Gå til innhold

MMPOPO

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MMPOPO

  1. Til dere som har studert i Stavern. Jeg har to forskjellige muligheter til bo. Begge alternativene er i kollektiv. Det ene ligger i boligfeltet (enebolig) med 5 soverom. Det andre ligger rett ved sjøen i sentrum (leilighet). Leiligheten ligger nærmest skolen med ca. 10 minutter å gå. Hva ville dere anbefalt. Synes det er vanskelig å velge. 

  2. StudentSOF skrev (3 minutter siden):

    Nå kan jeg bare snakke for meg selv som går i Bodø. Men jeg vil hvertfall anbefale på det sterkeste å bo i kollektiv, gjerne med andre politistudenter. Jeg bodde i et privateid hus med 8 andre, og vi stortrivdes som en familie på 9 stk. 

    Ønsker veldig gjerne å bo i kollektiv, men er usikker på om det lønner seg å bo ca. 3stk sammen eller om det er mer gunstig å bo med 5 andre. Tror virkelig man få rmye igjen for å bo sammen med andre studenter. 

  3. Dette spørsmålet er vel egt. mest rettet mot de som allerede har begynt på studiet. Hvordan ville anbefale å bo? Ser det er forskjell i hvor mange soverom som er i de forskjellige leilighetene/husene som legges ut. Vil tro at det er både positive og negative sider ved begge deler, men lurer på hvilke erfaringer dere har gjort dere. 

×
×
  • Opprett ny...