catchme 0.3.1361 W2K/XP/Vista - rootkit/stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net

    Rootkit scan 2008-09-07 16:45:16

    Windows 5.1.2600 Service Pack 3 NTFS

     

    scanning hidden processes ...

     

    scanning hidden autostart entries ...

     

    scanning hidden files ...

     

     

    C:\DOCUME~1\Vero\LOKALE~1\Temp\RGI1F.tmp

     

    scan completed successfully

    hidden files: 1

     

    **************************************************************************

    .

    Completion time: 2008-09-07 16:46:21

    ComboFix-quarantined-files.txt 2008-09-07 14:46:17

     

    Pre-Run: 89,894,883,328 byte ledig

    Post-Run: 89,886,007,296 byte ledig

     

    213 --- E O F --- 2008-09-02 17:48:38

     

     

    Hijackthis-logg

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

    Scan saved at 16:47:41, on 07.09.2008

    Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)

    MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16705)

    Boot mode: Normal

     

    Running processes:

    C:\WINDOWS\System32\smss.exe

    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

    C:\WINDOWS\system32\services.exe

    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

    C:\Programfiler\Fellesfiler\InterVideo\RegMgr\iviRegMgr.exe

    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe

    C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe

    C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe

    C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE

    C:\WINDOWS\system32\igfxsrvc.exe

    C:\Programfiler\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe

    C:\Programfiler\Winamp\winampa.exe

    C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_07\bin\jusched.exe

    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

    C:\Programfiler\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe

    C:\Programfiler\InterVideo\Common\Bin\WinCinemaMgr.exe

    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

    C:\Programfiler\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe

    C:\WINDOWS\explorer.exe

    C:\Documents and Settings\Vero\Skrivebord\No touchy touchy\test2.exe

     

    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.no/

    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://no.intl.acer.yahoo.com/

    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Koblinger

    R3 - URLSearchHook: Winamp Search Class - {57BCA5FA-5DBB-45a2-B558-1755C3F6253B} - C:\Programfiler\Winamp Toolbar\winamptb.dll

    R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Programfiler\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll

    O2 - BHO: Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670} - C:\Programfiler\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll

    O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll

    O2 - BHO: Winamp Toolbar Loader - {25CEE8EC-5730-41bc-8B58-22DDC8AB8C20} - C:\Programfiler\Winamp Toolbar\winamptb.dll

    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll

    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)

    O2 - BHO: Påloggingshjelp for Windows Live - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Programfiler\Fellesfiler\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll

    O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\programfiler\google\googletoolbar2.dll

    O3 - Toolbar: (no name) - {0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0} - (no file)

    O3 - Toolbar: Winamp Toolbar - {EBF2BA02-9094-4c5a-858B-BB198F3D8DE2} - C:\Programfiler\Winamp Toolbar\winamptb.dll

    O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\programfiler\google\googletoolbar2.dll

    O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Programfiler\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll

    O4 - HKLM\..\Run: [LaunchApp] Alaunch

    O4 - HKLM\..\Run: [igfxTray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [Persistence] C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE

    O4 - HKLM\..\Run: [AzMixerSel] C:\Programfiler\Realtek\Audio\InstallShield\AzMixerSel.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [synTPEnh] C:\Programfiler\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [iMJPMIG8.1] "C:\WINDOWS\IME\imjp8_1\IMJPMIG.EXE" /Spoil /RemAdvDef /Migration32

    O4 - HKLM\..\Run: [MSPY2002] C:\WINDOWS\system32\IME\PINTLGNT\ImScInst.exe /SYNC

    O4 - HKLM\..\Run: [PHIME2002ASync] C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /SYNC

    O4 - HKLM\..\Run: [PHIME2002A] C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /IMEName

    O4 - HKLM\..\Run: [WarReg_PopUp] C:\Acer\WR_PopUp\WarReg_PopUp.exe /idle

    O4 - HKLM\..\Run: [eRecoveryService] C:\Acer\Empowering Technology\eRecovery\eRAgent.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Programfiler\Winamp\winampa.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_07\bin\jusched.exe"

    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Programfiler\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"

    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

    O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Programfiler\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background

    O4 - HKCU\..\Run: [Orb] "C:\Programfiler\Winamp Remote\bin\OrbTray.exe" /background

    O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Programfiler\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe

    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOKAL TJENESTE')

    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETTVERKSTJENESTE')

    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

    O4 - Global Startup: InterVideo WinCinema Manager.lnk = C:\Programfiler\InterVideo\Common\Bin\WinCinemaMgr.exe

    O8 - Extra context menu item: &Winamp Search - C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\Winamp Toolbar\ieToolbar\resources\en-US\local\search.html

    O8 - Extra context menu item: E&ksporter til Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000

    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll

    O9 - Extra button: Send til OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: S&end til OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll

    O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL

    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Programfiler\Messenger\msmsgs.exe

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Programfiler\Messenger\msmsgs.exe

    O16 - DPF: {0CCA191D-13A6-4E29-B746-314DEE697D83} (Facebook Photo Uploader 5) - http://upload.facebook.com/controls/Facebo...toUploader5.cab

    O16 - DPF: {30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab} (YInstStarter Class) - C:\Programfiler\Yahoo!\Common\yinsthelper.dll

    O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Programfiler\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe

    O23 - Service: IviRegMgr - InterVideo - C:\Programfiler\Fellesfiler\InterVideo\RegMgr\iviRegMgr.exe

     

    --

    End of file - 7194 bytes

  18. Trenger kyndig hjelp gjennomgang av 2 sett logger.

     

    Her er stasjonæren - laptop følger i egen tråd.

    Har hatt endel småproblemer tidligere, og nylig dukket upp noe msn-spam saker i huset. Vet ikke om jeg ble kvitt det.

     

    MBAM-logg

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Malwarebytes' Anti-Malware 1.26

    Database versjon: 1122

    Windows 5.1.2600 Service Pack 1

     

    07.09.2008 16:00:55

    mbam-log-2008-09-07 (16-00-55).txt

     

    Skanntype: Rask Skann

    Objekter skannet: 50867

    Tid tilbakelagt: 1 minute(s), 51 second(s)

     

    Minneprosesser infisert: 0

    Minnemoduler infisert: 0

    Registernøkler infisert: 0

    Registerverdier infisert: 0

    Registerfiler infisert: 1

    Mapper infisert: 0

    Filer infisert: 0

     

    Minneprosesser infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Minnemoduler infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Registernøkler infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Registerverdier infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Registerfiler infisert:

    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoFolderOptions (Hijack.FolderOptions) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

     

    Mapper infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

    Filer infisert:

    (Ingen mistenkelige filer funnet)

     

     

    Combofix logg

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    ComboFix 08-09-05.03 - Smiley 2008-09-07 16:03:16.1 - NTFSx86

    Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.1.1252.1.1044.18.487 [GMT 2:00]

    Running from: E:\Nedlastinger\ComboFix.exe

    * Created a new restore point

     

    WARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED !!

    .

     

    ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    .

     

    C:\Documents and Settings\Administrator\Lokale innstillinger\Programdata\Microsoft\Windows Media\10.0\WMSDKNSD.XML

    C:\Documents and Settings\Cecilie\Cookies\cecilie@bizrate[2].txt

    C:\WINDOWS\system32\drivers\npf.sys

    C:\WINDOWS\system32\packet.dll

    C:\WINDOWS\system32\pthreadVC.dll

    C:\WINDOWS\system32\wpcap.dll

     

    .

    ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Drivers/Services )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    .

     

    -------\Legacy_NPF

    -------\Service_NPF

     

     

    ((((((((((((((((((((((((( Files Created from 2008-08-07 to 2008-09-07 )))))))))))))))))))))))))))))))

    .

     

    2008-09-07 15:56 . 2008-09-07 15:56 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Malwarebytes' Anti-Malware

    2008-09-07 15:56 . 2008-09-07 15:56 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Smiley\Programdata\Malwarebytes

    2008-09-07 15:56 . 2008-09-07 15:56 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\Malwarebytes

    2008-09-07 15:56 . 2008-09-02 00:16 38,528 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\mbamswissarmy.sys

    2008-09-07 15:56 . 2008-09-02 00:16 17,200 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\mbam.sys

    2008-09-07 15:49 . 2008-09-07 16:01 <DIR> dr-h----- C:\Documents and Settings\Smiley\Siste

    2008-09-07 15:46 . 2008-09-07 15:46 <DIR> d-------- C:\Programfiler\CCleaner

    2008-08-30 16:58 . 2008-09-01 22:39 98 --a------ C:\WINDOWS\unpack.bat

    2008-08-30 16:56 . 2005-12-14 23:23 29,696 --a------ C:\WINDOWS\UnpackCL.exe

    2008-08-14 19:23 . 2008-08-14 19:23 <DIR> d-------- C:\Programfiler\Fellesfiler\eSellerate

    2008-08-14 19:23 . 2008-08-14 19:23 <DIR> d-------- C:\Programfiler\docXConverter3

    2008-08-14 19:23 . 2008-08-14 19:23 360,580 --a------ C:\WINDOWS\eSellerateEngine.dll

    2008-08-14 19:23 . 2008-08-14 19:24 132 --ah----- C:\Documents and Settings\Smiley\Programdata\lakerda1967.sys

    2008-08-13 04:57 . 2008-09-07 16:06 1,461,611 --a------ C:\WINDOWS\system32\oodbs.lor

    2008-08-13 04:53 . 2008-08-13 04:53 0 --a------ C:\WINDOWS\oodcnt.INI

    2008-08-13 04:52 . 2008-08-17 23:38 <DIR> d-------- C:\WINDOWS\system32\oodag

    2008-08-13 04:50 . 2008-08-13 04:50 <DIR> d-------- C:\Programfiler\OO Software

    2008-08-10 20:17 . 2002-08-29 02:01 134,272 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\portcls.sys

    2008-08-10 20:17 . 2002-08-29 02:01 134,272 --a--c--- C:\WINDOWS\system32\dllcache\portcls.sys

    2008-08-10 20:17 . 2002-08-29 01:32 57,856 --a------ C:\WINDOWS\system32\drivers\drmk.sys

    2008-08-10 20:17 . 2002-08-29 01:32 57,856 --a--c--- C:\WINDOWS\system32\dllcache\drmk.sys

    2008-08-09 23:38 . 2008-08-10 00:43 94,208 --a------ C:\WINDOWS\ScUnin.exe

    2008-08-09 23:38 . 2008-08-10 00:43 29,488 --a------ C:\WINDOWS\scunin.dat

    2008-08-09 23:38 . 2008-08-10 00:43 967 --a------ C:\WINDOWS\ScUnin.pif

     

    .

    (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Report ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    .

    2008-09-07 14:04 --------- d-----w C:\Documents and Settings\Smiley\Programdata\uTorrent

    2008-09-07 00:34 --------- d-----w C:\Programfiler\DC++

    2008-09-06 21:06 --------- d-----w C:\Programfiler\Paint Shop Pro 6

    2008-08-05 14:58 --------- d-----w C:\Documents and Settings\Smiley\Programdata\GrabIt

    2008-08-05 14:57 --------- d-----w C:\Documents and Settings\Smiley\Programdata\mIRC

    2008-08-05 14:24 --------- d-----w C:\Programfiler\mIRC

    2008-08-05 13:43 --------- d-----w C:\Programfiler\NewsBin

    2008-08-05 13:43 --------- d-----w C:\Documents and Settings\All Users\Programdata\NewsBin

    2008-08-05 13:06 --------- d-----w C:\Programfiler\GrabIt

    2008-08-01 21:44 --------- d-----w C:\Programfiler\Resize Pictures Plus

    2008-07-18 08:12 --------- d-----w C:\Documents and Settings\Cecilie\Programdata\LockTime

    2008-07-13 22:46 --------- d-----w C:\Documents and Settings\Smiley\Programdata\Skype

    .

     

    ((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Loading Points ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    .

    .

    *Note* empty entries & legit default entries are not shown

    REGEDIT4

     

    [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

    "MessengerPlus3"="C:\Programfiler\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe" [2006-09-30 190024]

    "H/PC Connection Agent"="C:\Programfiler\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe" [2006-06-27 1211176]

    "swg"="C:\Programfiler\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exe" [2007-09-24 68856]

    "DAEMON Tools"="C:\Programfiler\DAEMON Tools\daemon.exe" [2007-12-06 167368]

    "CTZDetec.exe"="C:\Programfiler\Creative\Creative Media Lite\CTZDetec.exe" [2007-12-18 401408]

    "Steam"="d:\games\steam\steam.exe" [2008-03-28 1271032]

    "msnmsgr"="C:\Programfiler\MSN Messenger\msnmsgr.exe" [2007-01-19 5674352]

     

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

    "AudioHQ"="C:\Programfiler\Creative\SBPCI5122K\AudioHQ\AHQTB.EXE" [1999-11-30 204800]

    "DU Meter"="C:\Programfiler\DU Meter\DUMeter.exe" [2001-11-28 1123328]

    "NeroFilterCheck"="C:\WINDOWS\System32\NeroCheck.exe" [2001-07-09 155648]

    "DAEMON Tools-1033"="C:\Programfiler\D-Tools\daemon.exe" [2004-08-22 81920]

    "MessengerPlus3"="C:\Programfiler\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe" [2006-09-30 190024]

    "pdfFactory Pro Dispatcher v2"="C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\fppdis2a.exe" [2004-08-25 442368]

    "ISUSPM Startup"="C:\PROGRA~1\FELLES~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe" [2004-06-16 221184]

    "ISUSScheduler"="C:\Programfiler\Fellesfiler\InstallShield\UpdateService\issch.exe" [2004-06-16 81920]

    "SunJavaUpdateSched"="C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe" [2007-09-25 132496]

    "!AVG Anti-Spyware"="C:\Programfiler\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe" [2007-06-11 6731312]

    "SSBkgdUpdate"="C:\Programfiler\Fellesfiler\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" [2003-10-14 155648]

    "PaperPort PTD"="C:\Programfiler\ScanSoft\PaperPort\pptd40nt.exe" [2005-03-18 57393]

    "IndexSearch"="C:\Programfiler\ScanSoft\PaperPort\IndexSearch.exe" [2005-03-18 40960]

    "BrMfcWnd"="C:\Programfiler\Brother\Brmfcmon\BrMfcWnd.exe" [2006-03-28 622592]

    "SetDefPrt"="C:\Programfiler\Brother\Brmfl06a\BrStDvPt.exe" [2005-01-26 49152]

    "ControlCenter3"="C:\Programfiler\Brother\ControlCenter3\brctrcen.exe" [2006-04-10 61440]

    "Adobe Reader Speed Launcher"="C:\Programfiler\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" [2008-01-11 39792]

    "NvCplDaemon"="C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll" [2007-12-05 8523776]

    "NvMediaCenter"="C:\WINDOWS\System32\NvMcTray.dll" [2007-12-05 81920]

    "RivaTunerStartupDaemon"="C:\Programfiler\RivaTuner v2.06\RivaTuner.exe" [2007-10-30 2650112]

    "QuickTime Task"="C:\Programfiler\QuickTime\qttask.exe" [2006-09-01 282624]

    "MBBalloon"="C:\Programfiler\HOTALBUMMyBOX\MBBalloon.exe" [2007-12-21 791392]

    "PCSuiteTrayApplication"="C:\Programfiler\Nokia\Nokia PC Suite 6\LaunchApplication.exe" [2006-11-08 222208]

    "OODefragTray"="C:\WINDOWS\System32\oodtray.exe" [2007-05-11 2512392]

    "MSConfig"="C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe" [2002-09-09 145408]

    "nwiz"="nwiz.exe" [2007-12-05 C:\WINDOWS\system32\nwiz.exe]

     

    [HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

    "PcSync"="C:\Programfiler\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe" [2006-11-09 1634304]

     

    C:\Documents and Settings\All Users\Start-meny\Programmer\Oppstart\

    Adobe Gamma Loader.lnk - C:\Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe [2008-04-28 113664]

    BTTray.lnk - C:\Programfiler\WIDCOMM\Bluetooth-programvare\BTTray.exe [2004-01-20 507965]

    MediaChecker.lnk - C:\Programfiler\HOTALBUMMyBOX\MediaChecker.exe [2007-12-21 917344]

     

    [HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\policies\explorer]

    "NoBandCustomize"= 0 (0x0)

     

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows nt\currentversion\drivers32]

    "msacm.g723"= g723.acm

    "vidc.I263"= I263_32.drv

    "SENTINEL"= snti386.dll

    "aux"= ctwdm32.dll

     

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\SsAAD.exe]

    --a------ 2006-05-08 06:17 81920 C:\PROGRA~1\Sony\SONICS~1\SSAAD.exe

     

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\UpdReg]

    --a------ 1999-11-12 02:00 86016 C:\WINDOWS\Updreg.exe

     

    R0 PzWDM;PzWDM;C:\WINDOWS\System32\Drivers\PzWDM.sys [2008-04-20 15172]

    R0 SI3112r;Silicon Image SiI 3112 SATARaid Controller;C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\SI3112r.sys [2004-08-27 97920]

    R1 aswSP;avast! Self Protection;C:\WINDOWS\System32\drivers\aswSP.sys [2008-07-19 78416]

    R2 COSIDS_TB;COSIDS_TB;D:\APPZ\COSIDS\BIN\TbMux32.exe [2001-11-20 165376]

    R2 DLPortIO;DriverLINX Port I/O Driver;C:\WINDOWS\System32\drivers\DLPortIO.sys [1996-09-27 3584]

    S2 Fswsclds;F-Secure Windows Security Center Legacy Detection Service;C:\Programfiler\F-Secure Anti-Virus\fswsclds.exe [ ]

    S3 fsbl;F-Secure BlackLight Engine Driver;C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOKALE~1\Temp\OnlineScanner\Anti-Virus\fsbldrv.sys [ ]

    S3 P1120VID;Creative WebCam NX Ultra;C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\P1120Vid.sys [2004-01-12 1252474]

    S3 vim;vim;C:\WINDOWS\System32\drivers\vim.sys [2005-02-08 5248]

    Unknown2 canio;canio;C:\WINDOWS\System32\canio.sys [2002-07-14 3441]

     

    *Newly Created Service* - ALG

    *Newly Created Service* - IPNAT

    .

    Contents of the 'Scheduled Tasks' folder

    .

    - - - - ORPHANS REMOVED - - - -

     

    WebBrowser-{EEE6C35B-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)

    HKLM-Run-cc2_config - C:\Programfiler\CrystalControl2\cc2-config\cc2_config.exe

    HKLM-Run-POINTER - point32.exe

     

     

    .

    ------- Supplementary Scan -------

    .

    FireFox -: Profile - C:\Documents and Settings\Smiley\Programdata\Mozilla\Firefox\Profiles\w7wb89iz.default\

    FireFox -: prefs.js - STARTUP.HOMEPAGE - hxxp://www.google.com/

    .

    .

    ------- File Associations (Beta) -------

    .

    regfile=regedit.exe "%1" %*

    scrfile="%1" %*

    .

     

    **************************************************************************

     

    catchme 0.3.1361 W2K/XP/Vista - rootkit/stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net

    Rootkit scan 2008-09-07 16:07:05

    Windows 5.1.2600 Service Pack 1 NTFS

     

    scanning hidden processes ...

     

    scanning hidden autostart entries ...

     

    scanning hidden files ...

     

    scan completed successfully

    hidden files: 0

     

    **************************************************************************

    .

    --------------------- DLLs Loaded Under Running Processes ---------------------

     

    PROCESS: C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

    -> C:\Programfiler\NetLimiter\nl_lsp.dll

    -> C:\WINDOWS\system32\nl_msgc.dll

    .

    ------------------------ Other Running Processes ------------------------

    .

    C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe

    C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe

    C:\Programfiler\GRISOFT\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe

    C:\WINDOWS\system32\devldr32.exe

    C:\Programfiler\WIDCOMM\Bluetooth-programvare\bin\btwdins.exe

    C:\WINDOWS\system32\CTSVCCDA.EXE

    C:\Programfiler\Creative\Shared Files\CTDevSrv.exe

    C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

    C:\WINDOWS\system32\oodag.exe

    C:\WINDOWS\system32\spnsrvnt.exe

    C:\WINDOWS\system32\wdfmgr.exe

    C:\Programfiler\Microsoft Hardware\Mouse\point32.exe

    C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe

    C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe

    C:\PROGRA~1\MICROS~4\rapimgr.exe

    C:\Programfiler\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe

    C:\Programfiler\MSN Messenger\usnsvc.exe

    .

    **************************************************************************

    .

    Completion time: 2008-09-07 16:11:18 - machine was rebooted

    ComboFix-quarantined-files.txt 2008-09-07 14:11:12

     

    Pre-Run: 1,379,041,280 byte ledig

    Post-Run: 1,437,114,368 byte ledig

     

    191

     

     

    Hijackthis logg

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

    Scan saved at 16:15:12, on 07.09.2008

    Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)

    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

    Boot mode: Normal

     

    Running processes:

    C:\WINDOWS\System32\smss.exe

    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

    C:\WINDOWS\system32\services.exe

    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

    C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe

    C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe

    C:\Programfiler\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe

    C:\WINDOWS\System32\devldr32.exe

    C:\Programfiler\WIDCOMM\Bluetooth-programvare\bin\btwdins.exe

    D:\APPZ\COSIDS\BIN\TbMux32.exe

    C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe

    C:\Programfiler\Creative\Shared Files\CTDevSrv.exe

    C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe

    C:\WINDOWS\System32\oodag.exe

    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\System32\spnsrvnt.exe

    C:\Programfiler\Creative\SBPCI5122K\AudioHQ\AHQTB.EXE

    C:\Programfiler\DU Meter\DUMeter.exe

    C:\Programfiler\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe

    C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\fppdis2a.exe

    C:\Programfiler\Microsoft Hardware\Mouse\point32.exe

    C:\Programfiler\Fellesfiler\InstallShield\UpdateService\issch.exe

    C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe

    C:\Programfiler\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe

    C:\Programfiler\ScanSoft\PaperPort\pptd40nt.exe

    C:\Programfiler\Brother\Brmfcmon\BrMfcWnd.exe

    C:\WINDOWS\System32\RUNDLL32.EXE

    C:\Programfiler\QuickTime\qttask.exe

    C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe

    C:\Programfiler\Nokia\Nokia PC Suite 6\LaunchApplication.exe

    C:\WINDOWS\System32\oodtray.exe

    C:\Programfiler\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe

    C:\Programfiler\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exe

    C:\Programfiler\DAEMON Tools\daemon.exe

    C:\Programfiler\Creative\Creative Media Lite\CTZDetec.exe

    D:\games\steam\steam.exe

    C:\Programfiler\MSN Messenger\msnmsgr.exe

    C:\PROGRA~1\MICROS~4\rapimgr.exe

    C:\Programfiler\WIDCOMM\Bluetooth-programvare\BTTray.exe

    C:\Programfiler\HOTALBUMMyBOX\MediaChecker.exe

    C:\Programfiler\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe

    C:\Programfiler\MSN Messenger\usnsvc.exe

    C:\WINDOWS\explorer.exe

    C:\Programfiler\Mozilla Firefox\firefox.exe

    C:\Appz\TotCmd\TOTALCMD.EXE

    C:\Documents and Settings\Smiley\Skrivebord\Spyware logger\x\test1.exe

     

    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.sweetim.com

    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Koblinger

    O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll

    O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll

    O2 - BHO: WebCGMHlprObj Class - {56B38F40-4E70-11d4-A076-0080AD86BA2F} - C:\WINDOWS\cgmopenbho.dll

    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)

    O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\programfiler\google\googletoolbar1.dll

    O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - {AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D} - C:\Programfiler\Google\GoogleToolbarNotifier\2.0.301.7164\swg.dll

    O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx

    O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\programfiler\google\googletoolbar1.dll

    O4 - HKLM\..\Run: [AudioHQ] C:\Programfiler\Creative\SBPCI5122K\AudioHQ\AHQTB.EXE

    O4 - HKLM\..\Run: [DU Meter] C:\Programfiler\DU Meter\DUMeter.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\System32\NeroCheck.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "C:\Programfiler\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033

    O4 - HKLM\..\Run: [MessengerPlus3] "C:\Programfiler\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe"

    O4 - HKLM\..\Run: [pdfFactory Pro Dispatcher v2] C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\fppdis2a.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [iSUSPM Startup] C:\PROGRA~1\FELLES~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup

    O4 - HKLM\..\Run: [iSUSScheduler] "C:\Programfiler\Fellesfiler\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start

    O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe"

    O4 - HKLM\..\Run: [!AVG Anti-Spyware] "C:\Programfiler\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe" /minimized

    O4 - HKLM\..\Run: [sSBkgdUpdate] "C:\Programfiler\Fellesfiler\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot

    O4 - HKLM\..\Run: [PaperPort PTD] C:\Programfiler\ScanSoft\PaperPort\pptd40nt.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [indexSearch] C:\Programfiler\ScanSoft\PaperPort\IndexSearch.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [brMfcWnd] C:\Programfiler\Brother\Brmfcmon\BrMfcWnd.exe /AUTORUN

    O4 - HKLM\..\Run: [setDefPrt] C:\Programfiler\Brother\Brmfl06a\BrStDvPt.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [ControlCenter3] C:\Programfiler\Brother\ControlCenter3\brctrcen.exe /autorun

    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Programfiler\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"

    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup

    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install

    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit

    O4 - HKLM\..\Run: [RivaTunerStartupDaemon] "C:\Programfiler\RivaTuner v2.06\RivaTuner.exe" /S

    O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Programfiler\QuickTime\qttask.exe" -atboottime

    O4 - HKLM\..\Run: [MBBalloon] C:\Programfiler\HOTALBUMMyBOX\MBBalloon.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [PCSuiteTrayApplication] C:\Programfiler\Nokia\Nokia PC Suite 6\LaunchApplication.exe -startup

    O4 - HKLM\..\Run: [OODefragTray] C:\WINDOWS\System32\oodtray.exe

    O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto

    O4 - HKCU\..\Run: [MessengerPlus3] "C:\Programfiler\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe" /WinStart

    O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Programfiler\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe"

    O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Programfiler\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exe

    O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Programfiler\DAEMON Tools\daemon.exe"

    O4 - HKCU\..\Run: [CTZDetec.exe] C:\Programfiler\Creative\Creative Media Lite\CTZDetec.exe

    O4 - HKCU\..\Run: [steam] "d:\games\steam\steam.exe" -silent

    O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Programfiler\MSN Messenger\msnmsgr.exe" /background

    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [PcSync] C:\Programfiler\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog (User 'SYSTEM')

    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [PcSync] C:\Programfiler\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog (User 'Default user')

    O4 - Startup: LCD Smartie.lnk = ?

    O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe

    O4 - Global Startup: BTTray.lnk = ?

    O4 - Global Startup: MediaChecker.lnk = C:\Programfiler\HOTALBUMMyBOX\MediaChecker.exe

    O8 - Extra context menu item: Send til &Bluetooth - C:\Programfiler\WIDCOMM\Bluetooth-programvare\btsendto_ie_ctx.htm

    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Programfiler\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

    O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~4\INetRepl.dll

    O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~4\INetRepl.dll

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Opprett mobil favoritt... - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~4\INetRepl.dll

    O9 - Extra button: @btrez.dll,-4015 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Programfiler\WIDCOMM\Bluetooth-programvare\btsendto_ie.htm

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @btrez.dll,-4017 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Programfiler\WIDCOMM\Bluetooth-programvare\btsendto_ie.htm

    O16 - DPF: {62475759-9E84-458E-A1AB-5D2C442ADFDE} - http://appldnld.m7z.net/qtinstall.info.app...llInstaller.exe

    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{43EBD7C9-D4FF-41C1-A925-CA2B7FC8665C}: NameServer = 217.13.4.24,217.13.7.140

    O23 - Service: Adobe LM Service - Unknown owner - C:\Programfiler\Fellesfiler\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe

    O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe

    O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe

    O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Programfiler\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe

    O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Programfiler\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe

    O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - WIDCOMM, Inc. - C:\Programfiler\WIDCOMM\Bluetooth-programvare\bin\btwdins.exe

    O23 - Service: COSIDS_TB - TransAction Software, D 81737 Munich - D:\APPZ\COSIDS\BIN\TbMux32.exe

    O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe

    O23 - Service: CT Device Query service (CTDevice_Srv) - Creative Technology Ltd - C:\Programfiler\Creative\Shared Files\CTDevSrv.exe

    O23 - Service: F-Secure Windows Security Center Legacy Detection Service (Fswsclds) - Unknown owner - C:\Programfiler\F-Secure Anti-Virus\fswsclds.exe (file missing)

    O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Programfiler\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe

    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Programfiler\Fellesfiler\InstallShield\Driver\1150\Intel 32\IDriverT.exe

    O23 - Service: MSCSPTISRV - Sony Corporation - C:\Programfiler\Fellesfiler\Sony Shared\AVLib\MSCSPTISRV.exe

    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe

    O23 - Service: O&O Defrag - O&O Software GmbH - C:\WINDOWS\System32\oodag.exe

    O23 - Service: PACSPTISVR - Sony Corporation - C:\Programfiler\Fellesfiler\Sony Shared\AVLib\PACSPTISVR.exe

    O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C:\Programfiler\Spyware Doctor\pctsAuxs.exe

    O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C:\Programfiler\Spyware Doctor\pctsSvc.exe

    O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Programfiler\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe

    O23 - Service: Sony SPTI Service (SPTISRV) - Sony Corporation - C:\Programfiler\Fellesfiler\Sony Shared\AVLib\SPTISRV.exe

    O23 - Service: SentinelSuperProNet Server (SuperProServer) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\spnsrvnt.exe

     

    --

    End of file - 11115 bytes

  19. Har nettopp fått en av disse hvite med 80gb disk/1gb ram/ XP Home, i huset. Snasen liten sak må det sies :)

     

    Men, så er spørsmålet: Liker å ha XP på pc'n for brukervennlighet mht spill, VB-programmer etc. Den er litt småtreg når store og krevende jobber skal gjøres, men det er forventet. Og lisensen er jo allerede i hus. Men, tenker også i retningen på dual-boot, hvor man kan ha Linux-varianten for beinkjapp boot og basis-bruk etc.

     

    Er det noen som har prøvd dette? Eller går vinninga opp i spinninga, med tanke på at hardisken kansje er endel tregere(?) enn SDD-flash disken?

  20. Usikker på om dette er rette kategori, håper en moderator kan flytte denne tråden om nødvendig.

     

    Jeg har en DVD-spiller jeg spiller endel MP3 fra (Brennt på DVD). Interface'n her er totalt ubrukelig, og jeg leter nå etter en mer brukende interface. Det eneste alternativet jeg har funnet kommet fram til, er å lage det selv som et menysystem på DVD, og bruke dette som en mal - eller finne noe slikt "ferdig" som kan tilpasses. Formatet for lyden trenger absolutt ikke være MP3, antar dette ikke lar seg gjøre.

     

    Noen med en pekepinn eller forslag? Har googla meg sår i øynene.

     

    Leter også etter en lignende løsning for videosnutter.

×
×
  • Opprett ny...